Jump to content
GIGN Forum

MoNsTAA

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About MoNsTAA

  • Birthday 08/16/1997

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Interests
    Iet ārā ar draugiem uzspēlēt futbolu vai vienkārši pastaigāties...
  • Gender
    Male

MoNsTAA's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. ok, varat vert ciet man tad ir stacionārais, mēģināšu ar adminiem kautko sarunāt
  2. Nezinu pirms meklēšanas es tādu postu neatradu.Un Ip adrese man tik un tā nemainījās.
  3. Sveiki, tādad gribēju paprasīt, kā īsti var nomainīt IP adresi? Būšu ļoti pateicīgs. P.S Jā,jā norāvu banānu kādā Sa-Mp rp servrī. Jau apmēram vairāk kā gadu neesmu spēlējis samp un gribēju uzspēlēt un ieeju skatos bans man par Money Hack. P.S.S Nesakat lai es meklēju Google visu dienu jau esmu viņu izvanidijijis kautko jau atradu bet tas nelīdz un nesakiet ka jāiet ir iekšā CMD un jāraksta ipconfig/release un atkal ipconfig/renew tas man nepalīdz.
  4. Domāju gan, ka nevar ar Latvijas šitiem ZZ un LMT.Labāk norēķinies ar kartēm
  5. Es kā jauniņais jūsu komūnā gribēju pajautāt kas notiek ar jūsu Team Fortress 2 Idle serveri? Jā, saprotu maza mape bet gandrīz visulaiku pilna un ja pat ieiet, spawn point'ā mirst player'i visulaiku un viņi ir AFK bet citi piemēram- Red Team'ā nav AFK apmēram 3-5 cilvēki un tas arī apmēram ar Blu team. Un pārējie player'i visulaiku ir AFK.Kāpēc tā notiek?
  6. Vai tiešām? izlasi tad šo! - https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663 Limited ACC neatļauj- sūtīt ielūgumus lai kļūtu par draugu,Neatļauj spēlēt free weekends,lādēt demo un citas figņas.
  7. Tu nesaproti? tās ir divas un dažādas lietas! Steam'ā ja es nopērku spēli man uzreiz pāriet no limited account uz prestige! bet Team fortress 2 es nolādēju par brīvu un SPĒLĒ vajag kautko nopirkt lai nebūtu limited account Team Fortress'ā 2, man tā ir! Steam Account man ir prestige bet TF 2 ACC ir limited kautkāds sviests, palasat steam'ā NEWS!
  8. MoNsTAA

    Iesakam Mūziku

    Man ir OLDIES! Beastie Boys un DubStep
  9. Komiks lasāms, bet es gan domāju kautko nopirkt team fortress'ā kautkādu crapu kautvai bet lētu, jo kā nekā negribās būt ar limited acc uz team fortress 2 bet man nav limited steam acc.
×
×
  • Create New...