nusun Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Sveiki. Karoč tāda interesanta štelle man notika šodien, man ir neliels komūns, nosaukumu nav jāzin, neesmu te lai spamotu. No rīta eju webā un skatos, nesavienojas ar sql. Mēģinu ielogoties sql panelī, arī nevar. Izrādās kāds ir uzhakojis. Labi, huiņa, mana vaina, main lapā bija kļūda. Ok, tagad pirms ~ 20min, webā pieregojas kaut kāds čalis, kurš saka ka ir uzhakojis manu webu, protams es ierēcu. Domāju kaut kāds šmurgulis kas neko nejēdz. Bet kļūdījos. Džeks ir dabūjis pat manu inbox.lv paroli. (man nekur tāda nav, tikai inboxa). Viņš pats saka ka esot no Krievijas, bet ip rādās ka no kanādas. (gan jau chango). Tēmas jautājums, kā no tāda frīka tikt vaļā? Ā un viņam esot db. Neskarta un viņš par to grib 25$, kurus protams es netaisos maksāt. Edited November 26, 2011 by nusun Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 nu bļa, viņš ir no krievijas, tev nav nekādu iespēju. Ej maksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 nosauc par urlu un piesoli pa seju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 nu bļa, viņš ir no krievijas, tev nav nekādu iespēju. Ej maksā. Man nav nekādas intereses maksāt. Zaudējums nav nemaz tik liels. nosauc par urlu un piesoli pa seju. Drūmi palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Lai ko daritu, nemaksa. Samaksasi - maksasi pec nedelas velreiz. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Saki, ka nemaksāsi caur paypal, bet caur bankas kontu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Saki, lai pats no Tava bankas konta noskaita tos 25$, ja tik ļoti grib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 25$.. lol! Aizej uz menteni un pasaki, ka no tevis mēģina izspiest hakeris 2500$! Moška jautri sanāks! Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 bet tā arī lai dara. pziņo šim, ka attiecīgās iestādes ir informētas un lai iet dirst. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 Labi tas būtu huiņa, tagad ir cita problēma. Manu inbox paroli viņš laikam ir caur amxbans 5 dabūjis. Cik parunāju ar cilvēkiem, esot caurums, ka varot uploadot cookies kas nozog paroles. Kā pie velna to caurumu aizlāpīt un kur viņš īsti atrodas vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Aizej uz menteni un pasaki, ka no tevis mēģina izspiest hakeris 2500$! Moška jautri sanāks! Beefs Nesēdi, izmanto šo variantu, izklausās arī vienkāršāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ko menti var izdarīt? Izsludinās starptautisko meklēšanu un nosūtīs diplomātisko notu Krievijai par kiberuzbrukumu kaut kādam Latvijas cs serverim? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Apsveicu, visi, kas nopietni doma, ka risinajums ir iet uz menteni, ir pasisti galva. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Uzliec šņabi, nodziedi Kaļinku, mošk liks mierā. Edited November 26, 2011 by kept 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Apsveicu, visi, kas nopietni doma, ka risinajums ir iet uz menteni, ir pasisti galva. nejau lai pa īsto iet, bet lai dirš ka aizgājis. lai izdomā nopietnu e-pastu un saliek visādus iestādes nosaukumus,vārdus un likumu punktus. iespējams noraustīsies, ja tas urla nav pārāk pieredzējis bet ja nē - jāiemācas kodēt labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Nenoraustisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 pasaki, ka nesaproti angļu un krievu valodu un vispār nesaproti, ko viņš no tevis vēlas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ja prasa caur paypal, tad zini ka nav no krievijas, tas nav krievijā piejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Ja prasa caur paypal, tad zini ka nav no krievijas, tas nav krievijā piejams. Regjistret jau tapat var vinsh, ja jau uzrada ka no kanadas, tad jau caur VPN sezh ganjau. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honor Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 mmm, cepumi. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Tādu summu viņš nevarēs normāli dabūt. Sanāks papist 20 dollārus un no tiem pieciem maz jēgas būs viņam ar visiem pārskaitījumiem. Iesaku paprasīt vai viņam der Qiwi termināla pārskaitījums lai pārliecināties Edited November 26, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honor Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) vispaar nahuj kko maksaat? ja seedi uz hosta, tad hostam saki, ka ir taada lieta, ka tevi piss augshaa. edit. tagad paarskaiti man arii 25$ par padoma izteikshanu, izmantoju swed. Edited November 26, 2011 by Honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Tādu summu viņš nevarēs normāli dabūt. Sanāks papist 20 dollārus un no tiem pieciem maz jēgas būs viņam ar visiem pārskaitījumiem. Iesaku paprasīt vai viņam der Qiwi termināla pārskaitījums lai pārliecināties Nope, liberty reserve, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Šonakt atkal visu nonahrenizēja. Itkā doma bija ka caur amxbans, bet tagad man viss stāv uz dažādām DB un dažādiem DB useriem. amxbans neskarts, bet forums un main lapa atkal uzlauzta. Debīlisms kaut kāds. No tāda pidara laikam tik viegli vaļā netikt. Es tagad domāju, tā ir mana vaina, vai hosta? Kaut kā neticās ka manā kodējumā ir kāds caurums un ja arī ir, tad kā pie velna viņš ir ticis klāt forumam? Ja tas ir pavisam uz citas DB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) topik gavno autor mudak tas nav tavs kodejums, ja butu tad netaisitu seit topiku beidz lietot ipb un visam uzliec chmod 444 ja interesanti ka vins ir ticis pie citas db ja tas forums atrodas taja pasa vieta kur tavs "webs" Edited November 29, 2011 by courage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now