cash^ Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Nopērc burgeri, dabūsi kuponus. Vismaz man 5dien Alfā iedeva. Derīgi līdz gada beigām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Es runāju par čupu, nevisi vienu/divas lapas pašam bij pāris lapas, jau iztērētas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 ar tiem kuponiem nemaz izdevigk nav Nedirs ja nezini...Milziiga starpiiba ir cenaas ar kuponiem un bez....Mani arii vnm apdala,bet taa kaa man Hesburgeraa rukaa choms dabuunu kuponus nahaljavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Es runāju par čupu, nevisi vienu/divas lapas Atrodi ciešami smuku (lielāka iespēja, ka nostrādās par vienkārši smuku) pārdevēju un piedāvā viņai izlaizīt vāveri par kasti ar kuponiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Atrodi ciešami smuku (lielāka iespēja, ka nostrādās par vienkārši smuku) pārdevēju un piedāvā viņai izlaizīt vāveri par kasti ar kuponiem? pašlaik man ar ir šāds plāns. betnu jālaiza tā, lai vēlāk manējā nejūt, ka esmu braukājis pa citu vāveri ev guudij, atved man kādu čupiņu uz rīgu dabūs aliņus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Vispār nevar viņus saprintēt uz tāda paša papīra? How hard can it be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Noyd, kad nākamreiz ieej tajā Vecrīgas Hesburgerā, paprasi pēc pirkuma lapu ar tiem kuponiem, esmu dabūjis jau 6! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Maķīts > hesīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Maķīts > hesīts nevaru nepiekrist, bet man darbam hesīts ir dauuudz tuvāk nekā mc. so, darba pusdienas @hesīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 sen neesmu ēdis MC, bet nu kādreiz tur burgerus baigi pārsālīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 da hesiitii vispaar biezhi ap1sh ir bijis ka siera burgerii nemaz ieksaa nav siera vai arii ka spraita vietaa ielej mineraaluudeni 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 da hesiitii vispaar biezhi ap1sh ir bijis ka siera burgerii nemaz ieksaa nav siera vai arii ka spraita vietaa ielej mineraaluudeni Tas tikai Liepājā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Liepājā dēļ burgeriem ir vērts apmeklēt tikai DeliSnack, turienes burgeri sit pušu visus Mc,Hes,King,Rīgas burgerus Hesīts vispār ir tāds žīdu makdonalds, tur tie burgeri ir tāda cāļa lielumā parasti... Lai arī nestaigāju uz burgeru ēstuvēm katru nedēļu, visi tie lielie Maķi un Heši ar vienādību neko labu nesniedz... Kartupelīši gan visur parasti ir super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 MC kartupeļi ir labāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 MC kartupeļi ir labāki Mhmm, ja tu gribi ēst sāli tīrā veidā. Kādreiz tiešām bija garšīgi, bet tagad vienkārši mute jēla no viņiem paliek. Deadalive, tev darbam tiešām nav nekādas jēdzīgas ēstuves blakus? Nedomāju, ka tavs organisms būs īpaši laimīgs par pusdienām hesītī katru dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) MC kartupeļi ir labāki Enjoy your cancer. Edited January 25, 2012 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 emjoy your meat, kaitīgs ir viss, kopumā dzīvot ir kaitīgi. Satraucās par kaut kādiem sūda kartupeļiem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Tiko pielikos Hessitii Iepirkos ar kuponiem un man ieskjieba vel 5cas lappelles ar tiem kuponiem Da lol vinjus tak dala visaas estuvees Panjem 1nu kafiju dabuun kuponu perc un atkal dabuun kuponus Tagad jaiet suliiigs klucis nolikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 emjoy your meat, kaitīgs ir viss, kopumā dzīvot ir kaitīgi. Satraucās par kaut kādiem sūda kartupeļiem Es tikai brīdinu. Iesaku viņus vienkārši neēst pārāk daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Cik bieži tu eļļu uz savas pannas maini? Kancerogēnās vielas jau pāris reizes lietotā pannā veidojas... Par delisnack nevar nepiekrist murdziņam. Gurķu mērce vai ķiploku mērce, labi daudz garšīgu kartupelīšu un viens makfonteins. Izkustēt no vietas ir praktiski neiespējami Tas gan lūk ir tikai Liepājā Edited January 25, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Tiko pielikos Hessitii Iepirkos ar kuponiem un man ieskjieba vel 5cas lappelles ar tiem kuponiem Da lol vinjus tak dala visaas estuvees Panjem 1nu kafiju dabuun kuponu perc un atkal dabuun kuponus Tagad jaiet suliiigs klucis nolikt gudij, atved man kadas 20 lapeles dabus 4pak p.s. šodien biju hesī atkal, kartupeļi šodien bij izcili labi, pat liekas, labāki nekā mc. bet jā, mc ir gardāki lielākoties. p.s. needu katru dienu tur, nu kādas 2-3x nedēļā.. Tom, eju ar uz tevis nosauktām vietām Edited January 25, 2012 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Cik bieži tu eļļu uz savas pannas maini? Kancerogēnās vielas jau pāris reizes lietotā pannā veidojas... Par delisnack nevar nepiekrist murdziņam. Gurķu mērce vai ķiploku mērce, labi daudz garšīgu kartupelīšu un viens makfonteins. Izkustēt no vietas ir praktiski neiespējami Tas gan lūk ir tikai Liepājā diemžēl maldies, arī Rīgā ir delisnack Es tikai brīdinu. Iesaku viņus vienkārši neēst pārāk daudz. nee nu jā, pārtikt tikai no fastfood nevajag, bet tas, ka tu 3-5x mēnesī tur iekodīsi ir pofig pa lielam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Puis, 2-3x nedēļā, ir daudz par daudz. Pie nekā laba šādas pārtikas stumšana kunģī nenovedīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 diemžēl maldies, arī Rīgā ir delisnack Tu man atņēmi pēdējo lietu, kas mani padarīja par lepnu liepājnieku... Ā, nē, vēl jau ir mūsu tramvaji-šūpoles Hesīša kuponus btw izsniedz pat neko nepērkot. Es elementāri pateicu, ka man tās cenas likās par lielām. Man teica, ka varot paņemt kuponus uz letes un pirkt uzrādot tos - sanākšot lētāk. Tā kā es nezinu kā jums tur, bet te viņus dāļā pa labi un kreisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 huj zin kā ir citos hesīšos, bet taja kurā es ēdu, lapeļu nav. tur tik glamūrīgi cilvēki staigā, bail visiem kuponus lietot būs kāds cits hesīts jāiet patramdīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now