Jump to content
GIGN Forum

tomstee

Game Admin
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About tomstee

  • Birthday 11/20/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

tomstee's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

19

Reputation

  1. Pozitīvās atbildes gan jau ka nebūs mainījušās. Iepriekš teiktajam varu piemest klāt, ka klaviatūru neizmanto citu nodiršanai, kā lielākā daļa no pārējiem spēlētājiem.
  2. Man šķiet ka vajadzētu uzlikt viņam tiesības, spēlētājs vismaz ir zināms. Liekas ka pašlaik serverī ir tikai 3-4 kaut cik aktīvi admini un ar to īsti nepietiek. Nezinu gan, kā būs ar tiesību lietošanu savā labā, lai nav lieki slay un kick. Ar pārējām komandām manuprāt nevajadzētu būt problēmām.
  3. Es varu tikai pateikt ka bieži redzams. Turklāt pēc pārtraukuma spēlēju tikai kādu nedēļu. Gan jau ka viņa izklāstītā pieredze nav salti meli. Spēlē pat pārāk labi, esmu jau dažus demo noskatījies, čītus gan neredzu. Varbūt teiktu nē tikai tādēļ, ka daudziem speletājiem serverī viņš liekās hakers, un viņi būtu like: blaa, šitam čīterim tiesības, nu i nah šo serveri. Kaut kā vajadzētu parādīt arī čīteru atpazīšanas prasmes.
  4. Mērkaķis ir independent? Ha, šito nezināju. Bet tādā gadījumā salīdzinot ar to un kā uzvedas pēdējā laikā, ir daudz labāk. Varbūt arī esmu par.
  5. Aktīvs jau ir ļoti, ir centies čīterus reportot, neizskatījās ka par velti. Vienīgi vārdu krājums nav no maigajiem, cik čatu paskatījos. tik un tā REC, aktivitātes dēļ būtu ļoti noderīgs admins.
  6. Rec, ir viņš darbadienu vakaros, kuros vajag kares likt adminam, jo spēlētāji skatas uz nosaukumu, ne situāciju.
  7. Ja vienmēr var acc noņemt, dodam visiem, pēc tam skatamies sūzību vilni par nepatiesiem baniem, par to, cik augstu kādam deguns pacelts un par tiem, kam grauž. Anti. Nav ne jausmas vai prot kādu čīteri atpazīt, spēlētāju, kuri neizceļas serverī ir pietiekami. Arī tādi, kuri pietiekami ilgi spēlē. anti tikai pašlaik, kaut kā vajadzētu nopelnīt tev to plusiņu.
  8. Atbalstu. Izskatās ka cenšas palīdzēt ar čīteru ķeršanu. Pašlaik vēl atrastie wh nav 100% pareizi, bet aimeru banošanai biežā laika dēļ atbalstu. Un tā precizitāte arī atnāks
  9. Pašlaik viss ir atgriezies vecajās sliedēs. Ņemšu vērā ieteikumu, paldies.
  10. Tātad, augstskola ngriezusi daudzus portus, neiet torenti un citas lietas vairs. Tas bija domāts mācību procesa uzlabošanai, bet internets palicis tieši tādā pašā stāvoklī, vismaz pēc ātruma. Nav kāda programma vai fīča, kas var šo apiet? Netaisos sēdēt lekciju materiālā un jūtūbā bezgalīgi. Zinu ka var vērsties pie attiecīgās skolas daļas ar jautājumu par piekļuves atļaušanu, bet ir aizdoma ka pasūtīs. kādi ieteikumi vai vismaz konkrēti pateiks kāds, ka iespēju nav bez laušanās augstskolas sistēmā? Ak jā, jau mēģināju atvērt manuāli, bet neizdodas ar atļautiem paņēmieniem, vismaz, cik daudzus zinu es.
  11. skatamies nepārsniedza ilgāko freefall kritienu? nesapratu isti Meitene klubā: No kurienes tu esi? Fēlikss: Nokritu no debesīm. Nebūs melots
  12. tie ķeburi virs a un e ten nav garumzīmes. P.S. Nē
  13. turklāt otro reizi divās nedēļās
  14. Šodien strādājot izdomāju, ka gribu uzrakstīt rezumē ko sapratu pasākumā. 1. Izrādās ka nekad agrāk nebiju čūskas redzējis, ja būtu, tās arī tiktu noķertas. Varbūt tās dzīvo tikai Mežotnē un bencika teltī. Kaut gan šķiet ka esmu ar acu kaktiņu arī agrāk čūskas sastapis, bet varbūt tās bija tikai ļoti garas vardes. 2. Ekskursija (eskursija?), teiksim pārgājiens, bija ļoti informatīvs un izglītojošs. Sarkanajā grāmatā sameklēju bencika mistiski atrasto, reto augu. Izrādās tas ir 141. kategorijā kā "ne diži rets" augs, kā arī tā nezinātniskais nosaukums esot gārša, bet par to vēl strīdās tie kuri pārgājienā neaizgāja. 3. Sapratu ka baznīcās, it īpaši ja tās ir pusbrukušas un ar šķēršļiem uz grīdas ir ļoti ērti spēlēt frisbiju, kāds to varētu pacelt jaunā līmenī ar spēlēšanu dievkalpojuma laikā. 4. No rīta pie ugunskura es arī būtu vairāk runājis, ja vien tedijs nebūtu visu veco, jauno un vēl neatklāto izrunājis, tā ir speciāla prasme, bet man nešķiet ka Dieva dota, drīzāk lejas piromāna iekrāmēta. 5. Niknajam ir nepietiekams alkohola nepanesamības līmenis, viskijs šim līdz kuņģim aizejot zaudē grādus divdesmit. 6. Sapratu, ka ja līst lietus, telti labāk aiztaisīt. Turklāt es būtu varējis vēl pagulēt un nekustināt vēderu, kurā bija tikai iepriekšējās dienas alkohols un pirms astoņpadsmit stundām nožīdota baranka, ja tieši zem manas galvas uz mani nekliektu pelēni divdesmit centimetru dziļumā. Vēl protams paldies Ērikam un kompānijai par transportu līdz autenei!
×
×
  • Create New...