Pusdzīvais Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 (edited) Jāsāk k-kas domāt par vietu un laiku ne? Kāds var piedāvāt kādu vietu? laiks jau kā parasti, k-kad augusts ne? edit: vajadzēja tos postus izdzēst man pat nav īsti domas, kur varētu šogad. Edited June 10, 2012 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Vispār jā, laiks sākt! Un visādi nūbi, labāk nerakstiet šajā topikā. EDIT: $^#%, kāds izdzēsa postu un tagad izskatās, ka runāju ar sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Izdzēsu es, nejutu vajadzību atstāt. Tavam tekstam (otrā rindiņa) arī tagad nav ne vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Pagājušajā pasākumā tika runāts, ka jārīko nedēļu-divas agrāk, jo pašas augusta beigas jau bija pavēsas. Saprotu, ka lielā mērā tas ir atkarīgs no haļavas, bet nu tomēr lielāka iespēja siltāku laiku nogrābt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Jūlija beigas, Augusts, līdz vidum. Kur? Kaut kur valsts vidū, vai tur, kur kāds var piedāvāt savu pleķi. Pagrūti atrast kādu normālu vietu... Principā jau viss ko mums vajag ir zaļa vieta ar kaut kādu peļķi, volejbola tīklu un ugunskura vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Jā, vajadzētu sākt balsot par datumiem, un pēc tam tikt skaidrībā par vietu. Man galīgi neder 09.08-11.08 nogale. Man šķiet, ka augusta beigas būs pietiekami siltas uz sūdainā jūnija rēķina. Gan jau ka vasara pastiepsies. Piesakās kuriem ir kāda lauku māja vai kaut vai kāds zemes gabals, uz kura mēs varētu apmesties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Pirmais posts uzlabots ar aptauju par datumiem. man ir zemes gabals kur tusēt, tik neviens negrasīsies braukt 160km Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Lai var mierīgi dzert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Tā kā sava transporta vairāk nav, tad būtu baigi vēlams kādam no Liepājas piemesties klāt Vai vismaz ar kādu jautrāku kompāniju tad ar sabiedrisko vai mikriņu stūrēt uz tusu. Vairāk patiktos uz jūlija beigām/augusta pašu sākumu, jo augusta vidus uz beigām izskatās visai aizņemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Cik noprotu, pasākums tikai adminiem un modiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Piesakos jau pie teddija vai deadalive mašīnā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 man vienalga par datumiem, galvenais, lai es zinu liidz 15. juulijam, lai varu dabuut briivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 man vienalga par datumiem, galvenais, lai es zinu liidz 15. juulijam, lai varu dabuut briivu. Tusiņā salīgsim mieru? p.s. redzēs kur šogad tusiņa vieta, tad domāšu vai pats braukšu, vai kādam uz kakla kritīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Tusiņā salīgsim mieru? p.s. redzēs kur šogad tusiņa vieta, tad domāšu vai pats braukšu, vai kādam uz kakla kritīšu. Haha, beidz, tas, ka es vairaak neeju piektdienaas dzert un neaicinu gign'u liidzi nenoziimee, ka es esmu apvainojusies or anything, man vienkaarshi ir ljoti daudz darba p.s. un anyway, man vajadzees vietu mashiinaa, taa kaa es arii labpraat kkur ierezerveetos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) ja pieriga, tad jau noteikti no rigas brauksu, gan jau tad benciks ar mani, pusbeigtais ari ja gribes... bet ja vairak uz vidzemes pusi, tad no aluksnes kustesos un varu pakert ja nu te ir kads no sejienes vai blakus dzivojoss... Es nobalsoju par augusta sakumu... Edited June 10, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 ja pieriga, tad jau noteikti no rigas brauksu, gan jau tad benciks ar mani... bet ja vairak uz vidzemes pusi, tad no aluksnes kustesos un varu pakert ja nu te ir kads no sejienes vai blakus dzivojoss... Es nobalsoju par augusta sakumu... visdrīzākais jau es ar tevi ar es ar par augusta sakumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Augusta 2traa nedelja, tad vairumam ir alga bijusi Būs vairāk ko nodzert Edited June 10, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Pirmais posts uzlabots ar aptauju par datumiem. man ir zemes gabals kur tusēt, tik neviens negrasīsies braukt 160km nemels niekus sctg tas būtu kā spļāviens jūrā augusta sākums vai vidus būtu ideāli, jūlija beigas varētu būt tāds pats variants kā augusta beigas - nevienam nav naudas un visi atkal sūdzēsies.. 3-5 vai 17-19 augusts manuprāt būtu ideāls variants Par vietu, tas jau skaidrs ka ir nepieciešama pļava un kāda ūdenstilpne blakus pagājušā gada variants nebija pats sliktākais, bet tomēr es priekšroku dotu divīša pleķim pie bauskas, cik atminos no 2007 gada, ja nemaldos tad macho teica ka vajadzētu apmesties kādā konkrētā spotā katru gadu nevis mainīt tos šurpu turpu, protams apskatīt jaunas vietas ir forši, bet pēdējie divi gadi manā skatījumā ir bijuši ar mīnusa zīmi salīdzinot citus gadus Kas ir ar variantu pie usmas ezera ? kāds nezin kādu no tā gala kur varētu pačilot ? es domāju ka ja arī tur prasītu par spotu simbolisku samaksu tad to varētu mierīgi iekasēt no visiem un problēma tiktu atrisināta, +/- jau esam ap 20 cilvēkiem kuri tiešām ieradīsies un vēl vesels bars ar randomiem kā pagājušajā gadā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 No taa gala, no tiem kas spele man liekas vel ir samurays... Ja labi pablauj vel veco l1nkin var sablaut. Savulaik kad ar apollo war3 bija pasakumi, mums bija pie usmas ezera, un tiesi l1nkin ar Jei organizeja. Tik otrais cs'am laikam emtis mieru, a l1nkin ir tik reta paradiba AA, veel tak arush ar red.linu tur ari iesaistiti Tie tak ar var kaut ko sameklet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 (edited) pagājušo gad braucām uz to pusi. šogad vainu uz leju vai uz augšu vai pa labi. man šķiet, tas tik godīgāk būs. divīša vieta bija man liekas labākā, betnu divīt nav LV Erika spots ar patika. pagājušā gada spotam gan padaudz mīnusi bij. edit: es personīgi būtu gatavs ielingot pāris latus bez problēmas, ja par spotu vajag piķot. domāju, neesmu vienīgais. Edited June 10, 2012 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 kāds izstudējiet šo linku http://www.viss.lv/katalogs/atputa_pie_usmas_ezera Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Tie Lejastiezumi ir ideala vieta...Esmu jauno gadu tur svinejis... Edited June 10, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 aizmirstam par k-kadam lielam naudas vākšanām. aizmirstam par viesu namiem. vajag pļavu un ūdeni. viss pa lielam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 tāpēc principā der tikai kāda īpašumā esoša pļava, jo nespēj pat cilvēki latu iemest zupai, ko paši ēd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts