blindmind Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Paldies varu teikt lielu, jo spēlēju uz 800 rezolūciju un man lagoja, bet tagad varu gāzt uz 1024 un maz maz lietiņ tikai lago. ATI 256mb 1GB rams 1,6 ghz OS Wind xp SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Paldies varu teikt lielu, jo spēlēju uz 800 rezolūciju un man lagoja, bet tagad varu gāzt uz 1024 un maz maz lietiņ tikai lago. ATI 256mb 1GB rams 1,6 ghz OS Wind xp SP2 Gāz atpakaļ to savu "800" un vispār nelagos. Nezinu kas jums chris cfg nepatīk. Lietoju max frames dx8 configu, nesūdzos ne par ko. No tiem spīguļiem un uber effektiem ātri atrod, nevajadzīgi brīnumi, traucē izbaudīt spēli. Reāli lietojot to cfg, ar visām 3 video kartēm kas man ir bijušas, lielā "gaļā" @ 32slotu serverī nekad nav bijis zemāks fps par 80. Kartes sekojoši XFX 9500GT 1gb ddr2, ASUS GT520 1gb ddr3, un tagadējā, pašlaik arī labākā manās rokās ir Gigabyte 9600gt 512mb ddr3. spēlējot 6v6 midfightos vispār labi ja zem 100 kādreiz nokrīt. Vārdu sakot, izmēģinat chris max frames cfg, nesūdzēsities. + tagadējais setups CPU : Intel Duo Core E5200 @ 2.5ghz Ram : 2GB, liekas ka 800mhz`īgais rams Vcard : Gigabyte 9600gt 512mb ddr3 atmiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 izskaidro man lūdzu cīkāk, kā novērst manu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
braukans Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Paldies par konfigu Varēja novērot smuku fps izmaiņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 izskaidro man lūdzu cīkāk, kā novērst manu problēmu. tev -autoconfig pie launch options nevajag, jo tas reseto uz optimalajiem setingiem visu. parliecinies vai tas tavs grafiskais konfigs ir ieksh autoexec.cfg nevis config.cfg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Gāz atpakaļ to savu "800" un vispār nelagos. Man pat mazāks fps parādījās, kad uzliku 800. Edited July 13, 2011 by cloudR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Man pat mazāks fps parādījās, kad uzliku 800. nevar būt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 nevar būt es saku mazāks nevis lielāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 es saku mazāks nevis lielāks. Tas vienkārši nav iespējams! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 es saku mazāks nevis lielāks. Tas vienkārši nav iespējams! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Tas vienkārši nav iespējams! ) es nopietni saku, ja būtu lielāks fps uz 800 rezolūciju, tad protams uz viņas spēlētu, bet, tā kā nav, tad gāžu uz 1024.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Chris configi labi ar norm grafiku, bet tracina kad intels melns un nevar redzet caur sienam kur atrodas un, kad asenjo tad viss ekrans sarkans. Ar highframes. Maxframes nemaz negribu redzet, tas butu tikpat, ka spelet minecraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Chris configi labi ar norm grafiku, bet tracina kad intels melns un nevar redzet caur sienam kur atrodas un, kad asenjo tad viss ekrans sarkans. Ar highframes. Maxframes nemaz negribu redzet, tas butu tikpat, ka spelet minecraft man nekā tāda nav. viss čotka fps 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Paldies! Ļoti palīdzēja! No 12 fps uz 70 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Palidzat! KO lai iesaku!? Gigna lago ka 65. gada tik lidz bisku paradas gaļa. Kompim nu ir 100% javelk tf2. (ram 3.2 gb, cpu 3.4 un vga laikam 640mb) bet lago takaa slikti metas. ko lai uzliek lai kaut cik butu norm speleshana un butu norm grafika!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlatEric Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ir problēma. Itkā visu izdariju takā pamācībā, bet izmētās lūk šāda lieta- replay.dll failed!(Iepriekš spēle lagoja, bet gāja un tagad pat game menu neielaiž, izmet pie loading) Pašam šāds PC-2.8 ghz, 2gb ram, video 256 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Iztestēju 4 configus: 1)http://dl.dropbox.co...27/autoexec.cfg Lietoju šo jau vairāk kā pusgadu,nav bijušu nekādu sūdzību. Rezultāts: http://cloud.steampo...6C2479F91FC925/ Ja kādam vēl vajag šito cfg, tad te būs download links, jo tas dropbox links nestrādā. http://www.lejup.lv/download.php?file=4707f95d21d348dbb2be8a8b6d332c4f Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Tiem, kam interesē, šeit viens labs video, kur sīkāk visas tās konfigurācijas paskaidrotas: Ja nepieciešams vairāk pielāgot savām vajadzībām, tad domāju, ka noderīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) runājot vispār par fps, kopš pēdējā update nevienam citam nav fps drops? negribas mest nekādus konfigus iekšā, gribas spēlēt ar smukām grafikām neko nečakarējot(un mans pc to var, 1 gadu jau to darīju), bet tagad fps ir kļuvis krietni mazāks.. tad nu tā ir mana pc vaina vai valves? jo pirms update viss bija stabili ;;; tomēr iemetu to cfg kas 1. postā, spēle galīgi nebaudāma vizuāli, bet vismaz atkal tāds fps kāds bija. paldies Edited June 18, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Gandrīz katrs otrais apdeits beidzas ar fps dropu. Vai nu liec fps konfigus ( nav jau maxfps jāmet uzreiz, var jau kaut ko vidēju uzmest sākumam ) un turpini skatīties cipariņus stūrī. Es aizvien mazāk uzmanības pievēršu fpsam, lerpiem un tamlīdzīgiem šitiem. Nesarežģī sev dzīvi, ja vien nevēlies čakarēt spēles grafikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 tur jau tā lieta ka līdz šim apdeitam varēju neuztraukties ne par grafikām ne pa cipariņiem, ehh, varbūt no nākošā kas mainīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) Ja tas ir kāds side-effects, tad parasti dienas-divu laikā tas tiek izlabots. Bet ja tas ir kārtējais massīvais apdeits, kas vienkārši norauj performancu uz leju, tad nākošais apdeits to varētu tikai turpināt, nevis uzlabot. Nadezhda umirajet poslednej. Edited June 18, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 nākamais updats ārā - vēl sūdīgāk (un ne man vienīgajam) steam laikam troļļo Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 runājot vispār par fps, kopš pēdējā update nevienam citam nav fps drops? negribas mest nekādus konfigus iekšā, gribas spēlēt ar smukām grafikām neko nečakarējot(un mans pc to var, 1 gadu jau to darīju), bet tagad fps ir kļuvis krietni mazāks.. tad nu tā ir mana pc vaina vai valves? jo pirms update viss bija stabili ;;; tomēr iemetu to cfg kas 1. postā, spēle galīgi nebaudāma vizuāli, bet vismaz atkal tāds fps kāds bija. paldies pilnīgi tas pats! iepriekš @tf2 gaļas laikā fps nenokrītās zem 100 vispār nekad + uz high grafikas, tagad ir high grafika, bet fps pat līdz 20 nokrīt... DAFAQ?! Jācer uz normālu update! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now