yoyed Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Vai kādam no gign lietotājiem ir tunelis ? Un ja ir tad cik mm ? Kā stiepāt ? Stečeris , zīmuļi vai kkas tamlīdzīgs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Auss pišana tikai. Pēc pāris gadiem nožēlosi, kad vajadzēs likt ausī mirušas ādas gabalu, lai normālu darbu dabūtu. Izskatās jau forši, bet nav tā vērts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Auss pišana tikai. Pēc pāris gadiem nožēlosi, kad vajadzēs likt ausī mirušas ādas gabalu, lai normālu darbu dabūtu. Izskatās jau forši, bet nav tā vērts. Kas tur forshs? Tos penja lieluma caurumus ausii, tikai geji taisa, lai draudzinsh pa nakti ausiiiti varetu ljurkaat... Padomiejiet kad kljusiet pieaugushi vai vecaaki, tas caurums tur for 4 ever paliks... SHAUSMAS , jaunieshu smadzenem parak maz skabeklis piekljust shtolji ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Kas tur forshs? Tos penja lieluma caurumus ausii, tikai geji taisa, lai draudzinsh pa nakti ausiiiti varetu ljurkaat... Padomiejiet kad kljusiet pieaugushi vai vecaaki, tas caurums tur for 4 ever paliks... SHAUSMAS , jaunieshu smadzenem parak maz skabeklis piekljust shtolji ?? Gaumes lieta. Tas kā kuram. Par caurumu uz mūžu gan piekrītu tev, gūdij. Edited July 4, 2011 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Man katrā ausī ir pa 3.3mm tunelim. Man patīk Tādu caurumu man liekas vēl var arī easy aizaudzēt ciet. Lielāku gan netaisos staipīt. Staipīju hz ar kaut kādiem plastmasas konusiem ko nopirku bērnu pasaulē laikam. Lubrikantu virsū tādam un cauri ausij hwop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Man katrā ausī ir pa 3.3mm tunelim. Man patīk Tādu caurumu man liekas vēl var arī easy aizaudzēt ciet. Lielāku gan netaisos staipīt. Staipīju hz ar kaut kādiem plastmasas konusiem ko nopirku bērnu pasaulē laikam. Lubrikantu virsū tādam un cauri ausij hwop. Nesāpēja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Nē. Pirmajā momentā vispār neko nejutu un tad mazliet sārtas ausis palika, un pulsēja kādu laiku. Pēctam čils. Kaut arī varbūt man tik viegli izstaipījās, jo es nēsāju mazliet lielākus riņķus par parastajiem ausīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Tie, kas stāsta, ka uz mūžu būs tunelis, lai iet bekot. Zinu cilvēkus, kuri ir aizaudzējuši savus 20mm tuneļus tā, ka tagad uzmanīgi neskatoties un nezinot i nepateiksi, ka ir bijis tunelis. vienkārši vajag lēnām pamazināt to diametru (tā pat kā pie stiepšanas) un viss notiek Pašam arī ir 8mm tunelis. Stiepu ar pašizviedotu keramiskā plastelīna konusu. ieliku ausī un dzīvojos, galvenais, neņemt uz nakti ārā, citādi no rīta iespraust atpakaļ ir baigā sāpe, jo pa nakti tur viss sāk dzīt un no rīta ir asinis un strutas. bet nu tas tā, 5-10mm var izstiept 1-2 nedēļu laikā. oy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Kas tur forshs? Tos penja lieluma caurumus ausii, tikai geji taisa, lai draudzinsh pa nakti ausiiiti varetu ljurkaat...(fantāzija vai pieredze? ) Padomiejiet kad kljusiet pieaugushi vai vecaaki, tas caurums tur for 4 ever paliks... SHAUSMAS , jaunieshu smadzenem parak maz skabeklis piekljust shtolji ?? 1kart, stiep lēnām. 