Radiators Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Tātad, esmu ļoti noskumis, ka jonathan aizslēdza ciet manu topiku, kur es izteicu nepatiku pret jaunajiem tf2 spēlētājiem. Kā jau vienmēr, esmu pats radis šai problēmai atrisinājumu, vienkārši rādot viņiem, kā ir pareizi jāspēlē. Par cik arī tagad ir replay achievementi, ieliku jūtūbā video, kur jūs mācīšu spēlēt pareizi. heiteri un poļi var iet dirst. http://www.youtube.com/watch?v=YxQwbvR49qM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 dziļi. man patika emomans, bet tā kopumā tu izklausies pēc pārāk liela gaiļa, lai varētu kaut kas šitāds patikt. nedomāju, ka tagad ar f2p spēlētājiem ir kāda īpaša māka spēlēt ar spiegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Vel vari visādus šādus ielikt intresanti bija paskatīties kā tu vissus pēc kārtas griez nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 macho vins drizak trollo nevis tads patiesam ir. Bet vispar uztaisi kadu video ar citu klasi kaa tu visus ''owno'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Vari mēģināt citiem iemācīt kā apieties ar spy un citām klasēm nevis rādīt vienkārši kā tu dur Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 useful pro tips Link to comment Share on other sites More sharing options...
grishaaa Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 vis vajakais speletajs ir tik pat specigs cik komanda nu nedirs, plz ok? tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 hehe spiegs.... jaa tagad ir forshi ownot- pameegini jauno barnblitz karti, taada sajuuta ka vinja speciaali izveidotu lai ownotu ar spiegu. Vieniigi man liekas ka ja pievieno to video ne no tf2, tad tur nekaads achivments tev neskaitaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Emoman! :muahaha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Brīnumbērns varētu pamācīties "ka" un "kad" lietojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 hahahaaa tie kas nespele tf2 vai ka vinju tur var aizdirsties prom jo jums nav dzives :D:D veciit tev nav dziive! kursh vispar vel spelē speles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 hahahaaa tie kas nespele tf2 vai ka vinju tur var aizdirsties prom jo jums nav dzives :D:D veciit tev nav dziive! kursh vispar vel spelē speles? Izlien no alas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grishaaa Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 hahahaaa tie kas nespele tf2 vai ka vinju tur var aizdirsties prom jo jums nav dzives :D:D veciit tev nav dziive! kursh vispar vel spelē speles? kadas speles ja lielbritanija fabrika jastrada 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Izlien no alas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Jap, vajag vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 Man tagad ir problēmas reālajā dzīvē(jā, man arī tāda ir),un tuvākajā laikā neko nelikšu, bet jūs droši varat taisīt, mest savus video, taktikas, un moš kaut kas sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Man tagad ir problēmas reālajā dzīvē(jā, man arī tāda ir),un tuvākajā laikā neko nelikšu, bet jūs droši varat taisīt, mest savus video, taktikas, un moš kaut kas sanāks. Tad taa tomer bija taisniiba,ka policija tevi mekleee.... Edited July 6, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 man ir biš labāks spiega video, cerams, ka drīz sataisīšu. Uztaisīšu arī ierunāto versiju, par godu jupim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Man tagad ir problēmas reālajā dzīvē(jā, man arī tāda ir),un tuvākajā laikā neko nelikšu, bet jūs droši varat taisīt, mest savus video, taktikas, un moš kaut kas sanāks. Paldies Dievam, ka neliksi. Skatoties tavus video spēlēt neviens neiemācīsies 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 macho, taisi ātrāk video un parādi, ka tev garāks tu krutāks. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 man ir biš labāks spiega video, cerams, ka drīz sataisīšu. Uztaisīšu arī ierunāto versiju, par godu jupim. nu video ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Mans piemērs, kā spēlēt ar inženieri dustbowl'ā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Kā redzi tev nenāk virsū ūberots demomans, kurš tevi un sentriju noslaucītu pāris sekundēs un arī spiegi tur nav, kuri ļoti vienkārši tevi varētu bakštābot. To spotu lieto visi un sen (tā kā neko jaunu neparādīji), tev ir tikai pagadījies, ka pretinieki nav aktīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now