hwan Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 LAGO! Vajadzētu kaut ko darīt lietas labā, nevar paspēlēt normāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Edited June 26, 2011 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Tev vispār pc velk to spēli? ;DDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 Tev vispār pc velk to spēli? ;DDDDDDDDDD nē, nevelk, a kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 tas laikam bija sarkasms.. bet ja godīgi, tad nekas nelago.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 tas laikam bija sarkasms.. bet ja godīgi, tad nekas nelago.. nē, tiešām, lago drausmīgi. Tieši pats serveris, nevis tf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Nu bet varbut var kads uzrakstit kuram lago un kuram ne savu pc parametrus un ar kadus vajadszetu lai nelago! Jo lagi ir iemesls kapec es visspar nespeleju tf2! Vienu bridi likas ka tiakai Gign's man lago, bet neesmu vairak taja iedzilinajies! Mans pc cpu - Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz RAM- 3.1 GB GPU - GeForce 8800 GTS CANYOURUNIT lapa paradijas ka pilnigi noteikt kompim javelk! Nu nez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Izmantojiet fps konfigus, ja nav pārāk spēcīgi datori. Un šajā gadījumā domāju, ka vaina nav serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Google paskatas tos konfigus. Neatceros, kur precīzi bija, bet labāk palika ar tiem lagiem, vienīgi grafika iesūkāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Nejauciet datora kāršanos ar lagošanu. Nezinu, kas ir, bet man arī ik pa laikam ielago, it īpaši gaļā. Netam jau it kā pa īsu nevajadzētu būt, kaut vai tajā pašā cs:s pings ir ideāls, bet te tā - so, so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Steam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 čali, jūs mani nesapratāt... TF2 NELAGO, VISS OK AR FPSU serveris lago, drausmīgi bieži visi player raustās. Nesakiet ,ka internets ir slikts, viss ok ar viņu ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Eu kāds pasaka kā nomainīt niku tf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Niku maina steamā,nevis pašā spēlē. Vakar spēlējot tik tiešām pārpildītā serverī var just lagus un datora vaina tā gan nebūs... 4x3.4ghz gtx 460.. Bet tā kā hwans te saka,tik traki gan nelago un ja ielago tad tikai masveida sanākšanas momentos Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Pilns serveris vidēji ēd ~ 75% no viena cpu kodola. Iespējams, ka atsevišķos brīžos, kad ir mega gaļa (3 keksi ar uberiem rašo uz bāzi, kas ir pilna ar pretiniekiem), tad serverim fps nokrītas un var izjust nelielu ieķeršanos. Es gan neko tādu nebiju manījis... cik vakar spēlēju, tad vienīgais pamanīju choke atsevišķos brīžos. Tas gan nav saistīts ar serveri, bet gan ar klienta uzstādījumiem (rate, etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Es gan teiktu, ka tā ir servera interpa un reitu vaina, jo ārzemju ( lasīt - UK, NL, GER ) serveros pings ir principā tāds pats, kā GIGNā, bet choke zāģi ( nepārtraukta lēkāšana ) un loss esamība nobeidz vēlmi spēlēt gign pubā ilgāk par vienu mapi. Ja es 32 slotu UK serverī varu ar stabilu pingu ~70 un fps 120-130, bez aizķeršanās dragāt, bez fps konfigiem, tad tā noteikti nav mana vaina... vai tomēr!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 loss gignā nevarētu būt, šitam serverim ir pārāk kruts nets, lai būtu loss Paskaidrošu čaiņikiem, ko nozīmē choke - serveris izsūta datus ar apjomu 50kb, klients aizrijās (choke) un spēj tajā konkrētā brīdī pieņemt tikai 30kb (sūdīgs nets, sūdīgs procis, smirdīgi kāju nagi, etc). Rezultātā atsevišķi kadri tiek izmesti ārā, klients nedaudz noraustās un tabuliņā choke parādās cipariņš, kas ir lielāks par 0 Vienīgais, kas man nāk prātā ir tas, ka cpu usage reizēm serverim uzlec pārmērīgi augstu. Tomēr to ir samēra grūti noķert.. monitorēt servera fps un kaut ko darīt lietas labā ir gandrīz neiespējami. Jauns serveris... ? btw es pielaboju šādus tādus parametrus, tāpēc tie, kas te sūdzējās, varētu pārbaudīt vai situācija nav uzlabojusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Man pilniigi nekaadu probleemu nav bijis- vieniigais kas rada kkaadus manaamus lagus ir, kad notiek reconnecteeshanaas steam serverim, bet tas ir neizbeegami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 0 problēmu @ tf2, toties css frīzi gan joprojām pastāv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 kads nets ir gignam? d-net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Es priecājos, ka tagad būs tauta, kas spēlē Tas man gan priecē, šodien iečekošu vai ir lagi vai nav. Lai gan izjutu lagus nedēļu atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ir ir friizinji ik pa laikam. kad pa mic nobljaustos vai visiem, sanjemu apstiprinoshas atbildes ka visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Kaut kādi atsevišķi frīzi ir pupu mizas, te jau cilvēki raud par reālu lagošanu. Nu nez - es esmu ļoti veiksmīgs (vai arī citi ir ļoti stulbi), bet es nekādus lagus neesmu jutis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Es te gribēju pajautāt vien lietiņ... Šodien šaku spēlēt tf2 un sākumā Start Playing strādāja un mani random valve serverī iemeta, bet tgt vislaik rādas Retrieving server infromation, please wait. Un nekas tālāk nenotiek. Iperiekš viss uzreiz notikāš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Retrieving server infromation, please wait ^ same here, serveru liste arī nerefreshojas un stāv tukša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now