x_man Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Man ir taada probleema! Kaa es vareetu aizuusiit naudu ja man ir 10 gadi???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 palūdz mammai vai tētim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Man ir taada probleema! Kaa es vareetu aizuusiit naudu ja man ir 10 gadi???? bankas konts veciit.. bankas konts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 Blizard es tev domaa saprotu kaut ko no bankaam???? A???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 vari satikties ar macho uz ielas vari sarunāt visu ar kādu no gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 Nu jaa.. Tikai ku macho dziiivo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 atrodi vinja postu forumā, ieej profilā, raksti personal message, kurā skaidro, ka vēlies samaksāt, satiekoties kautkur maskavas ielā vēlu naktī, lai... nu nez ko tu tur gribi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Labāk atstāj savu adresi, laiku, kad vecāki nav mājās, un vietu, kur jūs glabājat ģimenes ietaupījumus un vērtslietas, mēs paši atbrauksim un paņemsim nepieciešamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 x_man, no iepriekšējiem ņem vērā tikai HyperBoy un taps rakstīto nu ja tev tiešām ļoti gribas noziedot naudiņu serverim un tev ir tāda iespēja - tev tiešām ir tie 10 ls, kurus tu vari brīvi tērēt, tad nospied šeit un uzraksti viņam ziņu par savu vēlmi. Tad varēsiet sarunāt, ka nākamreiz, kad būsi Rīgā, varēsiet satikties kaut kur, piemēram pie stacijas, un iedot viņam rokā tos laimīgos 10 ls. tad, ja tu gribi, lai tev piereģistrē niku, tas tiks darīts un arī tu iegūsi zināmas privilēģijas spēlēšanai serverī. lol, ja tas viss kaut ko deva/dos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Nu jaa, bet EDD es uz Riigu nevaru braugt iedomaajies 10 gadi un no Aizkraukles uz Riigu brauc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Tach paprasi lai kads draugs, radinieks parskaita caur banku, nedomaju kad tur tuvuma pilniba nav nevienas bankas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Tach paprasi lai kads draugs, radinieks parskaita caur banku, nedomaju kad tur tuvuma pilniba nav nevienas bankas es zinu vismaz 3 bankas Aizkrauklee, un vispaar man liekas, ka vinjsh lej par savu vecumu un visu paareejo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Jā! Man ar liekas ka viņš te tagad lej un ahujena lej. Ja jau ir tik apķērīgs, ka izdomāja, ka forumā jāvēršan ar problēmu, tad jau izdomās, kā naudu nogādāt līdz mačo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Jūs abi domājat ka man nav 10 gadu???? ko a???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Jā! Man ar liekas ka viņš te tagad lej un ahujena lej. Ja jau ir tik apķērīgs, ka izdomāja, ka forumā jāvēršan ar problēmu, tad jau izdomās, kā naudu nogādāt līdz mačo. Nu viņš noteikti ir apķērīgāks par tev, kad tu biji šajā vecumā! Kā nekā viņam patīk rēķināt. Domāju ka ir viņam 10 gadi. Un viņš ir apķērīgāks, jo saprata, ka ir jāziedo! Heh, pats šodien noziedoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Malacis Traffic!! Sorry ka lamu vārdi bet es nevaru to izdarīt savu muti aizvērt sorry! HaLLow_LiFe un uyinaator kas jūs abi esat loli??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 kursh normaals vecaaks dotu savam 10 gadiigajam deelam naudu prieksh sazin kaada servera ? edd, tu mani bez iemesla novaarnoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Pinky nu jā, bet naudu es varu pats sakrāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 tu straadaa ? nee. badosies skolaa ? malacis. taa vai taa visu naudu, kas tev ir, tu dabuu no vecaakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 x_man tu tieshaam nekad nebrauc uz RIIGU, kaut vai ar vecaakiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 kr4 Aizej uz banku... Ja tam kam tu gribi sutit ja vinjam ir bankas konts! Saki ka tu gribi nosuutit naudu tev paprasisi (Ja es nekljudos) 1. Konta Numurs 2. Vards Uzvards Tev japanjem liidz ta naudu ko tu gribi suutit + kautkaadi 50 sant par suutishanu vel ieteiktu panjemt savu personas kodu jo tas tev noderes tur !! Tas arii viss ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 nu labs i'... nav ko te 10gadiigam puisiitim pusdienu naudu njemt nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts