ANALGINS Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 ou jā krekli ir tik tiešām labi, worm aptuvenās izmaksas kreklam + aprocei ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Cik sapratu, tad kvalitatīvs krekls velk uz kādiem 15-18latiem. Ģešofka uz čiriku. Aproce drošvien pa kapeikām iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 nightmare, izbeidz. kvalitatīva kreklu apdruka sen jau vairs nav luksus prece. stabili zem čirika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Kad īsti tad būs tuss? es būšu uz 1dienu.... 5dien atbraukšu un 6dien kurš mani aizvedīs līdz Rīgas šosejai? ja neatradīsies brīvprātīgais es metu mīksto Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Tas krekls iet ap 15ls Vincister varētu pakomentēt vairāk par krāsas noturību pēc mazgāšanas jo tur kur es taisīju pagājušo gadu, vairs netaisīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 gludekli, tie ir varianti ko worms iemeta čatā, kopā ar visu kreklu, ne jau plika apdruka... Ja tev ir zināms lētāks variants, piedāvā arī citiem. goodij, nu nezinu kurš tāpat vien gribēs uz pohām braukt kādus 40km vismaz līdz šosejai un braukt atpakaļ uz spotu, tak savācies un dabū brīvu 7dienu, ja jau tev 3. un 4. augusts brīvs. 7dien aizvedīšu līdz pieturai, kad braukšu mājās. Vai nu jāgaida, kad kāds pieteiksies, kurš nepaliek līdz 7dienai un paķer tevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Vai nu jāgaida, kad kāds pieteiksies, kurš nepaliek līdz 7dienai un paķer tevi... Uz to arī ceru, es tak nemainīšu darbu dēļ tusa? Man vispār tik daudz plānu augustā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 http://www.paola-ko.lv/lv/apdruka-main.html worm, kur tu veici apdruku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 vispār ir kāds kas brauc ar mašīn no Tals puss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Tas krekls iet ap 15ls Vincister varētu pakomentēt vairāk par krāsas noturību pēc mazgāšanas jo tur kur es taisīju pagājušo gadu, vairs netaisīšu Es savējo uztaisīju uzvelckreklu.lv, maksāja Ls 15,30 (krekls, lielā bilde priekšā un niks uz muguras). Valkājis esmu maz un attiecīgi mazgājis vienu vai divas reizes, nekas nav izbalējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 vispār ir kāds kas brauc ar mašīn no Tals puss? Es ar savu auto braucu un iespejams,ka tvix brauks ar savu,ja viņš būs Talsos. Tas būtu labi,ja varētu paķert kādu pa ceļam,tas nesadārdzinātu man pasākumu tik traki.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 apjautāšos paola-ko par izmaksām. domāju, ka vairāk pa 10ls tiešām nevajadzētu būt. uzvelckreklu un t-bodes loģiski ir dārgākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Taisīju t-print. Uzdrukāja ļoti kvalitatīvi, darbinieki arī bija ļoti atsaucīgi un izpalīdzīgi, bet diemžēl krekls pēc mazgāšanas izskatījās itkā būtu lietots jau gadu, jo melnā krāsa zaudēja kontrastu vismaz uz pusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Es ar savu auto braucu un iespejams,ka tvix brauks ar savu,ja viņš būs Talsos. iespējams, ka no Rīgas močīšu, niknais jāpaķer, ja brauks un gucci, ja brauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 iespējams, ka no Rīgas močīšu, niknais jāpaķer, ja brauks un gucci, ja brauks vienā postā jau 3 nezināmi cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Kas nu kuram ir nezinaamni cilveeki ... Mees visi esam no css un sava starpaa vismaz esam paziistami Es domaaju ka braukshu tikai dereetu zinaat iistos datumus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Nav galīgi laika izsekot visiem šiem lielajiem posiem. Ir kāds rezumē jau, vai vel tiek meklēta vieta? esmu par maksas pasākumu iekš kāda viesnama.. bet divīša spots ar der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 MAn ar patik kreklu doma, tik kapec obligati jabut tf? Man liekas paliela dala no braucejiem tf nemaz nespele, dala vispar pat cs vairs nespele te Varbut ja ne cs (ar ko viss sakas), tad vismaz kaut ko drusku neitralaku, kas apmierinatu cs, css un tf speletajus? Un kads pasaka par tam maksam, mes metam jau tagad vai ka tur, ja jaa, gribetos zinat kam un cik jasuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Esmu iespruudis Berline, bez reaaam iespejamam kaut kam izsekot >D Uzstaisat atsevishku topiku tiem krekliem te vairs neko saprast envar !! >D Nemsim Divisa spotu un miers, es varu 5dien ankti uztaisiit topiku, un sakt kaut ko planot, pa nedelu esmu totallyy pazudiis... Bet krekli rulle !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 rītdien uztaisīšu topiku par krekliem ar detalizētāku informāciju. izskatās, ka pa 10ls vairāk nebūs, tā kā chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Noteikti uz pasākumu ieradīšos, bet atpakaļ LV būšu tikai 29/30 datumā, tāpēc līdz piektdienai, ja zināšu kam, cik daudz naudas ir jāsūta - iesūtīšu uzreiz, vai arī vienk. atdošu uz vietas. Kreklu arī varētu iehavot Analgīn, ja tā drīkst darīt, tad es varētu pie jums jau laicīgi piemesties klāt. Citādāk te tā švaki ar braucējiem no Liepājciema. Murdziņš no Tukuma gala ripos vai kā? Centīšos Krievijas plašumos izrakt internetu un vismaz kaut cik noprecizēt kas un kā, lai nebūtu pēdējā dienā viss atkal jāuzzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Es jā, no sava gala, pa ceļam, laikam, Jelgavā ZOOOOOORGu savākšu. Kur krāsotājs doubleTT metās, arī Liepājwagenā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Kreklu arī varētu iehavot Analgīn, ja tā drīkst darīt, tad es varētu pie jums jau laicīgi piemesties klāt. Citādāk te tā švaki ar braucējiem no Liepājciema. Murdziņš no Tukuma gala ripos vai kā? ar sctg crew mobīli šogad ir tā ka fr0zens nebrauc, tātad braucu laikam ar hydro un vēl vienu čali, ar ko braukšu arī ir uz jautājuma zīmes, ja mēs spētu savākties esmu ar mieru atrast partyvan`u un braukt kādi 6/7 ja visi pārējie mani uzmetīs meklēšu kādu kas vedīs mani kuri datumi tad īsti ir nosprausti, 10,11,12 ? 3,4,5 man šogad laikam nav pa prātam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Datums laikam 3/4/5 tika nosprausts. Atsaucās Liepājciema iedzīvotāji. Nepieciešams zināt, kurš 100% dodas, kam es varētu savu pakaļu uzticēt aiztransportēt un attransportēt vienā gabalā, par zupu brālīgi sametīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 liepāja, kas jums tur notiek? datumi jau sen kā nosprausti, t.i. 3/4/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts