macho Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Manuprāt lielisks - http://minicrit.com/?p=185 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Nepietiek ar to ka Jūs viņu jau spelējat, tad vēl komiksus lasīt un pirkt pa naudu "Cepures", ehh veči c`mon. PS komiks lasāms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Nepietiek ar to ka Jūs viņu jau spelējat, tad vēl komiksus lasīt un pirkt pa naudu "Cepures", ehh veči c`mon. PS komiks lasāms. Cepures var atrast un uzcraftot , nav obligāti jāpērk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Parādi, kurš no gign ir maksājis īstu naudu par jebkādu itemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 *rāda uz sevi* vislabākais pirkums bija par 0.45 centiem nopirktais sticky jumperis - apvienojumā ar ullapool caber = endless lolz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Parādi, kurš no gign ir maksājis īstu naudu par jebkādu itemu http://www.optf2.com/item/270616010?oid=76561197994587860&ts=1309357965 Sorri, es nejauši :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Tas komiks ir fun made staff, bet nu jaa engy diezgan pamatiigi apdaliija Edited June 29, 2011 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Parādi, kurš no gign ir maksājis īstu naudu par jebkādu itemu nopirku 2 atsleegas no man co store bet peecaak par unusual dabuuju vairaakkaartiigi atpakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Jūs runājat par grāšiem, es runāju par naudu virs 10$ un sev nopirka nevis notreidoja Noyd teica, ka pērk par naudu cepures a jūs te atslēgas un sticky jumpus Edited June 29, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNsTAA Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Komiks lasāms, bet es gan domāju kautko nopirkt team fortress'ā kautkādu crapu kautvai bet lētu, jo kā nekā negribās būt ar limited acc uz team fortress 2 bet man nav limited steam acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Komiks lasāms, bet es gan domāju kautko nopirkt team fortress'ā kautkādu crapu kautvai bet lētu, jo kā nekā negribās būt ar limited acc uz team fortress 2 bet man nav limited steam acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Komiks lasāms, bet es gan domāju kautko nopirkt team fortress'ā kautkādu crapu kautvai bet lētu, jo kā nekā negribās būt ar limited acc uz team fortress 2 bet man nav limited steam acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNsTAA Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Tu nesaproti? tās ir divas un dažādas lietas! Steam'ā ja es nopērku spēli man uzreiz pāriet no limited account uz prestige! bet Team fortress 2 es nolādēju par brīvu un SPĒLĒ vajag kautko nopirkt lai nebūtu limited account Team Fortress'ā 2, man tā ir! Steam Account man ir prestige bet TF 2 ACC ir limited kautkāds sviests, palasat steam'ā NEWS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Tu nesaproti? tās ir divas un dažādas lietas! Steam'ā ja es nopērku spēli man uzreiz pāriet no limited account uz prestige! bet Team fortress 2 es nolādēju par brīvu un SPĒLĒ vajag kautko nopirkt lai nebūtu limited account Team Fortress'ā 2, man tā ir! Steam Account man ir prestige bet TF 2 ACC ir limited kautkāds sviests, palasat steam'ā NEWS! Vecais,Steam acc visiem ir vienaads, nedalaas nekaadi prestizhie vai neprestizhie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Kuru rausta presitž vai neprezis? Galvenais ir its all about gaimzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNsTAA Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Vecais,Steam acc visiem ir vienaads, nedalaas nekaadi prestizhie vai neprestizhie. Vai tiešām? izlasi tad šo! - https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663 Limited ACC neatļauj- sūtīt ielūgumus lai kļūtu par draugu,Neatļauj spēlēt free weekends,lādēt demo un citas figņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 un ja tev nav tas limited acc, kaada velna peec tu vinju vispaar sheit piemini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Kāda šķirba, arī iepriekš, ja nebija nopirkta neviena spēle nevarēja uzaicināt draugus un viss pārējais arī bija limitēts. Tā kā no laika gala ir pirktas spēles, nekādas izmaiņas jau nav bijušas, tikai kontam premium nosaukums parādījies un ienākusi cepure as a proove of purchase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now