slow hands Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 (edited) nu karoche ir taada viena lieta, ja pareizi atceros, tad saucaas randevuu, nu vai kaut kaa taa nez, vai tas nosaukums ir riktiigs, bet ir taads fiilings, ka tu redzi kko un liekas, ka tu to jau kaut kad esi redzeejis. nu man tas fiilings agraak bija biezaak, bet tagad vairs nav tik biezi, hvz, moska saistiits ar to, ka es palieku vecaaks shodien ar maniim taas gadiijaas taa: speeleeju gign seerverii un esmu pie teroristiem, karte bija acteks, kaa jau parasti teriki tusee pie vaartiem, visi nemaas un meegina kaadu noshaut caur vaartiem. es aizskreeju pa apkashu pastiities, kas tur tanii upee notiek, noskaidroju, ka nekas un nebiju iisti parliecinats par saviem speekiem (kaut kur otraa pusee uz tilta dareks ar awp shaudiijas) taapeec noleemu skriet atpakalj, uzskreeju augshaa un skatos - vairs tikai dazi teriki ir dziivi, nu ko daudz nedomaju un izleemu jarasho pa tiltu, jo Zalais TRolis jau bija aizskreejis uz turieni (par nelaimi vinu novaaca), es ieskrienu tanii uzgaidamajaa telpaa pirms tilta un tur metaajas awp, es nometu savu uzticamo ak-47 un nemu awp, daudz nedomaadas vienkaarshi panemu un noteemeeju uz preteejo pusi un pat nezinu kapeec nospiedu shaushanas pogu (tur pat pretinieks nebija) un tieshi tanii mirklii, kad es nospiedu izlien viens ct un awp lode izaarda vina kruushu kurvi un tad momentaali manaa atminee paraadaas tieshi taada bilde, kuru es jau (liekas), kaut kur esmu redzeejis, pastos augsheejaa stuurii uz niku un chista, tas pats! nu baac, tas filings mani vienmeer fascinee liekas, ka manu praatu vadiija kaads cits speeks, suutija no smadzeneem impulsus uz roku pirkstiem, kas man lika tanii situaacijaa riikoties tieshi taa un ne savaadaak (it kaa tas jau buutu ieplaanots). vai jums arii ir bijusi kaadreiz taada sajuuta, ka esat redzeejushi vai piedziivojushi kaadu notikumu jau ieprieksh? moska kaads zin kaa iisti saucaas shii sajuuta? cek atceros skolaa mums anglju valodas skolotaaja vienreiz kaut kaadu textinju bija iedevusi par sho lietu Edited December 5, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 lol, nevis randevū bet deja vu (esi kruts un saki dežavū). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 man tās "deja vu" sajūtas ir apmēram reizi mēnesī, kad es nonāku vietā, kurai līdzīgā skaidri atceros esam bijis. Cilvēkus, kurus esmu epizodiski kaut kur redzējis - varbūt pat agrāk vairāk kā vienu reizi redzējis un atkal redzu, vai vienkārši līdzīgi pēc skata... bieži sanāk. Ir bijušas arī pāris reizes, kad sapnī esmu nosapņojis kaut ko un dzīvē pēc tam rodas tāda sajūta ka, vot te esmu jau bijis, vai arī ka kaut kas šāds jau ir noticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 (edited) Man taa gadaas , nu neteiksim ka reti, bet ik pa briidim... Un man tas fiilings baigi patiik, nevar to izteikt vaardos, taada nesaprashana rodas, kur tu esi to visu redzeejis?? P.S. Tagad es zinu ko iisti noziimee ''deja vu''. Pirmstam biju dzirdeejis biezhi, bet nesapratu ko noziimee Edited December 5, 2005 by Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 aa, nu jaa deja vu, tas saucaas, kapec biju iedoaamaajies, ka randevuu aga, tas fiilings ir kruts, tad tu taa saac domaat, bet kur es to jau esmu redzeeji un nevar atcereeties diez visiem cilveekiem tas fiilings kaadreiz ir bijis, vai arii ir tikai taadi dazi izredzeetie, kuriem ir dota shaada iespeeja, kaut gan reaali neko nevar mainiit, tikai, kad tu redzi kaut ko un uzrodas taa sajuuta, tad tikai tu saproti, ka esi to jau redzeejis stulbi sanaak, it kaa kruta, bet neko tas nedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Jaa jaa shitie prikoli man arii gadaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Mm, tagad buus gruuti atcereeties preciizu piemeeru, bet gadaas arii ar mani taa. Taa sajuuta ir sameeraa biezhi bijusi, itkaa kautkas notiek, un es atceros, ka kautkas taads jau ir bijis, bet neatceros, vai tas bija sapnis, vai es tieshaam jau kautko taadu esmu izdariijis. Neatceros, vai kautkas taads ir cs`aa gadiijies, bet pilniigi iespeejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 man ar paaris reizes ir bijushi