Nightmares^^ Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Esmu palaidis garām, ka tusiņa laikā ir vienam labam čomam dzimumdiena, tā kā Goodmen, esi uz sakariem, varbūt es 6dien pēcpusdienā grūžu atpakaļ mājās Principā, nevis varbūt, bet visticamāk. Zorg, skaties kā tev, paliec uz vienu nakti vai uz divām, brauc ar mani vai kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 paga paga...Man te suudi briest man 2,3 iir cits tuss...Bet tas ir Riigaa...Bet man ir jaizkauc 4to brīvu, ja nē, tad neko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 sisīši! p.s tie, kas nav pamanījuši, tad šeit ir gign kreklu topiks http://www.gign.lv/forum/topic/55269-gign-krekli/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Skatos kaads te samiizies Rumu paardzerties Pasakums bez divam dienaam ir taa pat kaa mainit motoram ellu nomaataa mashiinaa !!! Rit centishos uzbliezt normalnju topiku Naudas vaksana paliek speka un ta ka izskatas sastavs sogad varetu buut sasodiiti labs, tad buushu nepieklajigs un atgadinasu tiem, kas nebuus samaksajushi !!!! Varam jau vienoties varbuut par 5ls no galvinas, kur ietilpst riki ar ko est, miskastes maisi, gala( zupai un cepsanai), darzeni, krejums, kecups un maize. Tam si nauda buutu paredzeeta, ja kaadi ierosinajumi vai ieteikumi tad apspriezam veel seit! Tie, kas var kadi palidzet( piem. Igors ar katlu) tiks vel jo vairaak gaiditi, jo ja katrs sadaris nedaudz kopa buus zajebis ! Negribas redzeet Redline dublis divi, kam viss pohuj un neko negribaas dariit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 +1 par gaļu. maksimāli daudz, lai tiešām nav tā, ka jau pirmajā vakarā ir pa īsu. p.s bencik, es piesakos uz 1l ruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 liepāja, kas jums tur notiek? datumi jau sen kā nosprausti, t.i. 3/4/5 es vienkārši nepiefiksēju, čekoju pirmo lapu un tur arī nekādas izmaiņas nav, nedz arī dalībnieku saraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 <offtopic> liepāja, kas jums tur notiek? Liepājas cilts aizsargājas pret poļu iebrukumu </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Šodien biju laukos, ņā, tur viss ir tā izārdīts, ka palikt var tik pie upes (tb 4 teltis) viss pārējais (pagalms, apkārtne, pļava) sabraukāta ar buldozeriem, grants kaudzes utt. labi ka neizdomājām pie manis Tad šogad atkal pie divīša braucam, laiar pats divīts nebūs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Mīšļi, tusēsim līdz svētdienai es tankā , man pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Mīšļi, tusēsim līdz svētdienai es tankā , man pohuj Veram so balliti ciet un parvacamies uz officialo topiku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts