KaPcCoNiJ Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 19 Šogad absolvēju RTK, mēbeļu galdnieks, uz doto brīdi esmu bezdarbnieks. CSS, 6 gadus. Sūtīšu cilvekus kuri spēlē ar palīgprogramām atpūsties, aktīvi piedalīšos foruma dzīvē, kā arī popularizēšu gign.lv serveri.(ir varianti un ir iespējas) 10:00 - 15:00 , 19:00 - 00:00 tie ir aptuvenie laiki, jo dienas ritms iegrozās dažādi. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=5553 Admini kuri atbalstītu: Loyaliti, Niknais , tvix. Reg. Niks : *KaPcCoNiJ P.S. *KaPcCoNiJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Aktivitāte forumā? 3 posti nedaudz par maz! Šis daudzums arī liecina par reportu daudzumu, aktivitāti utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 kā tu tik līdz 65 vietai gandrīz bez neviena awarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 A man pohuj par forumu Foruma aktivitāte ir svarīgākā , kad tu sāc adminēt.Citā periodā tam nav aktuala nozīme.. Par čali: spēlē labi , uzvedās kārtīgi , par mikrafoniem neko pateikt nevaru, jo sound_enable 0 visā visumā iesaku pievienot pie adminu pulka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Kaut kā liekas, ka varētu būt labs admins, nezinu gan kāpēc īsti. Šaudās labi, par čīteru atpazīšanas spējām gan neko nezinu. Bet ir jau ilgu laiku serverī, nedaudz ievērots, viss apmēram ok. Rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Atbilde Gucci : Par aktivitati foruma, lieta tāda, ka likas ka mans viedoklis ir mazsvarigs, plus vēl foruma ir pietiekami daudz adminu kuri ir aktivi un atbild. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Jāpiekrīt fuj1tsy! Aktivām jākļūst tad ja esi kļuvis par adminu. Par spēlētāju. Kārtīgs spēlētājs nav nekāds izlēcējs. Labi šauj un čīterus arī prot atrast. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 liels miiinus par to ka piemini mani par REC..... neesi prasisjis neesmu solijis..... bet arii neesmu ANTI. Jāpiekrīt fuj1tsy! Aktivām jākļūst tad ja esi kļuvis par adminu. Par spēlētāju. Kārtīgs spēlētājs nav nekāds izlēcējs. Labi šauj un čīterus arī prot atrast. REC un aktiivam jabut vienmeer ja gribi speeleet tiiru un baudaamu speeli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Niknais, cenšos, cenšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 A man pohuj par forumu Foruma aktivitāte ir svarīgākā , kad tu sāc adminēt.Citā periodā tam nav aktuala nozīme.. Par čali: spēlē labi , uzvedās kārtīgi , par mikrafoniem neko pateikt nevaru, jo sound_enable 0 visā visumā iesaku pievienot pie adminu pulka. Tu spēlē CSS? Lol, ar kādu niku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 es jau dotu REC be tapat skatos ka bez skaiodribas tiek pienemti admini .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Šeit ir uzlikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts