ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 jauki jauki.... es paris dienas off, bet 6dien vakara busu majas un bliezisim es nerunaju ka jus dirsaties, vnk saku ka dazi jutas paraki un tad muld nedaudz, bet ne pamaca. man jau tas pie vienas vietas, bet nedaudz kaitina ka jadzird no kada cita speletaja ka vot ir kads individs kas negrib spelet, jo redz es vienreiz nolazoju... vislabakais tas ka parasti ir tikai nahuj tu sito nopirki, bet nepasaka ko vajadzeja (no hard feelings) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) uzdirsiens man pa to ka tu uz tristanas nopirki to sūdu? un ka es nepateicu, kas jāpērk? par spīti tam ka tev kādas 500 spēles kopā ir? un pats izvēlējies savu carriju ar ko spēlēsi? es vienkārši negribu pievienoties tavam gign team iekš lol pagaidām. vai spēlēt kopā. es rukāju ME3 vislaik + tik ieskrienu uz kādu raundu iekš lol lai ar gragas pwnotu, kas pēdējā laikā baigi labi sanāk. kā arī pārējā laikā cenšamies savākties westā spēlētāji ar ko mani dzīvokļā biedrs iepazīstināja. Edited March 8, 2012 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 Lai vieglas smiltis rustija dzīvokļa biedra paziņu nerviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Lai vieglas smiltis rustija dzīvokļa biedra paziņu nerviem. nu nahuj... nu nahuj.. nu nahuj tev tas bija jāraksta bļaģ. Tagad nāc un slauki manu aplieto tastatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 tev sūdīga humora izjūta, ja tas tev likās kautkas tik smieklīgs... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Es pat par tristanas reizi nerunaju... Principa es varu nospelet kur vien vajag, ja jus man to piespelejat, bet nu ir spoti kur es nespeleju vispar.! man varteikt nav nevina ad carry, un ar tiem es kopa varbut 10 speles esmu nospelejis, tiesi tapec loti nelabprat to daru, bet ja neviens cits to nedara, es neiebilstu, jo tas ir tikai normal game... man principa- jungle >top >support >mid >ad carry Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 bet kapēc tad tu gāji? tev bij izvēles ja nemaldos. tev pat jaunāja vai iesi... citreiz uzreiz pasaki, ka nevari spēlēt ad. daudzu uzreiz pieteiksies, kas var. ad ir like svarīgāka pozīcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Kur ar jums var uzraut? Es parasti speleju ranked , bet dazhreiz gribas patrollot ar kaut kadu shaco vai kassu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Nāc runājies ar mums GIGN mumble Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Tur tikai doteri pashlaik sezh , parejie kanali ir privatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Tur tikai doteri pashlaik sezh , parejie kanali ir privatie. Es pēdējās nedēļas laikā neatceros brīdi, kad tur kāda no West spēlētājiem nebūtu. Es esmu no agriem rītiem un mersijs ir vēlos vakaros. West ir up and running visu diennakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 9 no 10 manām spēlēm PS - tagad inactive kamēr neatrisināšu problēmu ar lagiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 M5 atkal zirgā... Čaļi ar dzelzs nerviem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 M5 uz visu pohuj. Kā tanks cauri visiem laiž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 M5 uz visu pohuj. Kā tanks cauri visiem laiž. Pats interesantākais ir tas, ka nav nekā īpaša viņu spēlē... BET kaut kā tomēr izvelk... Vakar saktījos spēli pret CLG otro un man žoklis bija līdz grīdai kad viņi tādu comeback uztaisīja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipa Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 4 cilveeku teams meklee memberu prieksh ranked team speeleem uz EU West servera, mekleejam mid, bet buutiibaa var buut arii cita poziicija un tad tai pielaagosimies, ja ir interese rakstat skype vai speelee, niki skype: kristaps21, reinisz, greenmass, niki speele: BGnoobs28, Daddyx, Meltz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 pasaki ari kaads apmeram ranks/elo jums ir... jo principa es ari mekleju kadu ar ko ranked duo spelet, jo zb sedet uz 1k elo, vienam pasam no turienes gandriz nereali izlist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Nedēļas beigās provaiders solījās atrisināt lagus. Tad iešu rankedus intensīvi kapāt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 pasaki ari kaads apmeram ranks/elo jums ir... jo principa es ari mekleju kadu ar ko ranked duo spelet, jo zb sedet uz 1k elo, vienam pasam no turienes gandriz nereali izlist. neesi mīksts, es tīri ar soloq tiku no 500-1250, pa reta duo taisot. tagad ar vienu draugu ceļam , esmu kaut kur 1320 tagad. varētu paspēlēt ar tevi, bet Tu jau uz westu aizgāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 kads tur mikstais... tur ir jabut haljavai lai izsistos, vai ari jaspele duo... tik daudz reizes tas pieradijies! tagad ar tiri biezi es jungloju, veiksmigi gankoju bet tapat zaudam. ir bijis ka es top calim palidzu 3-0 dabut 10 min laikaa, bet sis tapat pacensas nakamajas 10-15 min laika panakt 3-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 izdomā loģiski ja tu spēlē labāk par vidējo spēlētāju, ar laiku pacelsies. nejau tava komandā vienmēr fīderi un nūbi būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjiselis Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 (edited) hello. kads vispar spelee nordic east 5x5 no listee esoshajiem? ja kadreiz vajag kadu kas piespelee, pm me! thx,bye! Edited March 12, 2012 by kjiselis Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 neesi mīksts, es tīri ar soloq tiku no 500-1250, pa reta duo taisot. tagad ar vienu draugu ceļam , esmu kaut kur 1320 tagad. varētu paspēlēt ar tevi, bet Tu jau uz westu aizgāji Cik spēlēs tas tev prasīja, lai tiktu no 500 elo uz 1250? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 kādas 700, laikam. iespējams 600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 no 800 tiku ux 1250 mazak neka menesi , rankedu speleju mozh bishku mazak pa 2 meneshiem. Sakums pec normaliem bija suds , nespeleju duo vispar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now