shaada veida prikoli.. piem. bija kaads turnirs 2x2 un zinu, ka bija pedeejais rounds, kas obligati japanjem, lai nebutu neizshkjirts a.k.a dopi. Tatad bija mape de_aztec, mums bija eko rounds, bet taka bija pedejais rounds pirkam visu, kas sanka, man reaali sanac tikai deagle, mazas brunjas, he, fb un smoke's. rounds sakas es ar stoke taisam rushu caur C arturiks noshauj stoke ar scout, es shameejo ar deagle noshauju, pacelju scoutu. ieeju atpaklaj t's puse vartiem. uzeju uz tiltu nomeerkjeeju uz tam kastem, kas ir ct puse, pari tiltam. ta pie seviim izskaitiiju lidz 3 un shaavu caur kastem un rifleman ar vienu scout lodi galva guleeja! un vinjsh reali teica, ka esot skreejis un ta vineejam pretiniekus no kuriem vis realaak baidijaamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 man ir kadas 3 vai 4 reizes bijis, kad es dziivee redzu tieshi tadu pashu ainu, kadu es kadreiz esmu sapnii redzeejis! 4ista! tas ir vnk tads unreal feelings! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 (edited) man taa gadiijaas pagaajusho piektdien - biju ar meiteni, kuru paziistu apmeeram 1 meenesi, Balero Centraa - Limbo Racing Baaraa - taatad seezhu un runaaju ar vinju - tad it kaa taads flashback un man liekas ka shii epizode jau manaa dziivee ( vai kaadaa citaa lol ) ir bijusi - tipo liekas ka esmu ar vinju seedeejis tur ieprieksh, kaut gan skaidri zinu ka tas nav iespeejams =) EDIT + pats lielaakais lol - izstaastu vinjai to - un shii saka ka vinjai tikko tieshi taapat licies =) Edited December 5, 2005 by ecstasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 es kaut kaa esmu tiiri paarsteigts, ka neviens izteikti nenjirgaajaas par to ka slow hands sajauca randevuu (citiem vaardiem, randinju, tikshanas, sauc kaa gribi) ar dezhavuu... bet pashu, ja godiigi, shaada sajuuta paarnjem tiiri biezhi, kaut ko nosapnjoju un tad kaut kad velak, kaut vai pec kada gada, kaut kas notiek, un tu taisni tajaa briidi atceries, ka kaut ko taadu tu esi kaadreiz sapnjojis, tik neparasta sajuta, tjip, it ka varetu "naakotni paredzeet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 (edited) man arii dazreiz shis feelings paarnem. Atceros kautkur i-netaa biju lasijis nostaastus ka tipa tas esot no ieprieksheejaas dziives. Un arii tapeec ir ja esi mazaaks tad variaak shaadus trikus redzi un vecaaks jau buudams tipa aizmirsti no savas ieprieksheejaas dziives shos momentus. es tam taa ticu ar kaadiem 10%. negribas ticeet iisti par taam daduzajaam dziiveem. Edited December 5, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 (edited) es kaut kaa esmu tiiri paarsteigts, ka neviens izteikti nenjirgaajaas par to ka slow hands sajauca randevuu (citiem vaardiem, randinju, tikshanas, sauc kaa gribi) ar dezhavuu... ir dota zaljaa gaisma! varat iereekt par maniim - es taads nuubs sajaucu, ai, psc, kaa es neatceros, tak toreiz anglenee veel maciijamies par to, bet redz, gadiities jau var jebkuram. a btw, RunR, kluudiities ir cilveeciigi kas neko nedara, tikai tas nekad nekluudaas! btw, izlasot dareka postu radaas doma, ka vareetu uznemt filmu par cs speeleeshanu, par dzeku, kam ir taadas dotiibas pashos svariigaakajos briizos redzeet tos notikumus, kas veel tikai sekos padomaajiet pashi, shii filma cseru viduu nebuutu populaara? nu tipa tur vareetu iesastiit gimenes probleema, miilestiibu, visu to, ko naaktos ziedot tam jauneklim, kas meertjtieciigi tiektos uz augshu pa cs karjeras kaapneem buutu iista draama. vinsh savu speeju nevienam neizpaustu, bet tureetu to nosleeepuma un tikai filmas beigaas, kad jau buutu ticis labakaaja pasaules komandaa un uzvareetu lielaako turniiru saviem komandas biedriem to izstaastiitu. vini uz vinu diivaini pastiitos un teiktu: "Yeah right!" un saaktu visi smieties. jee, beigas jau izdomaaju! Edited December 5, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Slimi, tā teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 forša sajūta, tikai ja pārāk bieži tā notiek, var sajukt prātā. protams atkarīgs nocilvēka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Manuprat visnejedzigakie ir piemeri par CS .. Tapec ka tik tiesam - mes spelejam CS diezgan daudz .. maigi izsakoties un tapec