GooD`MeN Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Sveiki wuhuuuuu pixaaaju PAstaastiet kur ritnakt var aiziet ? Velams lai ieeja pa velti esiiti lidz 00:00 pa velti ,bet man tur nepatiik Kojotos pa velti bet tur tikai ieskriet kaadu kokchiku Paastiet kur forsha musdienu muzika vaii 80tie Pulkvedis nepatiik, kaabata taads leets uukjis Laroca i esuukaa roxy laikam vairs nav Dodiet man infu kur forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 JUST bārs pie Strēlnieku laukuma, Mad Hause pie Līvu laukuma. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Radio barā vai Feelingā, ja daudz cilvēki, tad ir diezgan ok. Pārējās vietas tu jau nosauci (Kojoti, Pulkvedis). Vēl var ieskriet Skandālā, tur arī bieži vien tīri laba ballīte griežās EDIT: Just bārs ir ahhūjenā vieta +1 ekopuika Edited January 27, 2012 by Pensionars 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Aizej uz "Ļeņingrad", paņem Brenguli un tu nemaz negribēsi mājās braukt Rīga aiziet gūdmenā, lai vieglas pudeles ar jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 piekritīšu vīriem. aizej uz džastiņu un būs ļoti okej! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 just, tur foršas maziņās 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
struncis112 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 just, tur foršas maziņās Kam viņam maziņās ? Pēc visām tēmām esmu ievērojis , ka viņam tik alu. Priekš viņa ir radīti Franči, alus par īpašām cenām 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 IEchekoju Just dzeerien karti NU i cenas jums te Pizdu kas buusbuuus 1maa nakts nodzerta...Tagad nedaudz lomkas,bet tas tik taaa man liekas Just okej bus jaiecheko kas un kaa Jagjerbjas jaiet uz veikalu kaadam litrinjam pakalj un jasak pihaat driiz uz hokji jau.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Uz kurieni tad man Teddy pec tavas reklamas iisti ir jaiet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Mojo - laimīgās stundas arī ir, tā kā var kārtīgi kokchikus iešaut + arī forša vieta, kur nav sīko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Mojo izskataas labzzz Njem 5cus shotus 8dabuuun n1ce 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Stacija ari var piedzerties ka lops un nosalt ka bezdarbnieks 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 nu bet es tak jau kad teicu vai nauda ir, 5ls kokteilim taads standartinjsh vien ir. Ja gribi glamuuriigi padzert tad vel ir sky bar, bet nu tas vairak ja iet ar meiteni, aizej uz just, sakoljii un uz riita pusi var ieskriet sky bar, kjipa esi romantisks chalis un uz majam ar vinju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Esmu kopaa ar savu meiteni un saviem draugiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 uzreiz ta butu teicis, tad sakopies un aizved savu meiteni, vinai patiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Esmu kopaa ar savu meiteni Tagad mana kārta prasīt Tev - kurš uz mežu brauc ar malku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Tagad mana kārta prasīt Tev - kurš uz mežu brauc ar malku? Tas kurš grib kurināt savu un svešu malku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Just dzertuvē alus ir? Viņiem mājaslapā nepilna dzērinkarte iešķūrēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Mojo kā tāds ir liels, liels sūds. Cenas tur ir labas, bet atmosfēra un cilvēki baigais fuj. JUST bārs gan ir laba vieta. Nav tie lētākie dzērieni, bet ir vieta, kur apsēsties (uzpīpēt un parunāt, nevis kliegt pilnā balsī blakusstāvošam cilvēkam sejā), ir laba mūzika, ir parasti normāls skaits cilvēku, ir vieta, kur padejot, var pasūtīt ēdienus. (līdz noteiktam laikam, protams) 80's mūziku gan nespēlē daudz vietās Rīgā. Protams, ir sūda Essential ar savu pedofīlu zāli augšā, bet tas nav normāls variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 80's mūziku gan nespēlē daudz vietās Rīgā. Protams, ir sūda Essential ar savu pedofīlu zāli augšā, bet tas nav normāls variants. Radio bārs ar saviem memory Lost šotiem ir labs arī mūzikas ziņā, bet sen tur jau neesmu bijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 ČBK un Kaļķu vārti 80's mūzikai. Pienā skan laba, laba mūziciņa, bet tas jau vairs nav centrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Pienā pārāk daudz hipsteri un 16 gadīgas kuces. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Savukārt Kaļķu vārti no normālas vietas pārvērtusies par ārzemnieku pritonu, kur 27+ gadīgas latvietes grib dzert un pisties 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 gūdmen, tad tev uz Kaļķu vārtiem!! Nezinu kā jums, bet man tie kokčiki tādi slābani liekas. Saldinātāji un toniki savālēti, ka bail un maksā ar sākot no 5 un uz augšu. Ņem alu vai ja nu tiešām alus negaršo ( kamõn!? ) sidrus un dzer bēdu nezinot. Tas kāds glāzes sastāvs rokās kaut ko klubā nosaka? Kāds uzgrūžas - tev glāze izkrīt vai dzeramais izlīst. Par alu poxuj - nopērc vēl. Par čirika kokčiku gan škrobe lielāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now