Jump to content
GIGN Forum

Daunji Iemiileejusies [gign] !

blygnis
 Share

Recommended Posts

Ieeju a tur [GIGN]!!!! Visus tikai hs utt. apbrunjujusjies ar wh+aim....

Nedomaaju ka [GIGN] sjitaa apdirsiis

Ahahaha, es zinu, es arii vienaa serverii vienreiz nobanoju dzheku ar niku [GIGN] macho smile.gif Shis ar wh un aim ienaacis domaaja, ka laikam zem taada nika neuzkjers XD.gif

Nez, ja kādu servera īpašnieku tas interesē un ja kāds šo lasa - tad, ja vēlaties, tad droši banojiet visus džekus ar [GIGN] klanu ko redzat. Kāds no klana moš arī spēlē uz kāda cita servera, bet neviens to nekad nav darījis ar pierakstītu klanu klāt, tātad, jebkurš, kurš spēlē ar GIGN klanu kaut kur citur kā cs.gign.lv ir patīkama dirsa, kura ir pelnījusi banu un 16 tūkstošus tarakānu uz sejas.

iisteniibaa taaadi daunji ir diezgn daudz.

parasti kad speeleshana uz gign ir apriebusies(ir apriebies ka dziivoju ar 4 fragiem un 16 naaveem...paaraak lieli pro uz gign speleee sad.gif ) ieej gign serveru saraxtaa atrodu kaadu servu eju speeeleeet

Parasti ir kaads [GIGN]macho, worm utt. arii savus nikus ielukushi dazreiz.

taa nu reiz es speeleeju kaadaa no tiem mazpaziistamajiem serveriem.

bija kaadi 6 speleeetaaji online.

viens bija [GIGN]skillz

admins prasija vai tieshaam tu esi no GIGN?

pidinjsh atbildeeja jaa!

tad admins prasija slot un pindinshj teica ka varot iedot

tad adminam ienaaca praataa doma ka vinsh vinu tomeer cakaree.

kad tas skillz teica kad itkaa uzlicis acc

tad laikam admins aizgaaja pameiginaat(savu slotu)

taalaak negribeejaas klausiities jo savaadaak buutu noveeleeies no kreesla aiz smiekliem. smiliez.de_2125.gif

reaali katraa serverii ir visaadi pidarasi [GIGN]macho , worm utt. (tikai nepaarprotiet , ok? biggrin.gif) parasti visi spelee ar 4itiem un nodrish gign serveri , laikam dabujushi banu vai arii puisiishus sheit apvaino... taadi nu mees gignaa esam - nezheeliigi sad.gif

lintechaaa nobaanojaam w0rmu un macho biggrin.gif !!

Neaizmirsiisim jau arii gadiijumu, kad lintechaa kaads (es pat zinu kursh (un tu arii smile.gif )) paraava tur banu ar niku [GIGN] flashback` XD.gif Nemaz nezinaaju, ka esmu no GIGN klana smiliez.de_29.gif Galvenais, ka niks bija noskatiits no mirca, jo tikai mircaa mans niks ir ar to stulbo kjeksi klaat smile.gif Aa un peec tam man tak viens no w4x00rziem mircaa piesejaas, ka es chiitojot, jo vinsh esot lintechaa mani redzeejis ar wh raujam smile.gif

reaali katraa serverii ir visaadi pidarasi [GIGN]macho , worm utt. (tikai nepaarprotiet , ok? biggrin.gif ) parasti visi spelee ar 4itiem un nodrish gign serveri , laikam dabujushi banu vai arii puisiishus sheit apvaino... taadi nu mees gignaa esam - nezheeliigi sad.gif
bļe, ko tu te atļaujies vispār, macho un wormu apvaino, tu cyka dabūsi, hana tev!!!!!

nu jā un šis ir tāds maziņš l0L.. tāds mazītiņš. neviena nesaprasts. nu varbūt gandrīz neviena wink.gif

Neaizmirsiisim jau arii gadiijumu, kad lintechaa kaads (es pat zinu kursh (un tu arii  )) paraava tur banu ar niku [GIGN] flashback` Nemaz nezinaaju, ka esmu no GIGN klana  Galvenais, ka niks bija noskatiits no mirca, jo tikai mircaa mans niks ir ar to stulbo kjeksi klaat  Aa un peec tam man tak viens no w4x00rziem mircaa piesejaas, ka es chiitojot, jo vinsh esot lintechaa mani redzeejis ar wh raujam

kad vel bija TNT pub serveris, biju iegaajis pspeeleet, tieshi ienaaca [GIGN]Oddish, protamzzz visi chataa baigi sveicinaja, uztveera kaa taadu dievu, dazhi veeleejas vinju banot par wh, bet citi atkal attureeja teica tas tak no GIGN, vinsh jau nechiito utt... smiliez.de_2428.gif

bļe, ko tu te atļaujies vispār, macho un wormu apvaino, tu cyka dabūsi, hana tev!!!!!

nu jā un šis ir tāds maziņš l0L.. tāds mazītiņš. neviena nesaprasts. nu varbūt gandrīz neviena wink.gif

gadas 4.gif !

flashback vinsh bija bez gign biggrin.gif !

Bandetails
Player  	[GIGN] flashback`
Bantype  SteamID and/or IP address
SteamID  
IP address  hidden
Invoked on  21-11-2005 - 08:52
Banlength  Permanent
Expires on  Not applicable
Reason  norecoil
Banned by Admin  Lzrd ()
Banned on Server  Lectric Lounge public

hah, tiko uzgaaju veel vienu XD.gif