Jump to content
GIGN Forum

breakfree

Mirstīgais
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About breakfree

  • Birthday 07/21/1995

Profile Information

  • Location
    Balvi
  • Gender
    Male

breakfree's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tur tev taisnība un arī es nespēju saprast kāpēc jāmaksā tiem kuri vēlas palīdzēt!? Bet nu tas tā.. Varbūt būšu es tas izņēmums, vizsmaz pagaidām uz kādu laiku? Serverī lieli trakumi.. čīteru pilns, tautas nav.. Kad tauta uzrodas, atnāk kāds ar wh un visus bombī ārā un tauta pazūd...
  2. Pastāv iespēja regnick vēlāk iegādāties!? Man pat uz doto laiku telefona nav, lai vai cik tas dīvaini nešķistu... EDIT: Tikko reģistrēju niku! Tomēr nē, man nenāk kods.. EDIT: Sazināšos kārtīgi ar tevis norādīto cilvēku un kad sanāks reģistrācija tad PM sazināsimies vai kā savādāk.. tā drīkst!?
  3. Vecums; 19 gadi Nodarbošanās; Pagaidām bezdarbnieks. Gaidu uzaicinājumu no VUGD Pieredze CS/CSS/TF2; Cs spēlēju jau kādus gadus 7 točna, ja ne vairāk.. Esmu šāvis ilgu laiku pa mixiem un pa dažādiem lan/online turnīriem un tagad jau nu kādu laiku dzīvojos pa komūniem cik jau nu laiks atļauj. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Manuprāt, ja kāds šo pieteikumu raksta, tad jau visiem ir skaidrs, ka grib attīrīt serveri no likumpārkāpējiem. Tāds arī ir mans mērķis, tagad kā laika vairāk tā biežāk uzturos gign pub serverī un nu ir bišķīt apnikuši man tie kvadrātbikši.. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Rīts, pusdienlaiks, vakars.. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=36644 Biju jau jums te rakstījis pieteikumu, bet atteicāt. Nolēmu tagad rakstīt, varbūt pārdomāsiet un dosiet man to iespēju, jo gribās uzšaut tīrā, pievilcīgā serverī, nevis spēlēt tāda, ka spēlētāji var runāt, darīt ko vien vēlās. Par rekomendācijām par mani ir apaļa nulle, jo īpaši gan jau mani neviens nezin. Vienīgie par kuriem, točna varu teikt, ka mani atbalstīs tie ir sasman, moderato un htrc. Paldies par uzmanību!
  4. Iepriekš tik nopietni šeit nespēlēju un neiegriezos, bet tagad esmu sācis šeit bieži iegriezties un apmeklēt šo serveri un kā jau minēju, ka no rītiem tur darās trakumi, tikai dēļ tā vēlos šās tiesības.. Ja būtu te viss labi tad man tās nevajadzētu, bet nu vēlos izpalīdzēt un atvieglot spēli gan man, gan pārējiem.
  5. Vecums; - 18 gadi Nodarbošanās; - Šogad absolvēšu vidusskolu, 12. klasi Pieredze CS/CSS/TF2; - CS spēlēju jau kādus gadus 6-7.. Esmu dzīvojies gan pa komūniem, gan pa mixiem, gan reizēm pa laniem, pieredze manuprāt ir diezgan liela.. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - Tur nav šaubu, ka GIGN pub serveris būs tīrāks par tīru, vizsmaz no rītiem točna.. Rakstu pieteikumu, jo šodien mani tas viss iztracināja. Spēlējam serverī un ienāk divi čīteri kurus neviens nebano, precīzāk, jo nav adminu un tas kāpj uz nerviem netikai man, bet gan lielākajai daļai GIGN publikai kuriem nav šo tiesību. Domāju, ka būtu labs kandidāts šim amatam, jo pieredze šinī visā man ir diezgan liela.. Būtu jauki, ja jūs man dotu kautvai to pašu BAN opciju.. Vairāk neko nevajadzētu.. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; - Jau kādu laiku spēlēju gan no rītiem, gan vakariem.. Samērā lielu laiku pavadu GIGN pub serverī.. Domāju, ka tas ir pamanīts, bet varbūt arī nē... Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=36644 Rekomendē - SaS^MAN ; ModeratO ... Gan jau htrc arī, bet nēsmu ar viņu sazinājies tāpēc gan jau neņemsiet to vērā.. Gribēju piebilst, ka gan jau mani tā nepazīstat un domājiet, ka neko nesajēdzu vai kā savādāk, bet vienkārši spēlējot jūsu serverī esmu pamanījis, ka no rītiem ir ļoti dramatiska situācija, ka šie čīteri var spēlēt kā vien grib un cik ilgi grib.. Un gadās, ka tas ir netikai no rītiem, bet arī uz vakarpusi.. Tāpēc vēlos jums lūgt kautvai to pašu ban opciju uz pārbaudes laiku un es nelikšu jums vilties, garantēju PUB servera tīrību... Paldies par uzmanību!
  6. Tak, kursh ieminas par tadu pasakumu, tad lai tas pats ari riko ar kada palidzibu. Salasas cilveki, vai kkadi super staar team, un spele, kursh vinnes kkadu balvinju. Ta ka cupu.
  7. cl_rate 25000 Vienigais ko ieteikts varu. Ja vel nav kartiba viss ar ping, tad raksti man pa PM izpalidzesu, vizsmaz meginasu. Kr4 control paneli tur dazas fi4as janonjem! Vizsmaz man palidzeja!
  8. Tātad lieta tada speleju serveri un zinat ir tadas skanjas kiling spree, monster kill, un visadas tadas skanjas kad nosauj pietiekami daudz enemy. Bet lieta tada ka man neiet tās skanjas. Draugam iet, man ne. Itka izdzesu visas skaņas, parkačāju cs, paljubom neiet tas skanjas. Vel kautkas teica lai rakstu mp3volume 1, uzrakstiju paljubom neskan. Speleju uz 48.prot. Esat tik laipni un izpalidzat cilvekam.
  9. pisec... uz pirkstinjiem turet ~70kg... ir kautkas ne?? ...
  10. Kapec gan nenopelnit!? Ja ir talants drosi!
×
×
  • Create New...