ganjabasss Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Ko domajat par šo? Pats esu tikai par http://reformupartij...riminalizacija/ spiezat patik Edited October 4, 2011 by ganjabasss 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marihuaanu_piipee_pidari Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 esmu pret 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjabasss Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 (edited) negribi nepipe Edited October 4, 2011 by ganjabasss 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ko domajat par šo? Pats esu tikai par http://reformupartij...riminalizacija/ spiezat patik EW kur tur ir dislike!!???? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Neuzskatu, ka kaut kas tāds būtu nepieciešams. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 SC zatleram pēdejās olu paliekas nogrieza... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Esmu 100% par! Varbūt kāds no heiteriem varētu stādīt priekšā kaut 1 argumentu kadēļ par pilnīgi dabiska, nekaitīga auga lietošanu tevi var ielikt būrī kopā ar čali kurš izfistoja pirmklasnieku. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjabasss Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Sāksim ar to, ka Tu varētu atklāt cik Tev gadu. Uzskatu, ka pārāk maz, lai spētu runāt par lietām par kurām nav ne mazākās sajēgas. Nu nezinu vai gadiem ir nozime pipeju marihuanu jau vairakus gadus dienu diena Problemas nekadas tik uzlabo dzivi, nenotiek nekads hujnas atškiriba no dzeršanas un cigarešu pipešanas. Edited October 4, 2011 by ganjabasss 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Esmu 100% par! Varbūt kāds no heiteriem varētu stādīt priekšā kaut 1 argumentu kadēļ par pilnīgi dabiska, nekaitīga auga lietošanu tevi var ielikt būrī kopā ar čali kurš izfistoja pirmklasnieku. Wo wo, lai tas fisteris staiga brivee un tas kuritajs dushas lai ziepes celj! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ko? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjabasss Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 Wo wo, lai tas fisteris staiga brivee un tas kuritajs dushas lai ziepes celj! tada reka parava 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 nē nu sen jau skaidrs, ka TIKAI lohi balsoja par Zatleru, tas tagad pierādās un turpmāk arī pierādīsies, viņš kā prezidents bija lohs, tāpat viņš arī tagad ir lohs - naivajiem muļķīšiem izskaloja smadzenes par oligarhiem, smieklīgi tie te muļķi, kas grib, lai legalizē to sūdu arī nav īsti normāli, pisat uz Nīderlandi un pīpējat, ka zils gar acīm 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjabasss Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 nē nu sen jau skaidrs, ka TIKAI lohi balsoja par Zatleru, tas tagad pierādās un turpmāk arī pierādīsies, viņš kā prezidents bija lohs, tāpat viņš arī tagad ir lohs - naivajiem muļķīšiem izskaloja smadzenes par oligarhiem, smieklīgi tie te muļķi, kas grib, lai legalizē to sūdu arī nav īsti normāli, pisat uz Nīderlandi un pīpējat, ka zils gar acīm tu jau noteikti ka neesi pipejis tapec tadas domas? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 tu jau noteikti ka neesi pipejis tapec tadas domas? es neēsmu, bet redzu, ka tu esi, tāpēc tu esi LOHS, lūdzu neatbildi uz šo postu un beidz skalot ar savu sūda zāli mazajiem nejēgām te skalot smadzenes Paldies, ka neatbildēsi jau iepriekš! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Esmu par alkohola pilnīgu aizliegšanu. Visus alkoholiskos dzērienus nahrenizēt permanenti. Long live weed. 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Tu esi tas pats Bliezīs_Tanx, kas agrāk??? Man šķiet, ka arī tev nieiet uz labo pusi kā skatos. