krist@ Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 ja vēl piektdien būs tāds laiks kā šīs pēdējās dienas, tad teltis laikam aizpūtīs pa gaisu. traks vējš un lietus visu laiku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Lietus un vējš mūs nerausta. Mēs smagi un spēcīgi čaļi. Ar jūtām pie visa pieejam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 ja vēl piektdien būs tāds laiks kā šīs pēdējās dienas, tad teltis laikam aizpūtīs pa gaisu. traks vējš un lietus visu laiku Cik norvēģis stāsta, tad 5dien laikam vajadzētu būt diezgan saulainam, bet 6dien un 7dien gan, iespējams, līs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Cik grigals teica tad 6d un 7dien bus saulini silts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Baigā pakaļā, es kaut ko nomudījos ar braukšanu uz saviem laukiem, tā rezultāta man nav telts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Baigā pakaļā, es kaut ko nomudījos ar braukšanu uz saviem laukiem, tā rezultāta man nav telts Es varētu izmest no savas telts benčiku un paņemt Tevi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 paņemt Tevi 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Uj, bik pa traku skanēja tb ierādīt Tev vietiņu blakus teltī. tb atvēlēt Tev mazu pleķīti kur nolūzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) priekšā, viņš domāja. ZING!!!! EDIT: Deadalive, nu beeeeeeeeidz... Edited August 10, 2011 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) Tur visi taisās aliņus dzert, vai tā normāli? Joprojām nevaru izdomāt, vai ripot, vai nē, it kā jau mājās arī var piedzerties Ja laižu, varētu kaut kur pie Tukuma apļa satikties ar Šariganmobīli un braukt reizē... Bet to jau laikam zināšu tikai 5dien. EDIT: Tak skaidrs, ka ne jua blakām domāja ņemt Edited August 10, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Nē, bet nopietni man vajag telti, ja kādam ir divas, lūdzu piesakās, neplānoju pievemt or anything else disgusting. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Benciku nav jāmet ārā no telts. Var tak virsū paņemt. 3 dimensijas rullē. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Man viena telts lieka ir, bet līdz viņai ir jātiek. Man slinkums braukt uz otru Purvciema galu vispar, free, kur tu grasies gulēt? (es savu telti no tevi takā plānoju savākt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Man buus telts, bet principa labprat guletu tur veel tikai ar vienu personu, protams alkaholiku brigade salidis visa, bet tas nebutu forshi un kur veel kaut kadas sievietes...peec tam telts jatira,mati jamazga un viss parejais Igor, galvenais to katlu panem savadak bus FAIL ar musu lielo pavarmakslu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 nu ja benaram ir telts līdzi, tad man ir viena lieka telts, ko varu iedot Ķirsītim. Labāk jau būtu, ja pie manis gulētu, betnu neko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 nu ja benaram ir telts līdzi, tad man ir viena lieka telts, ko varu iedot Ķirsītim. Labāk jau būtu, ja pie manis gulētu, betnu neko darīt Registretais mashina gulees ? Ja mes 5kopa esam vabrut labak pietureet telti, lai nav sendzvidza jaagul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Reģistrētajam ir sava telts, var gulēt tanī 4 cilvēki (Liepājā pārbaudīts ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Reģistrētajam ir sava telts, var gulēt tanī 4 cilvēki (Liepājā pārbaudīts ) Tad savu cauro telti vari kaadam atdavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Man ir ja godīgi diezgan vienalga .. Bij cerība gulēt tavā teltī, kas atrodas pie manis šobrīd. Bet ja paņemam šito telti, Benāram ir telts, un vel tur ir kautkādas lielās teltis, tad jau pilnīgs chill .. Tik maiss kkur jādabū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Bus, būs tev vieta man blakus pie sāniņiem teorētiski maisu laikam a varēšu Tev iedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Šoreiz es braukšu sagatavojies, ar telti un guļammaisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 KATLS būs,nemīz,par visu esmu parūpējies.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 karoče, tad es to šašliku taisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 karoče, tad es to šašliku taisu. droši. uzsit pēc tam PM cik naudu tev no manis vajadzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 ok, šašliku taisi, pie vienas edienreizes pievienošos, skanošo protams piemetīšu cik vajadzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts