GooD`MeN Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Vopshem pastaastiet par augljiem Vopshem eedu tikai mandariinus un shad tad kaadu viinogu...Vasaraa gan Arbuuzu varu noeesties zils...Nesen nopirku granaat abolu , blee ilgu laiku vairs negribeeshu baigaa kjeepa, Meloni vel labpraat eedu , bet taa aboli man vairs negarsho, bumbieri ari nee, bananaans arii isti vairs negarsho pec banana ,kaa agraakos laikos... Zemenes tapat needu, aa kjirshi vot tie vasaraa vel ir njammigi un tas viss... Agraak Hurma garshoja bet sen neesmu eedis...Kuros ir tomer vissvairak vitamiinu neskaitot citronus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Alū 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Kiwi no normāliem ikdienā ēdamiem augļiem ir visvairāk C vitāmīna. Un burkānos bija visvairāk vitamīna A. Par pārējo alfabētu gan nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) Augļi paši par sevi ir veselīgi, bet pārspīlēt ar augļiem noteikti nedrīkst. Var rasties alerģijas no pārspīlētas lietošanas. Es praktiski vienu vasaru dzīvoju uz zemenēm vien, bet tagad apēdot vairāk par vienu šķīvi zemeņu sāk mesties izsitumi. Banāni ir ļoti barojoši, citrusa augļi satur daudz C vitamīna u.t.t. Nav tāda izteikta favorīta, kuru ēdot saņemsi dienas devu vitamīnu, bet ikdienā ēst augļus un tos variēt noteikti vajag. Stampā to, kas garšo un viss būs kedā! Tu taču neķēries klāt kārtējai dieātai, ko? Edited February 9, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Pamelo iz de bomb! Reāli 2 top augļi man ir - pamelo un vīnogas, pārējos šad tad tik uzēdu, bet šie 2 augļi vienmēr ir mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 tici vai nee, bet ja slinkums ir eest visu auglus pec kartas, lai uzkratu vitamiinus veseliibai, tad iesaku auzu paarslu putru, tur ir visnepieciesamakie vitamiini organismam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Goodmen, piedod! Komon, šis ir atkal tavs veselīgā uztura topiks? Tu izturēsi maksimums divas nedēļas, pēc tam atkal tikai aliņu sūksi. Tev šitā veselīgā dzīves veida piekopšana ir reize pusgadā. Kur tad palika tējiņas, skriešana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Goodmen, piedod! Komon, šis ir atkal tavs veselīgā uztura topiks? Tu izturēsi maksimums divas nedēļas, pēc tam atkal tikai aliņu sūksi. Tev šitā veselīgā dzīves veida piekopšana ir reize pusgadā. Kur tad palika tējiņas, skriešana? Teddy nee shis bija domaats vairak lai jus pastastat kaadus augljus jus labpraat eedat Nu kas garsho nejau tikai kuros ir vitaamini Paga dieetu bishku velaak Neesmu vel gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Jūs te par augļiem, ogām runājat...Tad nu es gribēju pavaicāt - jūs vīnogas ar visām sēkliņām ēdat vai bez? Es viņas nepērku tikai tāpēc, ka viņās ir tās sasodītās sēklas. Man patīk iekosties un ēst. Melone te kā labs piemērs. Ņem un taisi ņam ņam ņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 ir tak arii viinogas bez kaulinjiem .. agraak centraltirguu to skirni sauca par ''daamu pirkstinjiem'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Kuros ir tomer vissvairak vitamiinu neskaitot citronus? Upenes, ja iet runa par "c" vitaminu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Augļi šmaugļi! Nopērc multivitamīnus un tad pērc to augļus, kuri garšo. Es kopš jaunā gada nedzeru/nepīpēju. Tas rulē. Tagad varu vēsā Džeku atļauties! Viss rulllēēē! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Banāni, āboli parasti nopritki/saglabāti stāvi uz galda, ja gribās paņemu. Kad uznāk- kādu apelsīnu nopērku. Un mājās tētis bieži kivi pērk un mizo, ka atliek tik štopēt iekšā. Un protams citi standarti retu reizi, neko pārāk eksotisku nemaz nemēģinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 citronos un apelsīnos c vitāmīns ir tik pat daudz kā Latvijā Ferrari. Tev jauzņen anormāli daudz lai kkas būtu jēdzīgs. 1vieta Smiltsērkšķos ( tā saseldētā sula kas ir pie saldējumiem FTW ) 2 Upenes kā jau viens rakstīja un Kivi arī ir okey. Bet ja gribi vitamīnus kas ir iegūti tikai no dabiskiem ko olimpiskā vienība dzer un protams pro vīriņs es http://www.amazon.com/Nutraceutics-2100-Vitrin-60-caplets/dp/B000EMK3SI Vīnogas ir tik ļoti apstrādātas ar ķimikālijām ( gribēju rakstīt ar sūdiem, bet tad tas būtu labi ) tās nav labas un daudziem rodas alerģija. tak ēd viss kas garšo, Tu jautāji kautkādu padomu pēc jauniem augļiem vai ko ? Granātābolos arī ir visskkas labs. Bet par nedaudz novirzoties no tēmas - neiesaku pirkt un ēst vistas produktus - spārniņus pašu vistu dajebko no lielveikaliem nu protams mazajiem arī. Protams ikpalaikam var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 snuss 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Kas vainas vistai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Kas vainas vistai? FYI vista nav auglis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) FYI vista nav auglis! Bet par nedaudz novirzoties no tēmas - neiesaku pirkt un ēst vistas produktus - spārniņus pašu vistu dajebko no lielveikaliem nu protams mazajiem arī. Protams ikpalaikam var. Esmu dzirdējis, ka nevar pirkt tās jau iemarinētās vistas, kas gatavas cepšanai, jo esot vecās vistas izmērcētas ķīmijā un iemarinētas, bet nu vispār, kas vainas svaigai vistas gaļai. Edited February 9, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Augļus ēdu reti, bet ķiplokus gan graužu kā sēmenes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Persiki,Kivi,Ananasi dazhreiz apelsinus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 mans auglju top3 (lol) 1. Viinogas bez kaulinjiem.. mmm sēdi pie pc un met tik iekšā mutē kā čipsus 2. avenes.. 3. kjirshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Vīnogas, arbūzus ēdu ar visām sēklām. Viņās iekšā ir ļoti daudz vērtīgu vielu. Pēdējā laikā ēdu daudz apelsīnus un greipfrūtus dēļ C vitamīna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Augļus ēdu reti, bet ķiplokus gan graužu kā sēmenes! mizo arī tik pat ātri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now