2kart, ATCERIES!Katram organisms ir individuāls, citiem aizaugs ātrāk, citiem 10 gadu laikā .... Edited July 4, 2011 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 kas pa figņu, ka āda lobās pēc upes? un tuneļi man nepatīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) gaumes dalās... agrāk es biju par tuneļiem, pagāja laiks, un tagad katram 4 hipsteram ausīs viens(it īpaši ar tām p0kemon krāsām - neona zaļais, zilais, rōzālillāpidelētais....). yuck Edited July 4, 2011 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 puiši, puiši. Par gaumi nestrīdās, par gaumi nodiršs. © Šerijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Lubrikantu virsū tādam un cauri ausij jo pa nakti tur viss sāk dzīt un no rīta ir asinis un strutas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 veiksmi atceries, kad ieliksi, pēc tam varēsi arī citus džekus drāzt, ar tādām pašām novirzēm šis piedur http://www.youtube.com/watch?v=BzSLBpYAUyM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Kā jau minēju, šis variants derēja man dēļ tā, ka nēsāju jau tā lielākus riņķus ausī par ierastajiem. Neminēju, lai viņš pats rīkotos tāpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Kā jau minēju, šis variants derēja man dēļ tā, ka nēsāju jau tā lielākus riņķus ausī par ierastajiem. Neminēju, lai viņš pats rīkotos tāpat tu ofic esi homoseksuālis :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nemaitā citus ! ps. ++ good men Edited July 4, 2011 by bmw2212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Paprasi savai mātei par manu seksuālo orientāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Paprasi savai mātei par manu seksuālo orientāciju. Skarbais Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Paprasi savai mātei par manu seksuālo orientāciju. shemale vai homoseksuālis nepatēmu - http://www.spoki.lv/aktuali/Milestibas-izpausana-19-24-gs/382163 edit; Nezināju, ka transvestīts ir seksuāla orientācija nezināju ka nezini kas ir transvestīts katrā ziņā es tas neēsmu edit2; transvestīts - vīrietis kurš cenšas ietērpties/izdarīt visu kā sieviete shemale - lady gaga piemērs homoseksuālis - patīk tikai sava dzimuma cilvēki starp citu, deģenerāts esi tu neuzskatu ka kāds normāls sev bāzīs ausīs riņķus vai tuneļus etc. Edited July 4, 2011 by bmw2212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Nezināju, ka transvestīts ir seksuāla orientācija Skaidrs. Uz tādiem deģenerātiem kā tu es savu dārgo laiku atsakos vēl vairāk tērēt. Edited July 4, 2011 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ko bmw vēl dara šajā forumā? Runājot par tuneļiem, pats esmu pilnīgi un noteikti pret viņiem, tacu tādi pavisam mazi, 1-2mm lieli izskatās diezgan ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) katra ziņā cītīgi ieteiktu uzmanīties, viens semi zinams čalis izstaipīja anormāli lielus tuneļus ~3cm or so.. beigās dēļ infekcijas un sūdīgi lakotiem tuneļiem nogrieza nost.. bet tā jau ir diezgan ok, +1 rawenam Edited July 4, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 bmw saņem 3 dienu atvaļinājumu! Man personīgi pilnīgi pohuj ko cilvēki bāž sev acīs, ausīs, vēderā vai sazin kur citur uz miesas! Tas ir tikai kaut kāds sūda priekšmets, kas viņiem patīk un man tas galīgi netraucē un nenosodu viņus. Pašam tādi nav, jo nezinu vai tādu gribu! Edit: Ā, aizmirsu pateikt, ka tetovējumi meitenēm uz muguras gan man patīk, gandrīz kā galerijā ir uz ko paskatīties kamēr Tu strādā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 katra ziņā cītīgi ieteiktu uzmanīties, viens semi zinams čalis izstaipīja anormāli lielus tuneļus ~3cm or so.. beigās dēļ infekcijas un sūdīgi lakotiem tuneļiem nogrieza nost.. bet tā jau ir diezgan ok, +1 rawenam Man arī tagat nedaudz analais caurums spiežas , palasiju par Blowoutiem , ūn man nepatiktu ja tas notiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 es ari pirms kada laika gribeju taisit tuneli,bet mani atrunaja draugi paldies viniem par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts