Jump to content
GIGN Forum

Keps


macho
 Share

Recommended Posts

cieniijmie macho un worm paldies par nekonkreto pieradiishanu par to ka man bija wh bet lai nu paliek.

Juus jau esat god, uber pro utt. tam pat es piekriitu jo esmu redzeejis kaa worm speelee.

Probleema ir pavisam citur. Man paliek nelabi ap duushu no tiem adminiem kas aciim redzami chiito peec tam pasakot taadas stulbiibas, ka redziet vinjsh peec skanjas (kad apkaart pieci shauj ar ak) un tamliidziigas. To vareetu izskaidrot ar to ka zeeninji patieshaam arii labi speelee un vinjiem uzticaas, liidz ar to ciniijamie macho un worm nepieveersh vajdziigo uzmaniibu jo uzticaas.

Ja runaajam par mani tad ja kaadam ar smadzeneem ir slikti varu atgaadinaat par manaam lazhaam:

1.pirmaa reizee kad izbanoja forumaa lielaakaa dalja atzina ka tas nav ne tuvu norecoil bet veinkaarshi ak meetaaju nevis uz leju bet gan uz visaam puseem

3. otreiz netaisos striideeties ja jau uzskatat ka bija nu tad bija, bet nezinu cik jums speeciigi ar logjiku un pie vienas vietas vai ticat vai nee, ja esmu banots par taadaam lietaam jautaajums vai es buutu tik stulbs un meegjinaatu izmantot taadus suudus un liekot zem tanka cilveeku kas man tos banus ir nonjeemis.

Veel ja runaajam par to luni kas ielicis to skaisto bildi varbuut nopeerc brilles, nonjem wh un veelreiz paskaties demku kur var redzeet ka shauju ne pa vinju bet haotiski un otrkaart man pat liekaas ka vinjam torchiija heads.

Papildus lai aizrijaas tie luniishi kuri ceeli apdirsushi mani shajaa topicaa un kuri pashi to tik dara kaa lieto visu iespeejamo un neiespeejamo.

Visu beigaas man prieks, ka nomainiits anti chiits paldies adminiem par vinju puuleem. Prieks bija shodien redzeet de nuke taadus pro kaa Pain un mahmed kru rezultaati bija vairaak kaa negatiivi 18.gif)))

Vai nav jauki ko??? Vai nevajadzeetu saspringt adminiem un patieshaam paarbaudiit visu kas izmanto chiitus ieskaitot adminus ????

Nu laikam esmu pateicis viu.

Turpmaak zveeru ka veltiishu ljoti daudz laika lai paveerotu jaukos pro un ne pro un liekot iekshaa suudziibaas visus uz ko radiisies aizdomas, lai atbriivotu sho jauko serveri no visaadiem suudiem un salashnjaam.

Lai top godiigas speele, lai divs Jums paliidz chiiteri 18.gif))))))))))

Link to comment
Share on other sites

kārtējais idiots, kas domā, ka pasaulei kaut ko pierādīs pats lietojot čītus *runā sīkas, debīlas meitenes balsī* Jo redziet ļaunie admini šauj mani nost vē vē vē.

šis gadījums gan atšķirās ar īpašu izcilu noliegšanas mēģinājumu. Tāpat kā cilvēka pūļa priekšā iekrāmēt kādam pa seju un pēc tam stāstīt, ka gribējās tikai sasveicināties, bet, lūk, roka raustījās.

tas teksts par painu (kurš cs spēlē kādus 8-9 mēnešus) un mahmedu (idiots pēc defaulta) bija vispār lol. Ja jau tu viņus uzskati par pro, tad jau viss skaidrs.

Link to comment
Share on other sites

laikam, tas lunis, kas ielika to bildi esmu es smile.gif vot, lunis es taads, tak vinsh shaava haotiski un tur torchija veel galva araa... ai nu ko tur daudz, laikam, haotiksa shaushana ir shaushana preciizi pa ct un to ka tur tam ct vareeja nedaudz galvu redzeet, nu tur ir jabuut vainu wh, vai nu eerglja acij. par to 2. variantu stipri shaubos... stulbi bija tas, ka tu zinaaji, kur visi pretinieki ir, saproti taada leeme, kas visus speeli noseezj aiz sodas automaata, nevar uz skanju zinaat preciizi, kur ir ct. kur nu veel kaadu noshaut... wh tur bija, tikai tas nebija taads nagljaks kaa citi atljaujas - iesleedz un tad skrien uz vella parashanu visus novaacot savaa celjaa smile.gif neviens chiita tak neies atziities, ka speelee ar shitiem, vini tam ir par gljeevu un tu esi viens no tiem - gljeevuljiem (nee, es ar teviim netikshos pie Laimas plkst. un neieshu uz rubaku 1vs1) smile.gif piedod, ne shajaa dziivee. +texts par Pain un Mahmed, nu tur tu gan 100% noshaavi garaam... neaizmirsti 24/7 seedeet seerverii un spectot visus chiiterus smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Pirmakaart ja nejeedz lasiit es nevienaa momentaa neesmu tecis ka chiitotoju tas ir tikai Juusu viedoklis.

Es neteicu ka man nepatiik ka kaads admins mani noshauj, bet gam to ka daudzi no vinjiem chiito, starp citu pat ne uz tevi tas bija veersts. Ej back to school un maacies lasiit zemtekstus var redzeet ka lateni tevi nemaaciija silinjshmite 18.gif)

Mans vecums ir daudz lielaaks nekaa tu speej aptvert un taapeec ar taadaam stulbiibaam nevelk nodarboties

macho man jau peec tavam replikaam un histeerijaam speeles laika likaas ka ne sevishkji draudzeejies ar galvu, tad nu tagad tu esi pieraadiijis ka esi pilniigi stulbs un aprobezhots histeerikjis, kursh nemakot aizstaaveet savu taisniibu piikst kaa mazs bizhains skukjis.

