Jump to content
GIGN Forum

Izpalīdzat Ar Nelielu Spam, Sievu Zaglim


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Nu ja godīgi tad baigā hujņa, nezinu vai tā vajag darīt, man liekas, ka pats arī sevi tikai pazemosi un nu runājot par to, kas ir krutāk būt automehāniķim vai augstskolas studentam, nu hz hz, kas kuram. Lai veicas sievas dēļās.

Link to comment
Share on other sites

Kur sievas bildes?

krossčeko visus tās valerka draugus, kas ir čiksas un 21 gadīgas un iečeko, kuras ir no Rēzeknes un gan jau ka pārāk daudz beigās to čiksu nebūs.

Rembo - gan jau tu vienā brīdī sapratīsi, ka nevis tas džeks ir lohs, bet tava sieva :) Viņu drīzāk vajadzētu uzslavēt, ka viņš ir iekāpis tajā pašā bedrē, kur tu :) Tik dziļām domām vēl pārāk jauns esi.

Link to comment
Share on other sites

Murgs. Ja tev ir veiksmīga kopdzīve un pie precēšanās par kaut ko tādu -

Runājot par likumiem:

Precoties bija nostādīts, ja krāpsi godīgi atzīsties skatīsimies vai šķirsimies draudzīgi, slēpšanas gadījuma ja tas pārsniegs 2 nedēļas dzīves tev vairs nebūs.

pat domāt nedrīkstētu...

Tiešām nesaprotu. Ja precās, tad precās. Precoties jau domās, kas būtu, ja krāptu...

Edited by ep1dem1c
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Lai priecājas ka viņas XXX bildes vel neklejo internetā

SR, man pret tevi šo gadu laikā tomēr ir radies respekts pret tevi, ko es nevarētu teikt par 2003-2005 :) Lai arī cik debīlas lietas tu šeit esi rakstijis, stāstijis. Pēdējo 4 gadu laikā man par tevi iespaids ir ļoti izmainijies, tomēr - apprecējies, bērns.. To ne katrs var izdarīt savos 18-19 gados.

Bet, ja tu publicētu šādas bildes internetā, tad atgriestos savos 13 gados. Lai arī kāda maita tava draudzene/sieva ir. Nevajag ar šādu rīcību nolaisties tikpat zemu cik tava sieva/draudzene. Tā nebūtu pareiza rīcība tādam vīram kā esi tu.

p.s. Mana pirmā un vienīgā saņēmtā warna šajā forumā ir no EDDa, par to ka nodirsu SR.(tālajā 2003) :)

Link to comment
Share on other sites

DA lol! Precēties, šķirties, jaunība - whatever. Experience is good + bērni arī ir forši. Un vēl ir forši krāpt un neteikt, nevis krāpt un uzreizu pateikt. Padomā pats (SR), vai tu gribētu, lai tava draudzene pačikinās ar kādu čalīti un pēc tam nečikinās un tev neko nesaka un viss ir čiki piki, vai arī atnāk mājās ar garu ģīmi un sāk kratīt sirdi (tas ir kā čurāt, tikai sirdsapziņas peļķē) un piečurā tavu sirdi?! :)

Čalis tāds būdīgs. Deru, ka pretstats tev.. :)

Un par bērnu arī neko nevar zināt - tev vajag ierakstīt sarunas telefona ar sievu (ex), lai nebūtu tā, ka pēc 3 mēnešiem šai apopeja ar to čali beidzas un tad viņā atmostās labsirdīgās māmiņas tēls. Un vispāŗ - tavs pienākums būtu sievai atgādināt pavadīt laiku ar sīko (btw - tas bija tavs sīkais vispāŗ?)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

the best revenge is living well, tas no senču pūra lādes :)

pēc šāda statistikas/spam pieauguma viņi noteikti meklēs un atradīs šo topiku, tāpēc labāk dzēs savus postus,ja vien negribi pazaudēt viņu pavisam.

+mīlas huiņas atrisināsi nevis ar filozofiju, bet ar citu veceni

Edited by Radiators
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...