Jump to content
GIGN Forum

Gign


hwan
 Share

Recommended Posts

Nu bet varbut var kads uzrakstit kuram lago un kuram ne savu pc parametrus un ar kadus vajadszetu lai nelago! Jo lagi ir iemesls kapec es visspar nespeleju tf2! Vienu bridi likas ka tiakai Gign's man lago, bet neesmu vairak taja iedzilinajies! Mans pc cpu - Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz RAM- 3.1 GB GPU - GeForce 8800 GTS CANYOURUNIT lapa paradijas ka pilnigi noteikt kompim javelk! Nu nez!

Link to comment
Share on other sites

Nejauciet datora kāršanos ar lagošanu. Nezinu, kas ir, bet man arī ik pa laikam ielago, it īpaši gaļā. Netam jau it kā pa īsu nevajadzētu būt, kaut vai tajā pašā cs:s pings ir ideāls, bet te tā - so, so.

Link to comment
Share on other sites

Pilns serveris vidēji ēd ~ 75% no viena cpu kodola. Iespējams, ka atsevišķos brīžos, kad ir mega gaļa (3 keksi ar uberiem rašo uz bāzi, kas ir pilna ar pretiniekiem), tad serverim fps nokrītas un var izjust nelielu ieķeršanos. Es gan neko tādu nebiju manījis... cik vakar spēlēju, tad vienīgais pamanīju choke atsevišķos brīžos. Tas gan nav saistīts ar serveri, bet gan ar klienta uzstādījumiem (rate, etc)

Link to comment
Share on other sites

Es gan teiktu, ka tā ir servera interpa un reitu vaina, jo ārzemju ( lasīt - UK, NL, GER ) serveros pings ir principā tāds pats, kā GIGNā, bet choke zāģi ( nepārtraukta lēkāšana ) un loss esamība nobeidz vēlmi spēlēt gign pubā ilgāk par vienu mapi. Ja es 32 slotu UK serverī varu ar stabilu pingu ~70 un fps 120-130, bez aizķeršanās dragāt, bez fps konfigiem, tad tā noteikti nav mana vaina... vai tomēr!?

Link to comment
Share on other sites

loss gignā nevarētu būt, šitam serverim ir pārāk kruts nets, lai būtu loss :)

Paskaidrošu čaiņikiem, ko nozīmē choke - serveris izsūta datus ar apjomu 50kb, klients aizrijās (choke) un spēj tajā konkrētā brīdī pieņemt tikai 30kb (sūdīgs nets, sūdīgs procis, smirdīgi kāju nagi, etc). Rezultātā atsevišķi kadri tiek izmesti ārā, klients nedaudz noraustās un tabuliņā choke parādās cipariņš, kas ir lielāks par 0

Vienīgais, kas man nāk prātā ir tas, ka cpu usage reizēm serverim uzlec pārmērīgi augstu. Tomēr to ir samēra grūti noķert.. monitorēt servera fps un kaut ko darīt lietas labā ir gandrīz neiespējami. Jauns serveris... ? :mIm:

btw es pielaboju šādus tādus parametrus, tāpēc tie, kas te sūdzējās, varētu pārbaudīt vai situācija nav uzlabojusies

Link to comment
Share on other sites

Es te gribēju pajautāt vien lietiņ...

Šodien šaku spēlēt tf2 un sākumā Start Playing strādāja un mani random valve serverī iemeta, bet tgt vislaik rādas Retrieving server infromation, please wait. Un nekas tālāk nenotiek. Iperiekš viss uzreiz notikāš.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...