StreeT Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Vai luudzu kaads man nevereetu paliidzeet un uztaisiit manual kaa veiksmiigi paarinstaleet kompi lai kompii buutu tikai windows un Firewall un kkaadas citas prog kas ir nepiecieshamas jaunas Operaateejsisteemas uzstaadiishanai Aa un kur visas shiis prog dabuut??? Man vajag taadas kuras pa briivu un ir novelkamas internetaa Protams windows. Luudzu paliidzat!!!!! es esmu izmisumaa nekas vairs nestraadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 aiznes uz servisu - tur sataisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 times.lv ir loti dauzdas noderiigas lietinjas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Da ja tev vajag windows un firewall tad tev vajag windows xp disku un otro servispaku. Tik suudi taadi ka servispak var uzbaast uz orgjinaalo windows, vai arii tev jaabuut kreisajam vidowsam ar kreiso servispaku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 peeteri tu esi aamurs visu var dabuut no dc vai torrentiem novelc winxp un sp2 winxp ieskraapee diskaa (var arii neskraapeet, bet man vienkaarshaak 1mo variantu izklaastiit) biosaa ieliec, lai buutojas no cd un tad no hdd iebaaz xp plaaceni un startee kompi uzmaniigi lasi (ieteicams ar vaardniicas paliidziibu) visu, ko tev tur raksta kad buusi ticis galaa, uzliec sp2 (palaizhot instalaaciju) wholaa - tev ir jauns xp ar servispaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 a es tak nemineeju nevienaa vietaa ka nevar novilkt no dc btw vinjam vajag detalizeetu aprakstu tas apraksts bija prieksh n00b bet man aizdomas ka pacients ir kautkas stipraaks par n00b taapeec vajadzees pat vinjam pastaastiit kaa tikt biosaa un kaa nomainiit ka bootojas no cd un visastaas hernjas. bet man ir slinkums taapee nerakstiishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ORC tujau esi tas n00b!! Street novelc no DC windows xp whit sp2 corp! tikai pietaxti CD kayu a nesak buus ka man jaazvana draugam lai atsuuta. 1. nokachaji, caur nero vai alcohol 120% ieraxti diskaa . 2. ieliec CD CDromaa un restartee kompi. 3. tad apakshaa paradiisies texts 'pres any kay to boot from CD' kaut kas tam liidziigs. 4. tad vinnsh bootosies un piedaavaas visaadas vignnas........ tu palasi un spied attieciigo pogu. apmeeram taa tas vis notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 nu ja ka es esmu n00bs ko tad es varu jeegt esmu tikai peec izgliitiibas datorsisteemas tehnikjis un tagad LU studeeju datorzinaatnes , kaa tad es varu ko saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 es no taadaam lietaam iipashi neko nejeedzu, taapeec aiznesu meistaram un pa 10Ls vinsh visu saved kaartiibaa - Taa vismaz 2 reizes gadaa sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 tagad LU studeeju datorzinaatnes lol, a kuraa kursaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 1. un viņš patiešām ir noobs jo vislaik piesējās ar saviem programmēšanas darbiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 nee tikai 2 reizes un tagad nepieshujos vairaak jo samaaciijos un tagad bez probleeemaam visu daru . Vot taa vienkaarshi pirms tam ti kbiju pascaalaa programmeejis un visu jau aizmirsis taapee bija probleemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 kadas vel problemas, es ar macijos LLU ITF par programmetaju un tur tak dod materialus lv valoda ar vissikako informaciju, so .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 A kaa ar tiem word un exel vini jau ir iekshaa xp vai atseviski jaainstalee?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 cik es siznu tad jau ie iekshaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 (edited) cik es siznu tad jau ie iekshaa.. nezini. "word un exel" ietilpst ms office instalācijā. pašlaik jaunākā ir Ms Office 2003. p.s. varbūt labāk samaksā kādam zinošākam, lai sataisa tev visu. Edited December 14, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 man liekas nekas elementaaraaks nevar buut, kaa uzinsteleet datoru, lai par to veel kaadam makstaatu, kaa tad ! Ja nu vieniigi tev sagadaa gruutiibas piespiest pogo next vai ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 NU man ir svaiga xp.sp2 instalaacija kaadas instalaacijas man vel vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 sadabū anti vīrusa instalāciju, ugunsmūra instalāciju, domāju, ka svarīgs būtu Microsoft office, tad vēl vajadzēt kādu, kas ļautu tev rakstīt latviešu burtus, piemēram tildi, un vēl var paņemt nero. nu tas IMO būtu tas svarīgākais, pārējo var ar laiku savākt. ā un kad pārinstalē visu, izrauj tīkla vadu, lai vīruseļi netiek klāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 A tam windows jau firewall nenaak liidz??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Nāk, bet tas ir sūds bez kociņa. Es tam krāmam neuzticētu sargāt pat LANu ar 2 kompjiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 Iesakiet kaadu labu firewall!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 man ir "Sygate Personal Firewall" nepavisam nesūdzos, jau kur tas laiks, kad nevienu vīruseli neesmu noķēris (+ vēl palīdz Kaspersky antivīruss, AVG free edition un Microsoft anti spyware, un man liekas, ka vēl kautkas bija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 M$ AntiSpyware arī var mest ārā. PS: Jā, tas firewalls rullē. PPS: Vairāki antivīrusi reizē nav gluži prātīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 A kaa ar tiem word un exel vini jau ir iekshaa xp vai atseviski jaainstalee?? Tak ieliksi dc++ un novilksi visu paku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now