Jump to content
GIGN Forum

League Of Legends


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

nu ja vislaik iet solo que tad ir diezgan mazākas iespējas tikt elitē salīdzinot kad spēlē trijatā vai pat divatā. un iestrēgt uz tiem punktiem ir ļoti vienkārši.

man tagat ar normāls losing streaks sākas, tapēc esmu atmetis ranked uz kādu laiku. normal geimos ar - 6 uzvaras pēc kārtas, kam seko uzreiz 6 zaudes. kr4 stāvu uz vietas.

kad vispār sāksies 3 sezona, kad elo atkal resetos?

Link to comment
Share on other sites

Šonakt - 5 spēles ar 1600 acc...

2 normālas - pretinieki ok, mms okk, vienu zaudējām, vienu vinnējām. Bet tas zaudējums nelikās tik traģisks jo spēle bija patiešām laba.

3 - 2 līveri mūsu komandā

4 - 1 fīderis ienaidniekiem kurša gāja 0-25 ar tariku un rašoja mūs nonstopā

5 - ienaidnieks truls kā zābaks...

Secinājumi - Idiotu pietiek...

Link to comment
Share on other sites

aii nu tas vnk taa ir iedalits! ir akd ok teammates un ir kad posms ar idiotiem! nu no ta laikam nav iespejams izvairities!

tikko izsecinaju ka esmu aizmirsis ka ar rumble spelet... pieradis pie citiem solotop champiem (galvenokart ad), un ar ap vispar nespeu paspelet :D

Link to comment
Share on other sites

Es atkal liiks... Calis redz ka kassadins ir mid, sis panem pretii FIzz... sakums vinam jau 0-3... Es diezgan veiksmigi apnicinu Nasus top. Dirsu fizzam jo vins censas pushot... Sis tik gudri saka ka fizz tak late game champ un vel viss tik prieksa, tas nekas ka visiem ap 60cs a vinam 12, bet vins tak izvilks :D Protams talak jau saprotat kas notiek, ka calis iet kauja, ta 2-3 sec un beigts un komanda vnk zaud delj mulkja...

P.S. Mes ar boring atkalajm jaunu veidu ka nespelet ja izvelas tizlus champs... Abi panemam Sona un Soraka un kads noteikti leave :D (sorry fro troll, alko dara savu)

P.S.S. -Tēt, kāda atšķirība starp vīrieti un sievieti? -Skaties, man kājai 44. izmērs, bet mammai 36. Lūk, starp kājām arī ir tā atšķirība

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Viss sakas ar to ka es panemu gp solotop un velak ari garens taisas solotop. Nu tad nu sakas brinumi. Garens pa visu karti vazajas. Katarina vnk pacentas midaa pret Akali un talak jau viss aizgaja loti smuki.

Bet pats galvenais ir tas ka enemy teama nevienam nebija virs 50 uzvaram, a musu komandaa uj ku pieredzejusi calji. Iedomajoties vien ka vinam 445 ranked wins, un tads idiots, gan jau zaudejumu 2x vairak, un tapat spelet nejedz.

1pkeyk9m9avbo08g97up.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, man pret nasus nekad anv bijusa problemas. Tik spej critot, un nasus reali pat nenak klat minioniem parasti. Crit, hit hit, crit, ignite- dead... Gandriz vienmer pret nasus ir first blood pie 1-2 minon wave. Un pilnigi vienmer ar nasus esmu ticis veiksmigi gala.

Pateiksu godigi, bootos nekad neesmu iedzilinajies un pakeru tos kas ir pie suggested items... :D

Es vispar neesmu ne petijis, ne lasijis, ne iedzilinajies taja ko kas dod un ko ar ko labak. Nezinu ka es vispar speju uzvaret nezinot tas lietas :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...