Noyd Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Heyā. Takā mācos RVT poligrāfos, un tuvākās ēdināšanas iestādes ir "Hesburger" "Pelmeņi" kur esmu ēdis,tad gribās dabūt tos hesburgera kuponus,ierakstiju es "Adošu par baltu velti",bet tas topiks ir tā apmēram nomiris,tad nu kāds nevēlas kādu lapeli vai vairāk man aizšaut? Piesolu par katru lapu,nopirkt nu apmēram aliņu,vai arī kādu šokolādi vai snicker. Atrodos es Rīgā, Āgenskalnā. Man pastkastīte viņus nemet,un apzagt pastkastītes es netaisos,pff. ;] Ceru uz kautcik normālu attsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 izstaiga purvciemu, plavniekus, podjezdos metajas, nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Tu tiešām esi gatavs dienu dienā ēst Hesburgerī? Novemsi visu ko var novemt un vēl uzaudzēsi resnu dirsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 9, 2011 Author Report Share Posted September 9, 2011 (edited) Nē nevis dienu ēst,traks tu nēsi. 1x nedēļa - kad gribēsies kautko neveselīgu. Un kā tas izskatīsies, es skraidīšu pa nepazīstamiem rajoniem,vākšu lapeles. Kā jau minēju pastkastītes netaisos apzagt. xD uzraušos vēl uz kačoka kurš grib hesīti paēst. Edited September 9, 2011 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 man vienreiz pašā Hesburgerī iedeva tonnu ar tiem kuponiem, moš vari paprasīt tur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 prasiju pasha hesiiti,nedod. Dvaj čali sarosaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edgars1990 Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 ar tiem kuponiem nemaz izdevigk nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 1 mans draugs tieši nesen arī gribēja dabūt tos kuponus. Beigu beigās viņš uzrakstīja "Hesburger'am", ka viņš ir viņu pastāvīgais klients un vēl visādus sūdus samurgoja. Hesburger piekrita atsūtīt viņam kuponus cik tur nedēļu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Tevis dēļ vakar tieš sagribējas ko "veselīgu" un par nelaimi majas mētajas tie kuponiņi ! Paņjemu pa 3 Ls 3 Komplektus Secinajums : vismaz kolu padzēru , mazie miniburgeri , maize - galite un 1 gurķitis pa vidu , ne mērcites nekaaa - viena bija kečups saspieets Nu jaaa - labāk pa tiem 3 Ls aiziet paēst kaaada kafūzi - vai pašam uztaisit mājas ! NEIESAKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Da nu lol! Es reiz ēdu hesīti Alfā. Paņēmu to satīto sūdu burtio vai kas tas ir. Laimīgs ēdu un te pēkšņi saprotu, ka man ir pilna mute ar fucking matiem. Pasaucu. Šie savāc manu burito un atnes tādu pusburito artpakaļ pēc 5 min. Es vienkārši afigel! Beefs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 taa, uz alfas hesiti neiesu neiesaku ari iet uz to, kas pie vidzemes tirhus, apedu tur vistas burheru, pec tam visu dienu bija sudigi, uz vemshanu vilka, p[ielauju, ka vecs un sabojajies, jo reti kurs jau ed tos vistas burgerus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 Nu c`mon vecrīģā hesīti viss oky. Davaj nav nevenam kuponi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 braucat uz Ainažiem, tur cilvēki neiet, tikai tik cik igauņi un somi brauc garām, sagāž visu to burgeri pilnu ar visu un netaupa, neko, ari Adazu Hesburgeri liekas normals, arii Alfaa esmu bijis, bet tur gan vinji taadi sausi un nekaadi, tad labaak Alfas makdonaldaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 A kur vēl var normāli paēst? Atrodas man skola pie kuģniecības muzeja, kautkādas normālas kompleksās pusdienas? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 pa 2ls tak gandriz visur ir kompleksaas. Panem brivu briidi un izstaiga vecrigu, piemeram, ap domu laukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Pāris dienas atpakaļ sanāca Vecrīgas Lidiņā ēst, kas gan esot nedaudz dārgāks par "Vērmanīti" vai "Dzirnavām", bet kompleksās šķiet tāpat bija pa 2 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Nu nez, reizēm Hesītī apkaplošana ir uz dirsas, bet tāpatās - labāk hesītī nekā maķītīt, gan cenu ziņā, gan garšas (kvalitātes?) ziņā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 Cenu ziņā piekrītu,bet garšas ziņā nē. Jāiziet būs uz lidiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Ja vel McDonalds sanak ieiet laiku pa laikam ar draugiem kaut kur ejot, tad Hesburger es nezinu kam vajadzetu notikt, lai tur pat ieietu. Hesiitii gan smird, gan apkalposana ir suds, gan visparejais paskats ka miskaste. McDonalds vismaz uztur interjeru kaut kada kartiba. Zinu, ka autors izteica noteikumu, ka jabut noteiktai vietai, kur atrodas estuve, bet nevertheless gribeju pateikt, ka Lido kompleksas var leti paest un Lauvas Namaa ir super garsigi.Lauvas Nams gan gadu laika palicis mazliet dargaks un porcijas vairs nav tik lielas, bet garsigi tur tik un ta ir. Plus vins strada visu diennakti, kas ir liels plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 par interjeru un kartibu jaa, makjiiti ir daudz labak tada zinjaa, bet vakar edu makjiiti(vecriigas), nu nezinu, garshas zinja pat nevar salidzinat ar hesiisha big maku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) Ja vel McDonalds sanak ieiet laiku pa laikam ar draugiem kaut kur ejot, tad Hesburger es nezinu kam vajadzetu notikt, lai tur pat ieietu. Hesiitii gan smird, gan apkalposana ir suds, gan visparejais paskats ka miskaste. McDonalds vismaz uztur interjeru kaut kada kartiba. Zinu, ka autors izteica noteikumu, ka jabut noteiktai vietai, kur atrodas estuve, bet nevertheless gribeju pateikt, ka Lido kompleksas var leti paest un Lauvas Namaa ir super garsigi.Lauvas Nams gan gadu laika palicis mazliet dargaks un porcijas vairs nav tik lielas, bet garsigi tur tik un ta ir. Plus vins strada visu diennakti, kas ir liels plus. Nu, nezinu gan, es vismaz uz ēstuvēm eju paēst nevis dračīt uz kaut kādu interjeru. Garšas ziņā noteikti labāks ir hesīts, bet nu maķīts jau tāda kulta lieta ir Rīgā, cik esmu novērojis, jo tur visi saldie, basketbolsti un vēl sazin kas iet havāt Big makus. Vienīgi maķīti izglāb tas, ka daudz diennakts točkas ir, kur var pa nakti apēst kādu burgeru. Edited September 11, 2011 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Butcher, runa neklajas par to, kura no restoraniem (estuvem) ir smukaka krasa griesti, bet par to, kur grida un sienas nav netiras ka izgastuve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Vislabākais Hesis ir uz Deglava ielas,Rimčikā,lai aizietu atliet jāprasa atslēga jopt...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 vienreiz 9 no riita vins ari bija, ja nemaldos tas bija juulijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Emz, kāds nedaiļā jaunos kuponus? savāktu labprāt kādu labu čupiņu, pa aliņiem protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now