Jump to content
GIGN Forum

Honor

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Honor

  1. Honor

    Latvijas Proxy.

    arii ugunsgreeku!
  2. Honor

    Latvijas Proxy.

    Kaads nevareetu padaliities ar bezmaksas latvijas proxy serveri? Par cik U.K. tv3play neraada, tad vajadzeetu tikt pie kaada proxy`a. p.s. visi delfi, tvneti `n` shit var iet nahuj, intresee tikai tv3 piedaavaatais stuff`s.
  3. vispaar nahuj kko maksaat? ja seedi uz hosta, tad hostam saki, ka ir taada lieta, ka tevi piss augshaa. edit. tagad paarskaiti man arii 25$ par padoma izteikshanu, izmantoju swed.
  4. haha, ko tu vel pateiksi, diviit? visi shitie, kuri ir caur teviim, pareejaam firmaam, sheit hujaarii caur firmu "stuffline", so, ar to viss ir izteikts. a tikmeer anglim ir pohuj, vinsh sanjem savu stundas likmi un velk visu dienu gumiju.
  5. Honor

    Tusiņu Telpa

    tak iepiss ss.lv un apsties, kur dziivojkus iziiree uz vienu dienu. izveelies sev tiikamaako, laiciigi pasaki un pasaki, ka gribi izziireet un viss. atkal tiek jauna amerika atklaata.
  6. Tu shobriid saac atklaat jaunu ameriku. Es saku, ka te ir pat dzeki, kas jau hujaarii 5-6 meeneshus, teju jau ir gatavi pist prom no shejienes, jo supervaizeri esot uz dirsas, stundas knapi 32 pa nedeelju, nemaz nerunaajot, ja dienaa ir suudiigs procents, tad var pienaakt kaads pidars un pateikt "day off" un peec tam nezvana 3-4 dienas, lai pateiktu, kad ir uz darbu jaaiet. taa ir realitaate nevis kkadas iedomas. tas, ka citiem ir paveicies nenoziimee, ka taa buus visiem
  7. par to longban, skatijos googles mapee, taapeec likaas, ka taalu, tobish citu pilseetu raadija nevis spotu harlowaa. lai nu kaa - es nenjaudu, bet gan pasaku to, kaa te ir patiesiibaa, tobis tanii tesco. jaa, ir cilveeki, kuriem ir paveicies, bet vinji ir dazhi uz visu pareejo fona.
  8. njaa, diezgan paliels gabalinsh liidz teviim (no harlowas).
  9. Nezinu, kaa ir ar to "uzpirkshanu", bet dienas mainjaas vinju te ir dahuja, lasiit pidaru. Kuraa ielaa dziivo?? Diviits ar tak harlowaa bij, kur tas mitinaas?
  10. Nu jaa, tev ir paveicies, tu rukaa pa naktiim. riita mainjaas un dienas mainjaas ir pavisam cita situaacija. tesco vai tas dht/l??
  11. Un kaa tu vareetu izksaidrot to, ka tuur ar skrieshanu (Tesco) knapi var saraut 100%, nemaz nerunaajot par to, ka videeji nedeeljaa tiek stradaatas 32 stundas 40 stundu vietaa? Man arii tika soliits viens, atbraucu uz shejieni, dabuuju purnaa ko citu. Latvieshu supervaizeri vispaar pidari - konkreeti piepisaas par katru siikumu. Nu diviit, ko tu tagad vari teikt UK labaa? Miedzinj, kuraa noliktavaa tu rukaa, ja reiz tu vari hujariit visas 7 dienas nedeljaa un sanjem 400 gbp?
×
×
  • Create New...