Koshkers Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Taatad muteriite pzinjoja ka esmu bijis labs un nopirks man mp3shku kad dabuus naudu. Taatad vinja teica ka lai ir ap 70 Ls. Nu tagad atlicis izveeleeties. Vismaz es skatos uz shito verkji -> http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=26850 Varbuut juus varat ieteikt kko citu. Bet man chista vajag atminju vismaz 512 mb un smuku dizainu ar savaam odzinjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 es vispar ari taisos pirkt mp3! gribeju jau mosh rit, bet nu ja nu kads kaut ko uuberiesaka! vieniiga problema man ka varu tikai elkoraa, jo man davanu kartes nu veelams taa lidz 90ls! mosh ja kads var ieteikt kaut ko! aa un jaa, vienu es jau biju nostijis un gribeju shodien, bet tas kroplis tikai uz baterejam, vajag tadu kuru var uzlaadet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 EE cik es esmu skatiijies tad Elkor Tehnikaa uz briiviibas un merkelja ( pie katedraales karoch )uir diezgan plashs piedaavaajums bet tai jaunajaa bijushajaa krasta centraa vajadzeetu buut leetaaj kaa nekaa jauns veikals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 man draugs nesen lombardaa nopirka mazlietotu mp3 playeri ar 2GB atminu pa 30 ls es domaju ari pastaigat ta toch bus izdevigak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 koshker nem to mantu izskatas labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 orc nu es tur visu zinu, tur sudigi taa! es gribeju pa 75 512 mb bet tas uz baterejam, letakais ladejamais 87LS un 256 mb , domaju mosh kada citaa elkora kas labs ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 veel jau ir vecie labie interneta veikali vari ieluukoties ieksh www.220.lv tur ja peerk uzreiz ir leetaak nekaa veikalaa vismaz pa 20 ls bet ja njem uz liizingu tad gan tur nav izdeviigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 a bucher, kas tev nepatiik ar baterijaam? nopeerc akumulaatorus un dziivo cepuri kuldamas, gadiijumaa, ja kaut kur brauc, nopeerc vel kadas paris parastaas baterijas rezervee, prieksh kam to, kuru var uzlaadeet, ja vinjam beigsies baterija, tad neko nevaresi izdariit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 nu ja ta padoma tad var vnk man pirms kadiem 2 gadiem nopirka disknieku ar mp3, bet vinsh vnk anomaali rija baterejas, pirmaas 2 duracell gandriz dienu izvilka, pec tam kadas 2x pirku philips ka kadiem 40 sant, un tas vinsh norija pec 4 dziesmam es to playeri nah vairs nelietoju, kopsha tas reizes man katastrofaals riebums pret baterejaam, tapec ta gribeju! vienigi vinsh bij tads paleets un firma ar atstoinaa tapec tagad tik uz sony skatos, nu bet ja mosh to4 bus janjem tas! r&r snx Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 man sencis uz z-sveetkiem pirks no kautkaadas citas valsts ne latvijas mp3 pleiyeri ar kaadiem 2 gb vai 3 nezinu iisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Varu ieteikt vel papetit Transcend produkciju ar nav slikti mp3 + flashi tipa pleijerishi. Un jaa shamejie ir arii mazaki un kompaktaki. Pasham tads ir - iesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) nu es tev pirmkaart ieteiktu pirk playeri ar M/B ekraanu nevis kraasonu, jo visiem tak zinaams, ka black and white tha's alright patiesais iemeslis ir taads, ka kraasainais ekraans tev atraak ediis bateriijas/akji! otrkaart, peerc parbaudiitas veertiibas ipodu, creative, sony! un veel es tev ieteiktu paskatiities lietot mp3 playeru piedaavaajumus, un jaaskataas lai vinjiem veel butu garantiija! nu man katraa zinjaa ir iriver H10, es arii esmu kraasaino ekraanu upuris bet visaa visumaa ok, ja neskaita to ka es papisu disku ar softu, un kaa izraadas to softu nekur nevar noka4aat un jaa, vinjsh maksaaja kaut kur 100ls, bet cik zinu LV vinju nevar nopirkt! ps. un runaajo par bateriijaam vai akji! bateriiju plus ir taads, ka tu vari vienmeer nesaat liidzi rezerves bateriijas (protams vienmeer jau pastaav iespeeja iegaadaaties rezerves akji ) bateriiju miinus - ja mp3 players buus uz bateriijaam tad vinjsh noteikti buus lielaak, nekaa taads pats mp3 players uz akja! Nu akjim ir taads plus, ka vinjsh ilgaak tur! Miinus - pastaav ljoti liela iespeeja, ka vinjsh aatri nojuuksies, un cik man zinaams, citiem playeriem nemaz nav iespeejams nopirkt atsevishkji akji! Nu es ieteiktu pirms pirkshanas uzzinaat vai tavam noskatiitajam playerim ir iespeejams iegaadaaties atsevishkji akji, ja ir tad peerc to plejeri un liidzi njem veel vienu akji! Edited December 9, 2005 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 Nu jaa, bet cik tad ilgi tad taas baterijas vilk ja buus kraasainais ? 15 h ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 nu personīgi man ir šitāds te un pilnībā nesūdzos. reāli es viņu pirku pa 85 ls jau pirms kāda pus gada. redzu, ka cena ir kritusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 Po jau pasuutiju to playeriiti. Diemzheel tiem cinchiem nebija laiks shodien tapeec buus tikai 1dien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now