eXe? Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 204 +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 120818 | ADMINS: k1wi | NOBANOTAIS NIKS: noobmachin | NOBANOTAA IP: 77.97.159.18 | IEMESLS: wh+.. | UZLIKTS: 23.08.2012 16:47 | Uzlikts pirms 2 minutem | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/120818 +------------------------------------------------------------------- Kicked :"wh+.., bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas l Demo bus velak! weekly-war3.gign.lv-1208231635-awp_metro.zip lai kads no adminiem paskatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 virsrakstu civilizētu bija grūti uzrakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe? Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 virsraksts ir atbilstosh banam,ja butu man wh,nebutu te rahtijis sudzibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Nereizi neesmu redzejs ka eXe? skraiditu ar wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) Adminchatā gribēja abi banot, nobanoja k1wi, likās viņam,ka tev wh. Es pats teicu,ka nebanošu, jo neskatījos tevi. Nu nekas ja puisis kļūdījās. Gadās P.S. Virsrakstu gan varēji bik normālāk uztaisīt Edited August 23, 2012 by Kaspiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe? Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Lai pats kiwi,atceras par ko vinam bija bans!vins tak neprot atskirt skillu no wh,aima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) Lai pats kiwi,atceras par ko vinam bija bans!vins tak neprot atskirt skillu no wh,aima... Par k1wi gan īsti nezināšu ko prot ko nē, bet kļūdīties ir cilvēcīgi. Kas nekļūdās, tas neko nedara. Tikko k1wi uz mani apvainojās un pasūtīja mani krosu skriet par to,ka slay uzliku viņam, jo misiju neizpildīja. Es zinu,ka pats esmu slay dabūjis un jebkuram citam adminam ar tāpat darījis. Šis uzmeta uz mani lūpu :D Bet gan būs ok P.S. Es tev labprāt noņemtu banu, bet baidos,ka dabūšu pa mizu Vienreiz jau unbanoju Edited August 23, 2012 by Kaspiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe? Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Shaubos,ka kads man to banu nonems! Link to comment Share on other sites More sharing options...
burq Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) Demo noskatījos, neko pārcilvēcisku neredzēju. Varbūt, lai k1wi ienāk un uzraksta momentus pēc kuriem uzlika banu? P.S. eXe? ir ļoti zināms awp meistars tieši war3 serverī, jo viņš to ir ļoti labi jau pierādījis. Gaidam, ko teiks k1wi. P.S.S. Un k1wi - varētu Tu uzskaitīt momentus pēc kā liki banu, lai nav atkal uzreiz tāda atbilde: "Oj, atvainojos. Mana kļūda." Edited August 23, 2012 by burq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Shaubos,ka kads man to banu nonems! Ja rītā būs vēl bans, es noņemšu pats tev, lai gan dabūšu visticamāk pa mizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe? Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Junior,par to,ka nonem nepamatotu banu dod uzreiz pa mizu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) Demo Noskatijos. Neko Nerealu Neredzeju. Exe labi speele. ipashi ar awp. P.S. tas jau nav brinums ,jo kiwi tak visi ir wh... Topika nosaukumu gan vareji normalu. Edited August 23, 2012 by You Use Drugs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulyP Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 1. man patik drugs nostaja - tad čoms tad saka ka man visi wh 2. man izskatijas aizdomigs + niks ka daudziem čiteriem. bac tad jau admini vispar banus neliktu un nebutu apelacijas. Vienigais ko varu teikt ir piedod par banu, nezinaju ka esi exe, neviens man to neteica. Pasam majas pc vel nav nevaru unban. k1wi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe? Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 kiwi,tu spriedi pec mana nika,vareji taks redzet,ka es speles sakuma nomainiju niku.Tava admina filozofija ir galigi garam-man izskatijas aizdomigs + niks ka daudziem čiteriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) man patik drugs nostaja - tad čoms tad saka ka man visi wh Internetā nav čomu! niks ka daudziem čiteriem What the f...!? Tagad visus cilvēkus ar p0k3 nikiem banosim par wh! Un vēl, skatījies Tu noobmachin, nezinādams, ka viņs ir exe, uzliki banu, jo likās aizdomīgs - ok. Bet ja viņš spēlētu ar niku exe un Tu būtu pārliecināts, ka tas ir īstais exe, būtu aizdomīgi momenti, Tu banu neliktu? piedod par banu, nezinaju ka esi exe Edited August 23, 2012 by Pauly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe? Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 kas bus man ar to banu,jagaida kamer kiwi pc nopirks Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Bans noņemts, taču, ieteiktu bišķi pievērt muti un padomāt, ko un kā tu runā. Flame off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts