Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 ja kāds paķers kā minimums 12 ķieģeļus mangāli uzmeikosim. i gaisa pievadu izraksim, i gaļu sacepsim p.s. lāpsta kādam būs līdzi? noderēs stabu rakšanā un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Karststakas zinas no notikuma vieta !! Twix saka, ka augsha esot baigi kruta, nu baigi kruta a leja nav tik forshi, cilveku pagaidam nav, spots ir muusu tagad aiznemts Jippi !!! Man personigi labak ne tik iekopts spots, bet nava cilveku, kas varetu traucet, ko juus sakat ? Twix gaida komandas leemumu, te luudzu balsojam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Maucam lejā tuvāk ūdenim. Auto tur varēs nodzīt??? Ai poh,uzzvanīšu tvixam.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es sezu pie Stone Age PC paslaik, ta ka neko nevaru izdarit, jums pasiem ta dziesma ir jaieraksta. Es laikam visam tagad patiesam esmu gatavs, vel tik kad rbauksu pakalj komandasbiedriem ieskriesu rimiti iekert paris alinjus un viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Es balsoju par apakshu, pirmaja gada bija zajebis, augshaa varesim futbolu kapaat Bet kaa civleki sabalsos taa buus, lidz veel 40 min balsojam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 tei izskataas taaa, leja varam teltis masinas likt un auksha visu parejo, tur konteineris mesliem ir galds nojume un diezgan vietas kur sedet, leja viens deelis uz ko apseesties un ugunskura vieta. Bus ari kur nopeldeties, ir avots kur dzeramo udeni dabut. Isti viet kur futeni kapat nav. Un starpcitu te peerkons ducina. Un kas ar grillu jo galai tak vajag, un mes pakeram 2 maisus ar oglem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es domāju, ka vajag lejā. Augša ir forši, bet patālu no mašīnām. Un tie galdi jau nu mums TIK ĻOTI nav vajadzīgi arī. Vienmēr esam ka mežveč` uzvedušies un ir ok. Un tā koka būda,kurā visi tusēja ir tīri najs. Rotācija notika 24/7. My vote goes par leju. P.S. Liepāja veic pēdējos sagatavošanās procesus un brauc ārā approx pēc 1h. Cya @ GIGN12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Yee Hydro tome rir izvilkts aaraaa Veel 4h darba jasezh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Nezinu, lejā neesmu bijis, bet AUGŠĀ patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 2k9 gada leja bija applūdusi tāpēc bijām augšā, lejā nav slikti, ir pat savs bonus - nebūs pidiņiem kur ripot lejā kā to gribēja fr0zens ar ordinary idarīt @ 2k9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Eu, man Iļģuciemā tikko sāka līt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Vēl domājam par iebraukšanas dziesmu. Nevaram izšķirties starp krievu repu, krievu popsu un 90'gadu elektronikas grāvēju. Izbraucu no darba, savācu savējos. See ya. Es domaju labak nemt liidzi elektro gravejus, tie pirmie divi taa ''neuzkachaas'' tautu Eu man Lidosta ari saaka liit bastards, bet sitas buus parejoss lietus, debesi izskatas parak labas, lai ilglaicigi liitu Peec balsojuma izskatas, ka buus jaanem variants ar abaam vietaam... Dziivosim lejaa, tusesim pa mainam augsh, kaut kaa taa etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Nightmare arī ir uz vietas, teica ka augšā esot zaebis, lejā laikam bija twix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Tad nemam augshu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 nu mes jau te saakam dzert, taaka mees esam pirmie 4 uz vietas mees vienbalsiigi noleemaam ka ienemam aukseejo spotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 nu mes jau te saakam dzert, taaka mees esam pirmie 4 uz vietas mees vienbalsiigi noleemaam ka ienemam aukseejo spotu. Tad pie taa arii paliekam !! Runajot par darzeniem, te neliela dziesminja iedvesmai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Lietus būs no šodienas 21:00 - 03:00. Pārējais laiks bez lietus, daļēji apmācies un silts. http://www.yr.no/pla...s/Me%C5%BEotne/ Kozha rozha (Tom, Teddy, Maati & es) izbrauc no Purvciema pēc 10min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 aaa, kā griba jau kost... vel darbā jāpasēž.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 aaa, kā griba jau kost... vel darbā jāpasēž.. O really ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Spalvainie brinumi Jus, labak butu voliti skatijusies, pa skaisto spele bija... Tatad bus kam zvanit, ja nu nomaldisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 es jau voli skatos/ījos. spele zaiiibiiiis!!! benčik tu neuzvelc mani. naktī dabūsi spraudienu pakaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 es jau voli skatos/ījos. spele zaiiibiiiis!!! benčik tu neuzvelc mani. naktī dabūsi spraudienu pakaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Peec balsojuma izskatas, ka buus jaanem variants ar abaam vietaam... Dziivosim lejaa, tusesim pa mainam augsh, kaut kaa taa etc Mums jāmācās no lielajiem festivāliem. Nevienā festivālā taču telšu pilsētiņu nebūvē pie skatuves Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Lai laiku pavilktu Komentetajs reala bomba http://sportacentrs.com/sportacentrs_tv/live/31072012-piektdien_16_00_parbaudes_spele_hokeja_di Edited August 3, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Paldies reģistrētais. der. ātrāk laiks palidos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now