Jump to content
GIGN Forum

Mockingjay!

Game Admin
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mockingjay!

  1. Tā kā es ar kādu laiku jau ņemos pa GO nevis pa war3... labprāt spēlētu gign, bet cik skatos, kad spēlēju, tad cilvēku tur maz Ja būs vakances uz adminiem, labprāt izpalīdzētu arī ES Un tā doma, ka pēc nospēlētiem 15 roundiem mainās un spēlē līdz 16 uzvarām, ir laba. Cik spēlēju tad tieši versija man liekas populārākā Ar cieņu MJay P.S. Ja ir kādam vēlme uzrukāt compettative kopā rakstat PM vai steamā
  2. Darīju tieši tāpat ar to banošanu un ar to man pietika. Es arī esmu tagad biežāks ciemiņš GG serverī
  3. es ar REC... +1 Gestapo, ka votemap jabūt pamata pakā °-°
  4. Lieto lieto kā tableti pret host erroru 58! Ja nemaldos Un viņš ir jāizmanto tikai vienu reizi, nevajag visu laiku kā agrāk.
  5. Runājot par to "HOST: error" tur serveris nav pie vainas, vienkārši tauta pārāk tizla, lai palūrēt kpc tas tā ir. Es piemēram to problēmu izrisināju pāris minūtēs, ierakstot google erroru. Un jā Virc vieglāk ir laikam atrast citu serveri nekā ieinstalēt patchu un Cheating Death.
  6. Virc tukš serveris, jo laiks arā uzlabojies. Visi lien arā gaļu cept un alu dzert
  7. Ouzij pacieties! Kad būs, tad būs jauns maplists, ja vispār būs
  8. Es REC! Čalis sakarīgs un adekvāts.Bieži ir serverī un čerņas nenes. Nedomāju, ka ar viņu varētu būt problēmas + vienmēr ir palīdzējis noķert palīgprogrammu lietotājus
  9. es novilku patchu un man tas palīdzēja... šo te http://ljumps.com/uploads/other/cs16patch_full_v28.exe http://ljumps.com/news-info-manuals/lechim_oshibku_host_error_usermsg_not_present_on_client_58.html un vadijos es pēc ši te ieteikuma
  10. NUMETAL serveram nav nekāda vaina, vaina ir tavā cs'ā! Servers tev sūta šāda veida erroru, jo viņam nepatīk kaut kas tavā cs'ā Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 56 или Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 57 или Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58 У тебя установлен патч ниже, чем того требует сервер. Способы лечения: Установи более свежий патч или купи стим.
  11. Man arī ir ielūgumi, ja kādam vajag PM man
  12. Ja Lumpy teiktajam var ticēt tad - REC + war3 kāds jauns admins nenāks par vainu un "galvenais jau ka iekshaas labs"
  13. Man vsp stiims katru dienu kaut ko apdeito un anti viirus bljauj par virusu
  14. Tāda lieta, ka pēdējā laikā war3 sanāk rubīties diezgan bieži un adminēju jau kādu laiku! Cik īsti neatceros, bet domāju, ka votemap esmu pelnijis. Tāpēc arī vēršos pie jums ar šo lūgumu. Kāpēc man tas vajadzīgs laikam nevajag teikt, jo visi tā vai tā zin, ka vajag ik pa laikam nomainīt kādu karti
  15. swallow tev teorētiski ir taisnība, bet tas ir war3! Un vsp man liekas, ka problēma nav xmap komandas došanā, bet gan pašā serverī. Tas jau gadiem nav mainīts.Angļu FORUMA bija pacelts topiks ar pāris priekšlikumiem.... tas tā arī tukšo!
  16. Ja es visu pareizi sapratu, tad pagaidām nekā ? Aktīvāk forumā...
  17. Vecums: 24 Nodarbošanās: Strādāju maiņu darbu kā jau baltais nēģeris. Esmu krupjē. Pieredze CS: Kopš CS 1.1 laikam īsti neatceros. Biju admins clan.lv ~ 5 gadus. (Ar niku - LLlyT) Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Kā jau visi admini sekošu kārtībai serverī. Banošu čiterus, kikošu lagerus, slejošu/slapošu kemperus. Spēlēju regulāri - 200h kopš restarta. Tātad varēsiet rēķināties ar vēl vienu patstāvīgu, atbildīgu adminu. Admini kas atbalstītu manu kandidatūru ir l1nk1n, Spa[n]ky un Mca. (Jautāju viņiem kaut kad ļoti sen, kad l1nkin vēl spēlēja war3) Runājot par foruma postiem - tie 50 man nav, bet es regulāri čekoju kas jauns,bet uz postošanu gan slinks. Komandas, kuras es vēlētos - slap, slay, kick, gag un varētu arī ban. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Visu laiku, kad ir kāds kas spēlē! Parasti tas ir pirms darba. Statos var redzēt. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...ayer.php?id=915 Reģistrētais niks vēlamajā serverī: Mockingjay!
×
×
  • Create New...