Jump to content
GIGN Forum

Mobilais No Anglijas


Pensionars
 Share

Recommended Posts

Ir doma iehavot jauno Blackberry 9900. No Aglijas, tāpēc ka tur var par pāris latiem (60-70ls) lētāk viņu dabūt (Māsa savāks un atsūtīs uz Latviju). Bet cik saprotu, ja Blackbarry 9900 virsrakstā ir klāt Vadafone, Orange, T-Mobile. Latvijā, ar piemēram kā manā gadijumā LMT pieslēgumu nevarēs izmantot? Un ja nevar, tad vai var atbloķet, un ja var, tad par cik?

Edited by Pensionars
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mhmm vai tad Serviss nestrādās ja viņu atbloķēs?

Pirmkārt par gaumi nestrīdas.

Otrkārt šajā telefonā ir ietvertas visas nepieciešamās lietas kas man ir vajadzīgas (wi-fi, tastatūra, normāla kamera, ātrs un vēl visādas fīčas kas noder ikdienā + izturīgs korpus ).

Piemēram es nekad priekš sevis neņemtu Ābolu4, jo vienkārši nekad nav paticis ka viss ir tačskrīnā + esmu diezgan neveikls un bieži sanāk nomest telefonu (Ābolam pietiek ar vienu kritienu lai ekrāns būtu zirnekļa tīklā)

Edited by Pensionars
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs
(Ābolam pietiek ar vienu kritienu lai ekrāns būtu zirnekļa tīklā)

Ko tu lieto? Okey, es nezinu, kaa ir ar ceturto aabolu, beeet, pirmajam savaa laikaa vareeja ar atsleegu hujariit pa tachskriinu, peec tam nobrauc ar lupatinju un viss ir zajebis. Liidz ar ko rodaas jautaajums - nah, lai aabols sho fiichu neatstaatu visiem paareejiem modeljiem, tas ir otrajam, treshajam, ceturtajam un ceturajam S?

  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Draugam nokrita uz trepēm poģī un ieplīsa ekrāns. Vēl vienam draugam veikalā no rokas izslīdēja Ipods un tam arī ekrāns bija skaisti sadalījies.

Tā kā man telefons krīt no rokām pāris reizes mēnesī, galīgi nav vēlme ņēmt ābolu, + besī ka viss ir tačskrīnā. Patīk ja jūtu ka spiežu uz pogām. ++ Visu ko piedāvā Ābols (priekš manis) piedāvā arī Blackberry 9900.

Edited by Pensionars
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vecais aifons turās kā ciets rieksts, 3G bija pats labākais telefons, kas man jebkad ir bijis, jo krita n-tās reizes, iekrita sniega kupenā un vienreiz līdz pusei tējā, un viss strādā. Telefons vienkārši no manis negrib atvadīties :D Home poga nestrādāja uz brīdi, bet vēlāk atsāka strādāt :D

blackberry normāls telefons, nesaprotu, nafig dirst.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

+1 AmE. Kad strādāju, mans 3G vislaik krita ārā no kabatas, bet strādā joprojām ideāli. Tulīt jau būs 3šais gads :) Vienīgais to kritienu rezultātā bija plaisa korpusam pie lādētāja(kā zināms, tā ir iPhonu 3G,3GS vājība), kādēļ arī telefons kļuva par konstruktoru. Šobrīd viņš ir divkrāsains un ar šķirbām :) Bet tā jā, tiešām labākais, kas ir bijis. Vienīgā šaizīte ir tā, ka viņš neatbalsta iOS5, bet nu ar to var sadzīvot :)

Link to comment
Share on other sites

Nē, es ar to nevarēju sadzīvot un tāpēc man tagad ir parasta nokia, kas man tur nedēļu un vajadzības gadījumā ir ar ko atbaidīt suņus.

Jebkurā gadījumā es ļoti gaidu, kad būs iespēja veikalā patestēt Nokia Lumia, jo tas man ļoti patīk un domāju, ka labi varēs konkurēt ar iOS un android.

Link to comment
Share on other sites

LMT arī nestrādās, bet ja uztaisīsi unlock, šansēs bite un tele2. tas par BB servisu.

Pārējais jau ir vnk naudas jautājums. Runājot par iphonu 4s, GSM unlock no kādiem 70ls sākās, un i to ne Latvijā.(varbūt pa mēnesi ir kas mainījies)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...