slyer66 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Yup un ari obligadi tie 5euro nav jaliek ieksa bet tu vari pataisno cau karti pirkt No rīta vakar vēl bija tas speciālais items , bet tgd izņēma , un tur nemaz nepiedāvā pa tiešo summu no kartes , tikai fundi 5-10-25-... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) ja palīdz kātam kam tā soma ir 50 unitus liela nu karoč ja palīdz kādam free lietotājam un viņš kad pirks to itemu un iegūs premium, ja viņš uzrāda to premium playeru , kas viņam palīdz, tad palīdzētājs dabūs kkādu tur cepuri. Edited June 25, 2011 by LikeThemApples Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) No rīta vakar vēl bija tas speciālais items , bet tgd izņēma , un tur nemaz nepiedāvā pa tiešo summu no kartes , tikai fundi 5-10-25-... tas ja bet man bij amerikanis ieskatijis ap 20euro es kautkaud igru man liekas nopirku un palika mazak par tim 99 vai cik tas rocketjumperis maksa un man pieprasija kartes datus un nonema tikaj pars kapejkas nevis pielika klat lai butu tie 5 eiro PS JA KADS TAISAS KAUTKO SOPA PIRKT TAD SAKIET KAD ES ESMU PALIDEJIS LAI ES DABUTU HATU Edited June 25, 2011 by Su1c1deR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 tas ja bet man bij amerikanis ieskatijis ap 20euro es kautkaud igru man liekas nopirku un palika mazak par tim 99 vai cik tas rocketjumperis maksa un man pieprasija kartes datus un nonema tikaj pars kapejkas nevis pielika klat lai butu tie 5 eiro PS JA KADS TAISAS KAUTKO SOPA PIRKT TAD SAKIET KAD ES ESMU PALIDEJIS LAI ES DABUTU HATU forši raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noide Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Pagaidiet, es tagad īsti nesaprotu kas un kā. Sanāk, ka TF2 tu lejupielādēt vari par brīvu, un tev tā spēle būs kā licenzētā versija? Un kā es zinu, tas būs spēkā tikai vienu nedēļu. Edited June 25, 2011 by noide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pagaidiet, es tagad īsti nesaprotu kas un kā. Sanāk, ka TF2 tu lejupielādēt vari par brīvu, un tev tā spēle būs kā licenzētā versija? Un kā es zinu, tas būs spēkā tikai vienu nedēļu. Jā, licenzēda uz visiem laikiem, tikai ar apgraizītām iespējām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noide Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Kā tas ir, "apgraizītām"? Domā, ka backpakā nebūs tik daudz vietas un būs liegtas daudzas citas iespējas kas būs pieejamas tiem spēlētājiem, kas spēli ir pirkuši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Kā tas ir, "apgraizītām"? Domā, ka backpakā nebūs tik daudz vietas un būs liegtas daudzas citas iespējas kas būs pieejamas tiem spēlētājiem, kas spēli ir pirkuši? Tev būs liegts treidoties.. tas arī viss itkā un bp būs 50 sloti tikai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noide Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Treidoties, khm, kā tas ir, var apskaidrot? Un piemēram kraftot, tas arī būs aizliegts? Un jā, it kā biju dzirdējis, ka visas liegtās iespējas varēs nopirkt no stīma, cik nu tā ir taisnība, es nezinu. No TF2 pagaidām neko nesaprotu, jo nekad neesmu spēlējis, tāpēc arī ir tādi tupi jautājumi. : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Man personīgi ir dziļi pie, es atvainojos, dirsas par kaut kādām smirdīgām cepurēm. Tāpēc šitas prikols par pay4free ir vienkārši ideāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Man personīgi ir dziļi pie, es atvainojos, dirsas par kaut kādām smirdīgām cepurēm. Tāpēc šitas prikols par pay4free ir vienkārši ideāls. to domāji play4free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=160049 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 šaubos, ka tas notiks gignā, jo visi priecājas, ka ir tauta ū tē tē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noide Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Nekādā gadījumā. =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ē, cik gignā sloti? 30/33? jo mani pie 31/33 nelaiž iekšā, rāda server full. : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ē, cik gignā sloti? 30/33? jo mani pie 31/33 nelaiž iekšā, rāda server full. : / 1 slots ir replays un nezinu vai hltv aiznem otru Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 tie kas teica ka tf2 sačakarēts - droši, don't play it then. Beidzot atkal būs cilvēki serveros ar šito free to play, poh ka nūbi no sākuma, ar laiku iebrauks. edit: receptes jaunās - http://i.imgur.com/N6jmk.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 vienīgais, kas man dikti tagad kretinē ir kraftošanas sistēma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 jā. būtu labāk, ja varētu vienkārši izvēlēties ko tu gribi - neparocīgo kraftošana vai arī parasto kubiku kur tu visu saliec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Man kraftošana tagad liekas daudz, daudz elementārāka. Nav jāblandās mūžīgi pa standarta 6 bp lapām, meklējot, ko tu vari sakraftot. Sakraftoju jauno spiega ēģiptiešu cepurīti un jauno demo cepurīti apmēram 2 minūtēs. Drausmīgi parocīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Vov atbraucu no laukiem un mute vaļā, biedzot f2 tauta P.S. Uzmetot ātri aci, medic updates biaj sen vajadzīgs. Edited June 26, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Man kraftošana tagad liekas daudz, daudz elementārāka. Nav jāblandās mūžīgi pa standarta 6 bp lapām, meklējot, ko tu vari sakraftot. Sakraftoju jauno spiega ēģiptiešu cepurīti un jauno demo cepurīti apmēram 2 minūtēs. Drausmīgi parocīgi protams, pieradīšu pie tā kraftosānas jaunā interfeisa. un es skatījos vienu tf2 crafting video un tur čalis taisīja scrapu no flare gun + axtinguišer. tas ir iespējams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Protams, 2 pyro ieroči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Tur tak visi blueprinti skaidri sarakstīti. Primary, Secondary, Melee ( vienādi 2 ieroči ) un 2 vienas klases ieroči ir viens skraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Izskatās, ka beidzot būs ko darīt pa naktīm [gign'ā I mean]. Edited June 26, 2011 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now