Pensionars Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) Tavs domu grauds ir DAUŅA cienīgs Bļeģ varbūt labāk ir nedurties un nepīpēt ko? Un nodarboties ar sportu... Edited September 11, 2012 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Tavs domu grauds ir DAUŅA cienīgs Bļeģ varbūt labāk ir nedurties un nepīpēt ko? Un nodarboties ar sportu... Nevar visi būt ideāli. Lai tak pīpē, pēc tam būs varēs slimot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Lai tak pīpē, pēc tam būs varēs slimot. wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 par vēstuli, tev nāks ierakstīta vēstule. man arī tikko paziņoja, ka pastā ir ierakstīta vēstule no mentiem (es gan paspēju dabūt protokolu par dzeršanu sabiedriskā vietā). Kas īsti vēstulē ir ierakstīts, tobiš soda nauda vai brīdinājums, nezinu, jāskatās, kad LV man viņu kāds izņems un atvērs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Mans garšot banāns. Ah fuck, pats sāku smieties kad izlasiju, ko uzkrastiju Nu ideju jūs sapratāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Ah fuck, pats sāku smieties kad izlasiju, ko uzkrastiju Nu ideju jūs sapratāt Nē. Lūdzu paskaidro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Mans garšot banāns. you sick fuck 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 haha, man par dzeršanu sabiedriskā vietā - 11 ls sods. te nu rodās jautājums, par ko ir jāuztraucās kkādam sīkajam, kurš tiek uzrauts par smēķēšanu, pirmo reizi. nu jā, kā jau minēju, laikam, ja tev protokolā iebaksta sūdu, ka attiecīgajā laikā ir jāierodās attiecīgajā vietā, tad viss ir zaibis. ja neierodies, tad lietu izskata bez tevīm, līdz ar ko, visticamāk tev sodu neuzliks bet ja atnāk sūds par ierakstītu vēstuli, tad paķer pasi un miera vējos aizej līdz pastam, izņem savu vēstuli, izlasi sūdu un dzīvo laimīgs tc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joks Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Es domaju ka tavi vecaki tapat gan jau zin,un vispar ko uztraukties. Ta tak nav nekada problema. nejau tu visu dziivi tadus sikumus no vecakiem sleepsi. Zināt jau mutere zin,ka pīpoju(ja ieraudzītu apgriestu kaklu),bet fakts,ka pavēste atnāks uz mājām vien viņai būs kā kara piesaukšana..Viņa man tāda paranoiska pagadījusies ;DD Beztam nujau jūs ne pa tēmu..esmu sportisks un tiri piri,bet katram jau savi niķi xD ja neierodies, tad lietu izskata bez tevīm, līdz ar ko, visticamāk tev sodu neuzliks bet ja atnāk sūds par ierakstītu vēstuli, tad paķer pasi un miera vējos aizej līdz pastam, izņem savu vēstuli, izlasi sūdu un dzīvo laimīgs tc? No malas jau viss liekas vienkārši xD,man sencīts drīz būs atpakaļ no ārzemēm un vēstule arī,takšto to,ka man gaida parsteigums no mentenes,viņam būs skaidrs xD Ununun es jau laikam izdomāju risināju xD,aizvakar netīšām ieraudzīju,ka uz zīmoga rakstīts manas skolotājas vīrs xDD rīt iešu ktk sabazarēt ar savu šarmu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 lol , tak kad paliks 18 arii neteiksi ka piipee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 lol , tak kad paliks 18 arii neteiksi ka piipee? Ja vēljoprojām būs atkarīgs no vecākiem, tad gan jau ka neteiks, citādāk..skābekli piegriezīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 No malas jau viss liekas vienkārši xD,man sencīts drīz būs atpakaļ no ārzemēm un vēstule arī,takšto to,ka man gaida parsteigums no mentenes,viņam būs skaidrs xD Ununun es jau laikam izdomāju risināju xD,aizvakar netīšām ieraudzīju,ka uz zīmoga rakstīts manas skolotājas vīrs xDD rīt iešu ktk sabazarēt ar savu šarmu.. c`mon, manis teiktais, tobiš tas, kā tu vari darīt, ir milijons reižu elemetārāk nekā pieglauzt matus pie galvas un iet pie skolotājas, lai koķetējot ar viņu (lol) kaut ko sarunātu saistībā ar viņas vīra jurespudenci Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 par vēstuli, tev nāks ierakstīta vēstule. man arī tikko paziņoja, ka pastā ir ierakstīta vēstule no mentiem (es gan paspēju dabūt protokolu par dzeršanu sabiedriskā vietā). Kas īsti vēstulē ir ierakstīts, tobiš soda nauda vai brīdinājums, nezinu, jāskatās, kad LV man viņu kāds izņems un atvērs. Nu kas tie par brīnumiem ? pagajušomēnesi man tieši tas pats bij dzeršana sabiedriskā vietā, nekāda ierakstīta vēstule veljoprojām nav un arī nebūs - atnāk parasta vēstule uz paskastīti kur ierasties un cikos, neierašanās gadijumā sodu izskata bez tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 un kas tad pie velna ir šis? http://www.bildites.lv/images/wjbaryk8dvh8cmyi80r.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 un kas tad pie velna ir šis? http://www.bildites....dvh8cmyi80r.jpg Aldaris Gaišais ? Spēcīgs dzeramais Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 0.47? Gangsta Man bija 1.5 vienreiz, bet es izskaidroju ka eju uz mājām un mani pat aizveda Link to comment Share on other sites More sharing options...
joks Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Gangsteru dzīve Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Es nesaprotu tos piipmanjus, + vel tagad smeekjeeshana tik dargi izmaksaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 mhm , taapeec jau daudzi peerk tochkaas,veziitis tak jabaro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 tu pat neredzēsi ka pastniece viņu jau būs nogādājusi līdz tavas mātes plaukstām. un tad varu saderēt dzērājs tēvs tevi smagi pizģīs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 (edited) Brown jūs varētu izveidot ar Teletuubiju un boringu savu peģiku trīsienību skype chatā un savus slimos murgus un domas rakstīt tur. Edited September 15, 2012 by MieZiiS_JanX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Brown jūs varētu izveidot ar Teletuubiju un boringu savu peģiku trīsienību skype chatā un savus slimos murgus un domas rakstīt tur. +1, bet nē borings vismaz prot pārsteigt , pozitīvā nozīmē Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Brown jūs varētu izveidot ar Teletuubiju un boringu savu peģiku trīsienību skype chatā un savus slimos murgus un domas rakstīt tur. Iedod adresi, braukšu ar saviem varoņu čomiem tev seju sist un maukas pist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 (edited) Rekur tev ir divas maukas zilij,vnk atpisies no manis un šī foruma, cilvēku pazinēj, krievu jaunieti un kas tik tu vēl neēsi. Edited September 15, 2012 by MieZiiS_JanX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Cik zemu cilvēki var nolaisties Jūs visu laikam pārāk pie sirds ņemat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now