z00m Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Nu tad taa sorry par ieprieksheejo topiku pats bishku nogljuchijos! un pateicoties vienam no GIGN teeviem tiku skaidriibaa kas un kaa nu re te varat eedot piparkuukas paklausiities P.S. es peedeejo pantu skaitu... maz jau ir bet nu principaa tik man arii tika dots shajaa dizesmaa saitiite ===> http://music.lib.ru/a/artro/alb0.shtml#ziemassvztki Nus kaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 kaut kaa neviens neko nekomentee wazuup tauta ? saitaa vismaz ieliekat aatziimi un komentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 tev par lielu prieku es pakomenteeshu psc, dziesma riktiigi iespaarda, piedziedaajums vispaar rox! kas to piedziedaajumu dzied, tas ir panemts no citas dziesmas vai arii jums tur kaada Nora Bumbiere ar Viktoru Lapchenoku grupaa ir? nez, manupraat, dziesma ir izdevusies, man piemeeram baigi patiik, klausos jo 2x pa rinki un domaaju, ka veel kaadas 3x noklausiishos zoom, jums tur kaut kaada grupa? moska ir veel kaadas dziesmas? P.S. malachi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 braaam thnx par komentu aam nu principaa jau es itkaa viens darbojos... bet nu shis bij projekts kopiigs... nu tiiri uz Z-sveetkiem... aatri uzcepaam nu dzied... DoRnIs... vinsh ar Radzi kopaa darbojas meiteni paziistama vnk pasaucaam piedziedaat pagaidaam dziesmu man nav... nu biku naudas probleemas... bet peec jaunaa gada domaajams ieraxtiishu savu 1st solo gabalinju... peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 slow protams ja tas nebij sarkasms no tavas puses tad thnx par komentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 lol, kaads sarkasms? iespeejams, ka mani daudzi neuztver nopietni, bet shis toch nebija nekaads sarkasms, shis naaca no sirds un dveeseles P.S. ja tu izdosi disku, tad es no tevis disku noprikshu, garanteeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 tev par lielu prieku es pakomenteeshu psc, dziesma riktiigi iespaarda, piedziedaajums vispaar rox! kas to piedziedaajumu dzied, tas ir panemts no citas dziesmas vai arii jums tur kaada Nora Bumbiere ar Viktoru Lapchenoku grupaa ir? nez, manupraat, dziesma ir izdevusies, man piemeeram baigi patiik, klausos jo 2x pa rinki un domaaju, ka veel kaadas 3x noklausiishos zoom, jums tur kaut kaada grupa? moska ir veel kaadas dziesmas? P.S. malachi! izlasīju šito bija: tad to dziesmu noklausījos un bija: āhahaha es nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 eh, eh (taadi smiekli kaa melnaa chuuska aka Black Adder smeejaas) P.S. Black Adder, Black Adder. He rides a pitch black steed. Black Adder, Black Adder. He's very bad indeed. kas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 nee macho vnk papa blingers safanojies..... ddaaaa par nigaam safanojies un tad nu domaa ka pats ir reperis ahuuns.... bet man vismaz prieks ka tev par dziesmu bija pfff blingers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 z00m, esmu sajuusmaa par teviim ! iemet veel kaadu dziesmu, kad buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 ja ja sarkasms rulz.... pieveers ka es tur skaitu tikai peedeejo pantu... protams ja atshkjir balsis... vari tak Pinky pateikt ka sux u.t.t. nevajag aplinkus runaat peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 nee macho vnk papa blingers safanojies..... ddaaaa par nigaam safanojies un tad nu domaa ka pats ir reperis ahuuns.... skaidra lieta, ka es safanojos par blingiem un domāju ka esmu reperis ahūns. Tādi manu domu atkodēji kā tu, o, varenais z00m, man ir sen zināma lieta. Varu minēt vēl pāris piemērus: man ir admin tiesības uz gign servera un tici vai ne, es uzreiz domāju ka esmu drausmīgi krutais, lai gan īstenībā (šiet spēlē iesaistās tādi domu atkodēji, kā tu z00m) tā nav - es īstenībā esmu nekas, es tikai domāju ka esmu baigi kruts. long live space race long live movania. bļēģ slow hands es nevaru beigt rēkt par to postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 nesux, normaals songs. man vispaar patiik latvieshu muuzika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 bļēģ slow hands es nevaru beigt rēkt par to postu psc, man shobriid neliidz reekshanai, zb, riit baigais kontroldarbs un baigi jaamaacaas, vispaar pat pats neesmu paspeejis izslasiit to savu 1. postu, kaut kad veelaak izlasiishu, man arii gribaas pareekt "tikai kas tur diez taads ir?" nodomaaja slowhands un aizgaaja maaciities... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Laps songs, basi uz pilno, visi kachaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 Cik daudz ir luureejushi be tik maz izteikushies.... nu jaa latvieshi jau ir taadi - ja ir kas slikts vai suudiigs tad postos uz nebeedu bet ja daduz maz norm tad jau neies pateikt labus vaardus.... vismaz arii kritiku vareej pateikt kaads.... profinsh... ja te taadi vispaar ir protams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) vot tieshi taa! es saku, ka norm songs, pat ljoti izdevies songs, bet redz kaadi tie latvieshi skaudiigi ir, redz, ka cilveekam ir talants un iespeejas izsisties muuzikaa un nefiga nekomentee. droshvien iisteniibaa visi seez maajaas pie monitoriem un kozh sev pirkstos, jo pashi nav speejiigi neko uztaisiit es piemeram esmu prieciigs, ka kaadam ir talants un es zinu, ka man nekad nebuus taadas iespeejas radiit forshas dziesmas, taapeec priecaajos par teviim P.S. tak pakomenteejiet, kas jums skauz? Edited December 15, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 da lab nevajag jau teikt lai komentee tas jau galiigi galima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 kaut kaa neviens neko nekomentee wazuup tauta ? saitaa vismaz ieliekat aatziimi un komentu mm , tu tak pats teici lai komentee :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 hahaha z00m psc biju gaidisi kaut ko pavisam citu, bet nu taadu saldo - nemuuzham bet isteniibaa tiri norm, tadi ahuunie gangsta reperi shitadu maigo par ziemassvetkiem man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 lol, es tikai tagad sapratu, ka zoom and compaanija sho dziesmu visiem velta kaa ziemassveetku daavanu, zoom, taa tas ir? blja, veel joprojaam nerubiiju kaa var nodziedaat to piedziedaajumu, taa tak ir kaut kaada pro dziedaataaja balss un tai chuksai arii laba balss, nu tik augsta, kruta izklausaas. P.S. ziemassveetki rulleeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 slow nu jaa tip daavna visiem... lai pariecaajs... to jau es saakumaa raxtiiju.... un nemaz tas labaakais piedziedaajums nav... nebij laika vnk... var labaak bet lab tas taa ===> vienmer var labaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 zOOm, labaiz! toch reaalz songs, neaizmirsti iemest, kad kkas jauns atkal paraadaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 thnx eziic gan buus veel aks nemiiz Buch atu kur izaavi ka es gangsta ?? nee nu salds jau ar neesmu bet nu... he he! Buch, karoch stuukjee piparkuukas mutee klausies sho briinumdziesmu un klusee un ziemassveetku riitaa neaizmirsti mani pasaukt tuseet kodiisim par tavu naudu kuru daliisim uz puseem Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 aa un veel kas visiem... tajaa saitiitee kur dziesma ir varat gan nobalsot gan iekomenteet dziesmu tas taa ja ir laiks un veeleshanaas (zinaashnanai vnk =]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now