Jump to content
GIGN Forum

Gign Burziņš 2011, Oficiālais Topiks

worm
 Share

Recommended Posts

IgorsTINGERE said:

Domā vajag pļaut <_< pālī tak visu novārtīs :muahaha:

Nee obligaati jaaplauj, vismaz futbola laukums obligati un insekti arii mazaak buus, kaut gan parasti vini pasi nenojaush uz kaa nosezhas un ko iesuc kopa ar muusu asiniim :pizdiblee:

IgorsTINGERE said:

Ew,nu ja jau ar tām vāverēm tā švaki,tad jau es varētu priekš sevis ar kādu kuci atvilkt,protams,pilngadīgu,bet viņa ar 50 mūļiem domāju ka neizturēs ilgi.. :DDlmfao

p.s. ta futenes buči ar jāņem,ja jau tik nopietni gatavo laukumu???

es tev paņemšu bučus. Es ta paņemšu kerzas ar metāla purnu un ta paspēlēsimies bik.

• Like 3

krist@ said:

es bij domājusi nesvešas piecas ;)

un kapēc tu vislaik sūti nevis 1 Ls bet 1,01 Ls ? :D

Santims dzeramnauda :thumbsup:

Nu manis peec lai brauc, man buus labi taapat, vnk citiem te varetu saakties rinka dejas etc, kas galiigi nav vaajdziigs :axe:

Bencik, dzeramnauda, kas mazāka par 10% no sākotnējās summas, var tikt uztverta par apvainojumu, vismaz saskaņā ar sabiedrībā vispārpieņemtajām publiskās apkalpojošās sfēras atlīdzināšanas normām! Tātad, ja par 3 Ls pamatsummu pārskaitīji Ls 3,03, tad tagad tu esi Kristai parādā vēl vismaz 27 santīmus, tas ir, ja viņa vēl PAPILDUS negrib no tevis kādu sāpju naudu par morālo kaitējumu. :thumbsup:

Un Krista, tā kā, ņemot vērā, ka jums ar benciku šajā jautājumā bija mutiska vienošanās, iesaku Tev vēl papildus piemērot viņam likumiskos soda procentus 0.5% dienā, saskaņā ar Civillikuma ceturtās daļas septīto apakšnodaļu. :thumbsup:

bencik said:

Santims dzeramnauda :thumbsup:

Nu manis peec lai brauc, man buus labi taapat, vnk citiem te varetu saakties rinka dejas etc, kas galiigi nav vaajdziigs :axe:

• Like 3
  • Downvote 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...