Jump to content
GIGN Forum

PaulyP

Mirstīgais
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

PaulyP's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. Esmu saslimis tagad, tapec sezu majas pie pc un uznaca cs atkariba, ta pirms saslimsanas vislaik cinijos arpasaule. Viena no lietam ir projekts ar cilveku portretiem uz Rigas maju sienam, nekas duadz nav izdarits projekta sakara, bet ceru ka driz atbildes cilveki un vis notiksies. Ingame varat paprasit linku uz majas lapu, nereklamesos te.
  2. 1. Uz jumta kads teleportejies - slay 2. Transfer fire - slay Dazi admini war3 serveri nezin, ka ir jaizmanto slay sajos divos gadijumos. Veelos, lai kads pieredzejusaks admins to izstasta visiem adminiem. l1nk1n varetu to izdarit, jo vins zin sis lietas. Atvainojiet ka nav garumzimes! PaulyP.
  3. Atradies aspratis Kaspiti, nedomaju ka tas ir tik gruti saprast ka es saku, ka nevelos negativas atbildes. Ja neta ar mani, tad tikai pozitivi vai ari klusejat. Paldies par sapratni. Sito varam delete, taisam jaunu war3 sadaļā par jaunu mapciklu. Pauls / k1wi.
  4. Ja dirseji nepostotu, tad te liela daļa butu priecigaki cilveki un viņiem nebutu sapistsa 1h no vinu dzivem :@
  5. Sakuma teicu dirsejien nepostot, zb nafig jus. Vai nu pasakat kautko pozitivu vai klusejat, jums to neviens nemacija? Un nr2. - taisiju topic tapec, ka debilas mapes nevis tapec, ka man baigi vajag komandu.
  6. Specoju, kikoju, slapoju, slayoju. (nevaru gag jo nav tas dots) Ar muti braucu randoma un ne nopietni, ja kads panem to nopietni tad ir jatpusas no datora, man ari ta biezi ir un di*sos ar apkart esosajiem :/. Faking specoju gan un daru citas admin lietas ari, mulkibas tu tur sarakstiji. Pauls / k1wi.
  7. Nu ok surv man iepatikas, jo man ir 10 unded ar 3levitation. Jā, 2xcbble mape un 2xcpl militia(tuscan) tas ir dranķīgi. (uzskatu ja jāatstāj jaunākās versijas tām mapēm. Pauls / k1wi.
  8. Labdien, Vēlējos pie jums iegūt xvotemap komandu. Pēdējā laikā bieži spēlēju, taču kad nākamā mape ir survior tad visi sāk saukt adminu. Arī man vakar nācās saukt burq un legend lai nomaina mapi. Otrs variants būtu atrast divas citas mapes Survivor vietā, jo tā patiešām nav laba. (man visus tos ice nemaz neprasas, gribu nuke vislaik spēlēt) Lūdzu visi kam ir negatīvas domas par šo visu nerakstiet - zb jau visi palīgi kas brauc augumā pa tukšo. Pauls / k1wi.
×
×
  • Create New...