Nightmares^^ Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Khhh, es tak vellu dzenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Khhh, es tak vellu dzenu. kas viņ zin... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 droši vien pats ar trimmeri nopļaušu, lai lētāk sanāk. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 latiņš aizsūtīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Domā vajag pļaut pālī tak visu novārtīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Domā vajag pļaut pālī tak visu novārtīs Nee obligaati jaaplauj, vismaz futbola laukums obligati un insekti arii mazaak buus, kaut gan parasti vini pasi nenojaush uz kaa nosezhas un ko iesuc kopa ar muusu asiniim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Apsveru domu, par braukšanu! Kā ir ar Sievietes ņemšanu līdzās? Skatos, te tīri čaļu burziņš sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 nebūs tikai džeki, vismaz kādas 5 meitenes jau būs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 nebūs tikai džeki, vismaz kādas 5 meitenes jau būs samuraja enģeļi? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 having second thoughts, mind? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 ja viņas visas būs nepilngadīgas, es nebraucu. skrienu lēni, nepaspēšu pirmais uz policijas iecirkni. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 zini, es saprotu, ka izklausās smieklīgi, bet tīri teorētiski pastāv arī otra opcija - neizvarot! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 nebūs tikai džeki, vismaz kādas 5 meitenes jau būs Do we really need this ? Kaut gan tapat muus ilgi nevares iztureet Par Freelancer 1ls aizsutiiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Ew,nu ja jau ar tām vāverēm tā švaki,tad jau es varētu priekš sevis ar kādu kuci atvilkt,protams,pilngadīgu,bet viņa ar 50 mūļiem domāju ka neizturēs ilgi.. p.s. ta futenes buči ar jāņem,ja jau tik nopietni gatavo laukumu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ew,nu ja jau ar tām vāverēm tā švaki,tad jau es varētu priekš sevis ar kādu kuci atvilkt,protams,pilngadīgu,bet viņa ar 50 mūļiem domāju ka neizturēs ilgi.. p.s. ta futenes buči ar jāņem,ja jau tik nopietni gatavo laukumu??? es tev paņemšu bučus. Es ta paņemšu kerzas ar metāla purnu un ta paspēlēsimies bik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 es tev paņemšu bučus. Es ta paņemšu kerzas ar metāla purnu un ta paspēlēsimies bik. dienas teksts? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Deadalive,droši,bet gribēšu redzēt,kā tu paskriesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Deadalive,droši,bet gribēšu redzēt,kā tu paskriesi Mees veciit basaam kajinaam taas shtelles daram Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Do we really need this ? Kaut gan tapat muus ilgi nevares iztureet Par Freelancer 1ls aizsutiiju. es bij domājusi nesvešas piecas un kapēc tu vislaik sūti nevis 1 Ls bet 1,01 Ls ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 es bij domājusi nesvešas piecas un kapēc tu vislaik sūti nevis 1 Ls bet 1,01 Ls ? Santims dzeramnauda Nu manis peec lai brauc, man buus labi taapat, vnk citiem te varetu saakties rinka dejas etc, kas galiigi nav vaajdziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 nu ne jau no malas es domāju, piemēram, es + spite + ....... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 nu ne jau no malas es domāju, piemēram, es + spite + ....... tu + spite + alise = love? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Bencik, dzeramnauda, kas mazāka par 10% no sākotnējās summas, var tikt uztverta par apvainojumu, vismaz saskaņā ar sabiedrībā vispārpieņemtajām publiskās apkalpojošās sfēras atlīdzināšanas normām! Tātad, ja par 3 Ls pamatsummu pārskaitīji Ls 3,03, tad tagad tu esi Kristai parādā vēl vismaz 27 santīmus, tas ir, ja viņa vēl PAPILDUS negrib no tevis kādu sāpju naudu par morālo kaitējumu. Un Krista, tā kā, ņemot vērā, ka jums ar benciku šajā jautājumā bija mutiska vienošanās, iesaku Tev vēl papildus piemērot viņam likumiskos soda procentus 0.5% dienā, saskaņā ar Civillikuma ceturtās daļas septīto apakšnodaļu. Santims dzeramnauda Nu manis peec lai brauc, man buus labi taapat, vnk citiem te varetu saakties rinka dejas etc, kas galiigi nav vaajdziigs 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 tu nav ritīgs 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 uz vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts