Brown^ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 blā 12-13-14 iekrit darba salidojums cēsīs nebūšu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 paņem blondo līdzi! Ko Tu ar to biji domājis? Kādu blondo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ko Tu ar to biji domājis? Kādu blondo? bloodlordu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) mind kapēc nebrauksi? + tev seksīga dirsa dr.lv Edited August 2, 2011 by krist@ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 blā 12-13-14 iekrit darba salidojums cēsīs nebūšu. tik faking žēl. tāpat arī par mindmaasters 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) mind kapēc nebrauksi? + tev seksīga dirsa dr.lv lol saņēmu īsziņu no fib, ka tipo mani ar lāzeriem teroristi šaus nost tusa laikā, pagaidām tiek izmeklēti visu gigniešu maili, lai uzzinātu kādu pavedienu kuri tie ir. so, izdomāju ka labāk neriskēšu ar potītēm un nebraukšu. Edited August 2, 2011 by mindmaasters 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Izdomāsi atbraukt - iedošu purnā. Pēc 2 tavu postu izlasīšanas uznāca tāda vēlme. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Izdomāsi atbraukt - iedošu purnā. Pēc 2 tavu postu izlasīšanas uznāca tāda vēlme. ar savu mīksto plaukstu seju glāstīsi? 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 tik faking žēl. tāpat arī par mindmaasters Tev obligāti kautkas bija jaieraksta bļē? pataupi savu ciešanu pie sevis. 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Eu būs rubalka, nice. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Eu būs rubalka, nice. Gign Mortal Combat Dublis 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Vīri man vajag auto!!! komoon!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Vīri man vajag auto!!! komoon!!! Tak pielec klaat chaliem kopa ar busu, vai re ku Ali iespejams mauc viens, sazinies ar vinu ! No Jimmy, no party Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Tu tak bruņotajos dienē. Skrien taču ar kājām un alus kasti uz muguras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) Varu ar ALi bliezt. Ali atsūti nr Gludekli es mēnesi kā atvaļinājumā... nokodies un uzpampis, nesanāks ar kājām Edited August 4, 2011 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Ali, tā kā man tas pats variants, sestdien pa dienu jābūt atpakaļ, tad, ja tu brauc pats, piesakos ar tevi turp-atpakaļ, līdzīgi kā '09 Ieskaitīju kristai 2 ls. Tā kā vēl viens uz-vietas-maksātājs varēs turpat arī man atdot (Registretais/kāds cits?). tests netiek? Tomēr, ļoti iespējams, ka nebraukšu ar Wormu, bet gan ar savu auto, jo sestdien no rīta ir jābūt atpakaļ Rīgā, tā kā moš kādu varēšu turpceļā paķert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ali, tā kā man tas pats variants, sestdien pa dienu jābūt atpakaļ, tad, ja tu brauc pats, piesakos ar tevi turp-atpakaļ, līdzīgi kā '09 Ieskaitīju kristai 2 ls. Tā kā vēl viens uz-vietas-maksātājs varēs turpat arī man atdot (Registretais/kāds cits?). tests netiek? Es arī varētu ierakstīties pie ali uz braucienu. Ja ,protams, viņš brauc un uz brieža vēl viena vieta brīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ieskaitīju kristai 2 ls. Tā kā vēl viens uz-vietas-maksātājs varēs turpat arī man atdot (Registretais/kāds cits?). tests netiek? Par registreto jau aizskaitiju latu izvelies citu Reku Odinsh tev vares atdot. Ja runajam par braukshanu, izskatas, kad 5dien visi beidz darbus un uz kadiem 8 vakara varetu buus spota ar muus vaagen Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Koroche es braucu. Man lidzi meitene. Ir brivas 3 vietas. Noteikumi tadi ka es tos 3 cilvekus savakt vareshu kekavaa. samaksa uz vietas. Braucam ap 9iem vai agrak. Vajag cilveku kas izskaidros celju caur pm Ap 9iem ir piektdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Koroche es braucu. Man lidzi meitene. Ir brivas 3 vietas. Noteikumi tadi ka es tos 3 cilvekus savakt vareshu kekavaa. samaksa uz vietas. Braucam ap 9iem vai agrak. Vajag cilveku kas izskaidros celju caur pm Ap 9iem ir piektdien Uzsit kaimiņ pm es ar no Ķekavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ta tikko parskaitiju naudinju ! iekljaujat mani ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 rīt apdeitošu braucēju sarakstu, šobrīd netieku pie datora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 tā, meklēju transportu, piektdien no Rīgas uz pasākumu vietu, principā vienalga, cikos izbrauktu. un atpakaļ sestdien tā, lai uz vakarpusi (vēlākais uz kādiem 17-18) būtu atpakaļ Rīgā. varētu kas tāds atrasties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 es moš arī braucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now