bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Ja nav samaksāts tad uz vietas to izdarīt nevar, savu paiku obščikā mest iekšā nevar, un pieskriet apsveicināties arī nevar? Ja gribi pieksriet apsveicinaties drosi brauc, nekaadus nodoklus neliksim Ja gribi braukt uz vairakam dienam no tevis iekaseshu 8ls uz vietas, ta ka ar tevi jau ir sena vesture, gan jau nekur neaizmuksi.... Nor3k wait for few hours it will arrive Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Brauksim ārā no Rīgas ap 6iem, un izskatās, ka kopā ar Big shit ekipāžu. Paķersim grilu (diezgan neliels) un piepūšamos kaukādus (uz kuriem varēs sēdēt). Uz drīzu tikšanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 gign approved ir tikai Spaised Gold Kapteinis!!!!!!!!! Neko nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ta jau vakarā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ideāls pasākums, pietika gan sportiskās aktivitātes, gan grupveida vakara stāsti pie miera pīpes. Malači visi kas ieradās! GIGN ir labākie! what, too soon? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Ideāls pasākums, pietika gan sportiskās aktivitātes, gan grupveida vakara stāsti pie miera pīpes. Malači visi kas ieradās! GIGN ir labākie! what, too soon? Loshara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 kādam nav lieks tas paklājiņš, lai būtu mīkstāka gulēšana. negribas piecelties izvarotam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 viens lieks ir, ja free šodien man nopirkt piepushamo matraci (tb viņam tādi norādījumi ir doti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 piesakos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 viens lieks ir, ja free šodien man nopirkt piepushamo matraci (tb viņam tādi norādījumi ir doti) Princese! P.S. Es arī no piepūšamā neatteiktos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es domāju, ka šitais arī ir +/- par tēmu Sūds! Kā var normāli ievietot, kā Teddijam? Ah, nvm, ar 20. reizi sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Princese! P.S. Es arī no piepūšamā neatteiktos. Jysk 5 ls 1 viettigs 11 ls divvietigs, tiko iekeeru, bus labi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Nu slikti, varēji man arī paķert Ja kāds, gadījumā, brauc, paķeriet man lūdzu arī vienu divvietīgo, naudu neatdošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 gludais, miikstais ir tavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Pa 11ls tas piepusamais bija tads patizls, bet vienam pietiktu. Es prieks bencika pakeru pa 13ls, izskatijas daudz labak (vini tur staveja piepusta veida appetisanai).. Letajaa bodee pie Cenu kluba arii kapteinis pa 11ls, ta kaa mes ar iepirkam 2l. Viss parejais ari sapirkts, ta ka pa lielam es esmu gataviba. Mans auto startes ap 17 no purcika nezinamaa virzienaa, jo es ne suuda neatceros kur tas ir un karti arii neesmu studejis BRauks un mekles... Ceru ka kads no lidzbraucejiem bus aptuvena lietas kursa kur jabrauc Rekur jums pareizaa dziesma sij naktij http://www.youtube.com/watch?v=r0FaL-VWhzg Edited August 3, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Eeeee, šito dziesmu vajag! Reģistrētais, Tev nav kādā fleškā vai cd ierakstīts? Šitais ir riktīgi labs! Mošk Ali varēs piekurbulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es rakstīšu cd. varu iemest šito arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Vai kādam ir aizķēries 2010. gada video pie dj erix? Odiņ, links, kuru sūtīji tālajā 2010. gadā vairs nestrādā. Varbūt vari upgreidot un atsūtīt man please? Var arī pēc tusa, nav tik būtiski šobrīd - gan jau pilnas rokas tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Es paņemšu arī vienu lieku piepūšamo matraci, varēšu kādam aizdot, bet pa īstam nezinu, vai viņš gadienā nelaiž gaisu ārā. Tad vēl es paņemšu līdzi drusku dārza tomātus. Nu jā, tas arī viss. Uz tikšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Mangalis no manas puses atkrīt, jo man mājās būs kaut kāds pārtijs ar cepšanu tā, ka viņš jau ir aizsists, bet vismaz malku es mēģināšu Jums aizvesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Mangalis no manas puses atkrīt, jo man mājās būs kaut kāds pārtijs ar cepšanu tā, ka viņš jau ir aizsists, bet vismaz malku es mēģināšu Jums aizvesti Nu te it kaa Igors pakers kaut ko liidzi un Spitei buus mini grils !!! Sodien es domaju tapat lielaa galas cepsana nenotiks, bet uz ritdienu, sakat jau shtukot, kurs buus lielais cepejs un zupas taisitajs Es ja godigi gribetu vnk atpuusties siis divas dienas... brokastis teltii tiktu augsti noverteetas !!! p.s. TIkai admini skatas so te topiku rofl p.s.s. Paker ari kaut ko pret odiem, ja nu uznaak virsuu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 A kādam cirvis būs? Pagales jau pašas par skaliņiem nepārvērtīsies. Teorētiski jau es varu uzcept, problēmu nav. Par zupu vēl neesmu īsti pārliecināts, bet ja kāds asistē, var mēģināt sarunāt. Atkarīgs arī, kā iepriekšējās dienas kapteinis uzvedīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Tas grills ir mega liels un smags,negribas viņu stūķēt auto,jo tā īsti vietas jau tgd nav. CIRVI es jau vakar iemetu badzītī tākā nav par ko satraukties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now