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 izskatās, ka tev neiet man viss iet tikai uz priekšu, bet cik saprotu tu esi normāls alkāns tapēc nav pat jēga runāt, tev jau viss labs, ka tikai mutē ieliet, uzpīpēt vai iešņaukt, atvainojos ja kļūdos 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 izskatās, ka tev neiet man viss iet tikai uz priekšu, bet cik saprotu tu esi normāls alkāns tapēc nav pat jēga runāt, tev jau viss labs, ka tikai mutē ieliet, uzpīpēt vai iešņaukt, atvainojos ja kļūdos nav vaidzibas atvainoties puiss! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nē, es skatos ko leju mutē, ko pīpēju un ko šņaucu un vispār taviem apgalvojumiem ir nulle vērtība. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nē, es skatos ko leju mutē, ko pīpēju un ko šņaucu un vispār taviem apgalvojumiem ir nulle vērtība. ai labi te nav jegas runāt, esmu jau pamanijis tevi pēc taviem postiem 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Ar viņu nav jēgas runāt? Tu tikai bezsakarā fleimo par to, ka marihuāna ir sūds un viņu pīpē tikai muļķi, nekādi fakti, nekādi argumenti, sūdīga gramatika, kurš te ir muļķis? Edited October 4, 2011 by el_Moerto 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 nē nu sen jau skaidrs, ka TIKAI lohi balsoja par Zatleru, tas tagad pierādās un turpmāk arī pierādīsies, viņš kā prezidents bija lohs, tāpat viņš arī tagad ir lohs - naivajiem muļķīšiem izskaloja smadzenes par oligarhiem, smieklīgi tie te muļķi, kas grib, lai legalizē to sūdu arī nav īsti normāli, pisat uz Nīderlandi un pīpējat, ka zils gar acīm Aprobežotais daunis, žēl tevis. Pats labākais, ka šīs idejas pretiniekiem nav NEVIENA sakarīga argumenta, kapēc nevajadzētu dekriminalizēt zaļo. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Bāc jūs stulbie stulbeņi ! Kuri ir pret un kuri nav meiģinājuši... un kuri vēl + lieto alko vispār klusē ! Kā jau teica kāda veida sēdēt ar pidarasiem un pedarasiem kopā par tādu sīkumu lol ! Vienozīmigi alkohols ir daudz riebīgāks, jo padara cilvēku par drosmīgu bet pastulbu(pārsvarā).Tur pretīm zālīte nomierina un iedvesmo, tas kas mums ir arī vajadzīgs Latvīja! Miers un lieliskas idejas biznesam u.t.t! Nav nekāda atkarība, nomierinaties tie kas nezina! 1.Tūristu peļņa valstīj! 2.Un melnie tirgus vairs nebūtu un atkal valstīj peļņa! 3.Alkohols mazāk un visi miermielīgāķi! chill and peace! Amsterdamā ir slikti ? Nē, šeit ir pasūdīgi! Es par legalizācīju kārtīgu ! Tā valstīj ienesis milzīgus ienākumus un varēsim tak beidzot dot pensionāriem labas pensījas, bērniem bērnu pabalstus,slimnīcas lētākas un valsts tik ietu uz augšu ! Visu latgali uzaudzēsim ar marihuānu un peļņa būs milzīga un arī darba spēks būs liels, varēsim restaurēt un uzbūvēt jaunas rūpnīcas un dzīve strauji ietu uz augšu ! Edited October 4, 2011 by desina 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Esmu 100% par! Varbūt kāds no heiteriem varētu stādīt priekšā kaut 1 argumentu kadēļ par pilnīgi dabiska, nekaitīga auga lietošanu tevi var ielikt būrī kopā ar čali kurš izfistoja pirmklasnieku. Pietiek jau ar to legālo hlamu, visādi sīki šmurguļi vazājas apkāŗt galīgi nost. nahui viņiem pīpēt? un huļe marihuānu legalizēt? lai visādi sīki pepiņi apkurijušies staigātu? Tie kas gribēs to marihuānu pīpēt - tāpat pīpēs. Edit: es neesmu pret pašu pīpēšanu, drīzāk pret to ka maziem strutu gabaliem nafig nav jāpīpē. Ja arī tādu lietu pieņemtu tad vismaz ar kādu vecuma ierobežojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nelasīju visu iepriekš sarakstīto sūdu, ganjabass gan parāva banu. Ieteiktu izlasīt šo - http://aizaug.wordpr...-legalizacijai/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts