Nightmares^^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Jā, jauks stāsts. Alwis jau laikam vienmēr, kad nedaudz iešāvis, paliek tāds uz sišanu... Pagājušo gadu pārrēcos, kā pa savu dārzu vienu čali dzenāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) atceros, ka EDD bija mans mīļākais admins, kaut kad baigi sen, jo viņš likas visas oldskūlās mapes! nedrīkst arī aizmirsti dri un dareka doubleducku, kas 2005./2006. gadā likās nereāli kruta. Edited July 21, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 tad, kad tas sūds parādījās pat es viņu izmantoju, neatceros gan vai gignā silent walk saucās, fiksi tika nobanots, kad atklāja top cseri, ka tā var darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 pats atceros kaa agraak pubaa speeleejam he_tennis utml mapes,bija jautri. a tagad lielakajai daljai galvenais ir fragu daudzums Viss pateicoties psychostatiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 vai tad cs serverī ir tik traki? Nav jau TIK traki, bet ir pilns ar kadriem, kuriem vienalga par to, ka otrā komandā sēž mikrafonā kliedzēji vai TKeri, taču, kad tiek pārmesti uz viņu komandu, bana/kicka uzmešana ir sekunžu jautājums. Long story short, kamēr greiferi viņus netraucē, tikmēr pie kājas. Savukārt, kad ienāk kaut kāds Lācis, piemēram, atmosfēra kruta, mūziciņa tiek uzlikta jautrībai, grieferi netraucē, pa mikrafonu vai čatā ar spēlētājiem komunicē - prieks atrasties serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 omg, wang sheeps tak bija tāds nūbs sākumā, viņš starp citu bija to 3 cilvēku starpā pret kuriem es, Jin un vēl viens čalītis spēlējām 3 vs 3 iekš cs_militia. Lieki piebilst, ka mēs vinnējām haha, ja par to runājam, tad Tava izteiksme kaut kādā čempī tornado ( ar lunatiks, kur tu vēl pirmo spēli nogulēji), kad ieraudzīji wangu, bija neaprakstāma. Kādu laiku jūsmoji, ka šis vairs nav tik resns. bet jā, man gigna forumā vispār bija bailes rakstīt kaut ko. Nu pašos pirmssākumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 man gigna forumā vispār bija bailes rakstīt kaut ko. Nu pašos pirmssākumos. No kā jābaidās bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 viss ko es atceros bija cilvēks un viņa piesolīšana iedot mačo pa seju, kad viņš pastaigāsies mežaparkā. or smth. cik atceros vienīgais "cilvēks" kuru visi vienotīgi neieredzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Kaut kad būs jāpaturpina savu sūdu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 labs topiks, parlasot savu postu atcerejos dazhas piemirstas lietas un tavs posts samuray ir prosta wtfgarsh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 viss ko es atceros bija cilvēks un viņa piesolīšana iedot mačo pa seju, kad viņš pastaigāsies mežaparkā. or smth. cik atceros vienīgais "cilvēks" kuru visi vienotīgi neieredzēja. tu par to čali ar niku >hollow< ? kāds var iemest linku uz to gari garo topiku, kur tie visi uzdirsieni un nodirsieni notika? Nevaru atrast to topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 tu par to čali ar niku >hollow< ? kāds var iemest linku uz to gari garo topiku, kur tie visi uzdirsieni un nodirsieni notika? Nevaru atrast to topiku. cilveeks nevis holoow Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 (edited) Pirmo reizi, kad atnaacu uz gign, es sadereeju ar friend, ka dabuusu vairaak postus savaa topikaa, nekaa vins un es uzvareeju ar savu topiku :> Anyway, tikt cs.gign.lv 2007-2008 gadaa bija, kaa "OMG, LOL, Me GUSTA!" Edited July 24, 2011 by SkaM^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 cilveeks nevis holoow bet >hollow< arī visi ienīda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Pladies par uzjundītām atmiņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 he, vislabāk atmiņā palikušas glupības mircā, kad ar slowhandsu gvelzāk mega sviestu un cilvēku autobanoshana ar centrāli preeriju_gans Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 (edited) sooo? kur mirc logi? edit : JEBO Edited July 25, 2011 by SaS^MAN 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 cilveeks nevis holoow AAaaaa cilveeks, tas bija taads kadrs Un kur tad veel muusu Gign slepenpolicija, kad izmkeleja visu uzdirseju topikus un uzraka vinus ar visam bildem un telefonam, numuriem un adreseem, njaa jautri gaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 sooo? kur mirc logi? edit : JEBO labi, ka atgādināji, man prātā bija viena doma, šovakar pacentīšos atcerēties un realizēt varētu būt jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Un kur tad veel muusu Gign slepenpolicija, kad izmkeleja visu uzdirseju topikus un uzraka vinus ar visam bildem un telefonam, numuriem un adreseem, njaa jautri gaajis rekur ir viss saistībā ar tā >hollow< ķeršanu have fun lasīt visiem p.s. a kā tad tur beigās vispār bija? Viņu kāds reāli dzīvē sastapa? Izdarīja kaut ko? Vai sarāja.. Vispār kaut kas reāli tika izdarīts ?: D Edited July 27, 2011 by jammetti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 kāds var iemest linku par to, kā viņš apdirsa macho?, tas domāts par hollow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 GIGN ir vienkārši incredible lapa. Ar savu saldo un rūgto pusi, teiksim tā, neko pielikt, neko atņemt. Tik žēl, ka pazuduši daudzi lietotāji, kuru posti arī bija lasāmi. Kurš to būtu domājis, ka arī šeit nodzīvošu tik ilgi. BTW Kāds tam 'galda hokeja' (ja nemaldos) profiņam bija lietotājvārds? Gribās iečekot to episko topic'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 GIGN ir vienkārši incredible lapa. Ar savu saldo un rūgto pusi, teiksim tā, neko pielikt, neko atņemt. Tik žēl, ka pazuduši daudzi lietotāji, kuru posti arī bija lasāmi. Nonsense, best sense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 OMFG nice! Būs arī turpinājums ? Btw... es varu uzzināt, kad es esmu reģistrējies @ GIGN.lv ? nekur nevaru atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now