Jump to content
GIGN Forum

Suņi, Ruf, Ruf.


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

sunim lielākā laime ir gulēt ar saimnieku saimnieka gultā un kur ir atšķirība gulta dzīvoklī ar gultu privātmājā? Cik man suņi bijuši, kādi 4, vienīgais vilku šķirnes vairāk bija tāds vientuļnieks un vairāk mīlēja gulēt ārā, vācu aitas sunim gulta.

aa vel man patīk boxeri, tie liekas tādi, kas varētu būt piemēroti, īsa spalva un paši nav nekādi milzeņi, vienīgi nedaudz jobnuti galvā, pirmos divus gadus triecās ceļos, reāli traumatisks draugs, bet nu tas varbūt one of a kind :D

p.s. boring nepērc suni, pēc tam tu viņu vāksi, jo viņai būs jāskrien tusēt ar draudzenēm, uz veikaliem utt.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Esmu saskāries ar nesen ar pundur šnauceri... Pāris naktis šis suņuks nakšņojis pie manis bija. Tīri foršs un turams dzīvoklī man liekas. bet man, cilvēkam kam diena sākas ap pusdienlaiku suns kuru jāved ārā nav piemērots.

Link to comment
Share on other sites

Es iespejams nepareizi noformuleju jautajumu sakuma. Vajadzeja rakstit, ka interese suni, kurus var turet istaba, regulari vedot pastaigas pa parku. Respektivi suni, kuriem nav vajadzibas pec gulesanas garaza vai sunumājā.

Piemeram tas pats retrivers, vai vins pavada tava maja naktis ieksa pie cilvekiem vai ara pie saites?

p.s. - gribi, lai atbildu uz jautajumiem, taisi pats savu topiku. :)

Lol, suni turet pie saites ir vel tizlak neka istaba. Apkart majai iet vads, kuram ja suns tuvojas siksna sāk sist elektribu, kas viņam liek saprast, ka tur iet nav brīv!

EDIT: Tavam prasibam varetu atbilst taksis vai kokerspanielis!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Jā, pārlasot visu topiku, šķiet, ka tev derētu taksis. Pašam ir taksis, vienīgais, kas besīja, ka bija mazliet neaudzināts, bet tur es esmu pats vainīgs. Protams, viņš tika pāraudzināts un tagad daudz labāk klausa. Protams, ļoti liela nozīme tam, kad tu viņu dresē, kā arī no kurienes nāk. Manam ir problēmas aizstāvēties, jo viņa agrā bērnībā viņu apcēla lielāks suns, kuram neko nespēja izdarīt un tas ir atstājis sekas. Tas, protams, nenozīmē, ka esmu dzinis suni cīņās, bet ir nācies saskarties ar pavisam debīliem saimniekiem. Ja ņemsi kucēnu, tad rēķinies, ka vismaz gadu viņs būs pusdebīls - grauzīs čības, čurās kur pagadās, rausies pavadā, bet visvairāk gribēs mīlestību, līdīs gultā, sēdēs dīvānā, un centīsies iekarot tavu uzmanību. Kā arī viņiem ir niķis ir rakt, tā kā jāuzmanās, ka parkā puķes neizrok. Ja ņemsi īsspalvaino taksi, tad pašam būs mazākas problēmas un nebūs tik kaitinoši, ka guļ dīvānā, un kad nokāpj no dīvāna, pusi savas spalvas atstāj tur.

Ps. savu suni dresēju ar liellopu trahejām. 2 trahejas - 1ls, un viņam ļoooti garšo, tagad pat nedēļas laikā iemācījies sēdēt komandu.

Link to comment
Share on other sites

Ņem pūdeli, vismaz varēsi pričenes taisīt.

Takši jau ir tādi padebīli, vismaz cik es ar savu lielo mopsi staigājos - tad visi no attāluma rej takā tādi krutie, bet kad ejam garām tad aste starp kajām, un saimniekam aiz muguras. Protams es nesaku pa visiem takšiem, bet nu tādi viņi ir.

Ja ņemsi kucēnu, tad rēķinies ar apgrauztiem stūriem/līstēm/tapetēm utt. Protams, kad pieķer pie rokas - tad padresē viņu [es šitā kaķim dariju, uzbļāvu - viņš saprot savu vainu - nelien arā no gultas apakšas, pēctam pielien murājas. Tipa izpērk savu vainu! :DD]. Tākiīī vot dela.

Link to comment
Share on other sites

Nevajag tev suni dzīvoklī, tu mokia gan sevi, gan suni (vairāk jau suni) Man ļoti patika piemērs par Tobi :D:D, bet tā patiešām ir atskaitot to ka kasa vēderu un viņš mīž :D:D

Nu cik var šitādus postus rakstīt? Viņš pats labi zin, ka grib suni un jau ir izlēmis.

Man liekas, ka te daudz variantu, uz ko pats sliecies?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...