Jump to content
GIGN Forum

Laulības ārzemēs


Semorka
 Share

Recommended Posts

Mazliet atgādināja Game of Thrones, kur tam čalim mežā bija tikai sievas, un meitas. Dēlu nebija :D

cash, viņām ir tā, kad kāzudienā jābūt mega izskūtām. Neviena lieka matiņa.

kādas sievas, tās bija meitas

Link to comment
Share on other sites

Vai nav vienalga? :D fakts jau nemainās, ka viņš viņas visas fukāja.

Bāc, es reāli gribu, lai šamais aprecējas ar pakistānieti. Interesē, kas notiks :D Vismaz būtu te ko lasīt, ja viņš ar notiekošo dalītos

Link to comment
Share on other sites

Da ne tkakš :) Tur jau ir savējie :) Nejau es te viens pats braukšu un kādu precēšu LOL :) Un vispār jautājums vai braukšu, man ta štelle liekās baigi sarežģīta, kā es noskaidroju, Īrijā par fiftīvām laulībām draud kriminālatbildība, aprecēties ir viens, bet pirms sarakstīšanās mums uzdos jautājumus uz kuriem būs jātbild, un tad viņi secinās vai ir fiftīvās laulības, vai īsta mīlestība :)

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Skaidrs, tad mans biznesa plāns ir šāds:

1. Nodibināt savu bandu Latvijā, kas ir gatavi/as precēties ar šamiem. Lai nebūtu problēmas ar fiktīvajām laulībām, aicināsim pakistāniešus precēties šeit, Latvijā. Gan jau var laukos kādu zagsu sadabūt, kur galvenais priekšnieks pa graķīti var kaut vai vīru ar aitu saprecināt. Lai tad šie brauc ar naudu kabatā un precas nost, cik grib! Pēc tam ar pirmo reisu atpakaļ. Kam tās orģijas gribas, turpat arī kādu šķūni atradīsim. Vietējie var nākt pievienoties, ja ir samagonka.

2. Semorka darbojas kā suteners Anglijas ielās un atrod citus pakistāņus. Kad šie beigsies, var arī kurdistāņus, afganistāņus, kazahstāņus, utt.

3. Ar laiku atvēršu filiāles ar suteneriem attiecīgajās valstīs.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Plāns jau +10, bet man bijusī klasesbiedrene aprecējās ar turkmenistāni, Latvijā viņu neviens iekšā nelaiž, pilsonību arī nepiešķir, sī katru nedēļu iet uz migrācijas dienestu runāt, lai var sarunāt viņam iebraukt + viņa ir stāvoklī no viņa.. Nobody fucking cares :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...