Jump to content
GIGN Forum

Lielie Gigna Sportisti

B3NDE
 Share

Recommended Posts

tātad situācija ir sekojoša meklēju pludmales volejbola komplektu par saprātīgu cenu, bet tādu kas uzreiz neizjuks.

varbūt kādam ir kāds pazīstams, kas pārdod vai ir kāds internetā redzēts normāls, cik es pagūglēju nu nekas tāds īpašs neiekrita acīs.

ja ir kāds pazīstams, kas tirgo varu pateikt šajā sezonā man viņš ir vajadzīgs tikai vienu reizi no manis vairāk par kādiem 150 ls neizspiedīs :D

ceru ka kāds izpalīdzēs :)

man reāli ineresē tīkls, stabi, laukuma līnijas un atsienamās troses.

antenas nav īsti nepieciešamas un ja nu galīgi slikti var iztikt bez laukuma līnijām

@b0r1ng :D :D ;D u make me rofl

Edited by B3NDE

Vispirms viss ko tu minēji tev izmaksās sākot no 300 līdz 600ls atkarībā cik profesionālu/pusprofesionālu pērc.

Iesaku kā es to izdarīju, pirkt tikai tīklu un trubas nopirkt un piemetināt stirpinājumus. Jo labs/normāls tīkls maksā jau pie 60ls uz augšu.

Pāris simtus ietaupīsi ;)

Edited by Pensionars

No tā visa saraksta patiešām nepieciešams ir tikai tīkls, 40- 50 lvl aptuveni maksā (gadu vecas cenas, pirku pagājušo vasaru pa 44,50 ar visām antenām). Atsienamās troses ir dzīves sīkums, stabiem der jebkurš 3-3,5m taisns baļķēns.

edīte:

pirku iekš running.lv

Edited by bReeTz

problēma ar jums bija tāda, ka jūs man ieteicāt taisīt stacionāro, bet šis pārnēsājamais tiešām ir labs un ja kādam ievaigās, tad salīdzinot ar to pa 250 ls tam ir tikai labās laukuma līnijas!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...