nav brinums ka ir juska "Hmm kau kas tads jau ir bijis" Bet ja tada padarisana ir pirmo reizi tad tik tiesam juska ir interesanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 dīvaini, bet man nekas tāds sakarā ar cs nav gadījies... varbūt par maz spēlēju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 vislabaakais prikols, ka tu tanii momentaa atceries, "kas buus" (kaadu sec pirms notikuma) un apzinies, ka neko nevari mainiit... man taados mirkljos paraadaas tizls smaids sejaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 mana ar shitads shits ir bijis, bet nez kadelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 softs gljuko.. uzliec jaunaakos draiverus Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 man taa ir bijis dziivee kad es pirmo reizi aizbraucu vinaa nometnee , Es biju gandriiz paarliecinaats ka tas pats notika ieprieksheejaa vakaraa bet tas nebija iespeejam tapec tas ir baigi diivani, Es biju apjucis un tas nebija forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Saliidzinoshi biezhi shitaa notiek, lielaakajaa daljaa gadiijumu jau tas notiek ikdienishkjaas, biezhi notiekoshaas situaacijaas.Sapnjoju reti (preciizaak sakot, atceros sapnjus reti), taapeec mega diivaini bija, ka kaadu reizi ejot skolaa uz vaacu valodas kabinetu man radaas taada sajuuta un peekshnji atcereejos/iedomaajos, ka stunda nenotiks (DuH jau teica par to 1 s) un ,protams, stunda nenotika, jo skolotaajai bija apluudusi maaja Btw, es nemeedzu cereet vai baigi domaat, ka kaada no stundaam nenotiks... Interesants materiaals ->Dйjà vu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 nu karoche ir taada viena lieta, ja pareizi atceros, tad saucaas randevuu, nu vai kaut kaa taa nez, vai tas nosaukums ir riktiigs, bet ir taads fiilings, ka tu redzi kko un liekas, ka tu to jau kaut kad esi redzeejis. nu man tas fiilings agraak bija biezaak, bet tagad vairs nav tik biezi, hvz, moska saistiits ar to, ka es palieku vecaaks shodien ar maniim taas gadiijaas taa: speeleeju gign seerverii un esmu pie teroristiem, karte bija acteks, kaa jau parasti teriki tusee pie vaartiem, visi nemaas un meegina kaadu noshaut caur vaartiem. es aizskreeju pa apkashu pastiities, kas tur tanii upee notiek, noskaidroju, ka nekas un nebiju iisti parliecinats par saviem speekiem (kaut kur otraa pusee uz tilta dareks ar awp shaudiijas) taapeec noleemu skriet atpakalj, uzskreeju augshaa un skatos - vairs tikai dazi teriki ir dziivi, nu ko daudz nedomaju un izleemu jarasho pa tiltu, jo Zalais TRolis jau bija aizskreejis uz turieni (par nelaimi vinu novaaca), es ieskrienu tanii uzgaidamajaa telpaa pirms tilta un tur metaajas awp, es nometu savu uzticamo ak-47 un nemu awp, daudz nedomaadas vienkaarshi panemu un noteemeeju uz preteejo pusi un pat nezinu kapeec nospiedu shaushanas pogu (tur pat pretinieks nebija) un tieshi tanii mirklii, kad es nospiedu izlien viens ct un awp lode izaarda vina kruushu kurvi un tad momentaali manaa atminee paraadaas tieshi taada bilde, kuru es jau (liekas), kaut kur esmu redzeejis, pastos augsheejaa stuurii uz niku un chista, tas pats! nu baac, tas filings mani vienmeer fascinee liekas, ka manu praatu vadiija kaads cits speeks, suutija no smadzeneem impulsus uz roku pirkstiem, kas man lika tanii situaacijaa riikoties tieshi taa un ne savaadaak (it kaa tas jau buutu ieplaanots). vai jums arii ir bijusi kaadreiz taada sajuuta, ka esat redzeejushi vai piedziivojushi kaadu notikumu jau ieprieksh? moska kaads zin kaa iisti saucaas shii sajuuta? cek atceros skolaa mums anglju valodas skolotaaja vienreiz kaut kaadu textinju bija iedevusi par sho lietu Zini man taada figna Loti biezi notiek, bet ja kaadam pasaku tad nenotiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 man gan taa nav ka es zinu kas notiks peec 1 sec vai atrak , man vienk peekshnji liekas ka es to jau redzeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 man parasti taa reti kad ir, bet ir bijushi dazhi gadiijumi! skatoties sapnjus ar meiteneem redzeeju ka notika un skatos realitaatee arii noticis un tad apjuku un taa likaas ka zinu, bet nezinu! forsh fiilings liek smaidiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now