Galu galaa man pat ir po vai izbanosi mani vai nonjemsi tiesiibas, bet tu pat nemeegjinaaji iedziljinaties ko gribeeju teikt meiteniit.

Gribeeju pateikt tikai to, ka GIGN zaudeejis savu reputaaciju, jo visos cs serveros to tik dara, kaa apdirsh gign par chiiteru serveri

Link to comment
Share on other sites

iisteniibaa, jaasaka kaa ir...

Es kaadreiz chiitoju...

Es chiitoju pats pret sevi, jo centos iestaastiit, ka kaadreiz speeshu speeleet cs taapat kaa dzhordans basketbolu. Bet tagad es esu sapratis patiesiibu. Driizaak nevis sapratis, bet samierinaajies ar to... Saprast es to laikam jau sapratu sen, bet negribeeju to atziit... Tas bija kas liidziigs briidim, kad Simba no "The Lion King" atrada savu teevu mirushu... Vinjsh teica "teeti celies", lai gan patiesiibaa apzinaajaas, kas ir noticis, bet vienkaarshi negribeeja to pienjemt... Tas nija tik beediigi sad.gif

Bet atpakalj pie teemas... Saprotiet, ar katru shajaa dziivee pavadiito gadu, maaciishanaas padodas ar vien gruutaak un gruutaak... Protams, vareetu pamest maaciibas un darbu, paarvaakties dziivot atpakalj pie senchiem un rukaat brutaali cs visu dienu, bet tas mani kaukaa nesaista, tad nu jaasamierinaas, ka es laikam jau vienmeer palikshu tas pats vecais labais Dr. Pain, un nemuuzham nekljuushu par Dr. uuberPain vai Dr. SuperPain, vai uuberDr. Pain, vai arii Dr. PRO... Bet tagad es ar to esu samierinaajies un sapratis, ka taa varbuut pat labaak...

p.s. tagad, kad esu izstaastiijis savu beedu staastu, gaidu atbainoshanos no kepa un daudzus liidzjuutiibas apliecinaajumus no visiem paareejiem sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to ka tu (keps) iekš cs esi bots. To zin visi. Tu nemāki spēlēt. Tu nezini kā atšķirt čīteri no nečītera. Tu dirs "acīs skatīdamies" par to ka nečīto, lai gan visi sen ir pārliecināti ka tā nav. Tu esi pieķerts čītojot 4 reizes. (divreiz pats redzēju ar norecoilu, kuru nebiji iemācījies izslēgt, divreiz tagad ar wh). Vari runāt ko gribi, ticēšu tāpat tikai savām acīm.

Tāpēc ka tu nemāki spēlēt, tev rodas aizdomas, ka admini tevi nošauj. Tu nepārzini ko un kā csā var darīt, kur cauršaut sienas, kuros momentos ko skatīties un tāpēc, kad tevi nošauj kāds, kas to visu zin, tev dabiski rodas aizdomas par wh (kā jau visiem noobiem).

Vecums tev nav traucēklis uzvesties kā idiotam. Tb, lietot čītus un vainot GIGN adminus čītošanā (šo parasti piekopj 14 gadīgi jaunie talanti). Tātad tas ir tas ko tu gribi teikt - ka gign admini čīto. Tam gan nav NEKĀDA sakara ar tavu gadījumu. Kad kāds čīteris tiek pamanīts (varbūt tas tev liksies dīvaini) bet neviens īsti tajā momentā nedomā par GIGN adminiem, bet gan par konkrēto čīteri.

Nez kāpēc tu esi iedomājies, ka wh lietošanai spēlē ir attaisnojums. Nav, nekāda. Pats esmu spēlējis serveros kur pretinieku komandā 2-3 ar wh. Paņirdzu, kad viņus nošauju un viss, pats wh nelieku, jo tas nav godīgi pret pārējiem. Nez kāpēc tev spēlēt ar wh liekas taisnīgi.

Link to comment
Share on other sites

Macho ar tevi viss ir skaidrs es jau teicu tu pat nemeegjini iedziljinaaties.

Nu jau tu esi piekjeeris mani chetras reizes, bet bija tikai triis, nakoshajaa topikaa buss piecas utt. nesapinies tikai.

Es neatbalstu nevienu negodiigu speeleeshanu ne ar wh ne ar recoil ne ar ko citu tikai gribeeju pieveerst adminu uzmaniibu citam.

Tas arii viss, jo ar taadu kas nemaak pat lasiit ko rakstu, un tikai apdirsh bez pamata nav pat veerts debateet.

Link to comment
Share on other sites

P.S.

aizmirsu piebilst, ka pilniibaa piekriitu ka esmu bots, jo nespeeleeju rezultaata vai kaadu citu padebilu meerkju deelj, es vienkaarshi nositu laiku ar cs. Un man meerkjis nemaz nav kljuut par kaut kaadu uber vai tamliidziigi

Link to comment
Share on other sites

es nemēģinu iedziļināties kur? ka gign admini čīto? lol, moš būsi ievērojis, par ko ir šis topiks.

ak jā - kepa stati

Paskataties uz skill līniju un tad atceraties kurš antičīts tika vakar pieslēgts laugh.gif

p.s.

reizes bija 4as. Vienreiz bloodlords, otreiz suliks (kad es blakus stāvēju), trešajā reizē wormam tika iedots links ar demku kur tev ir wh apmēram 3 dienas pirms es tevi ceturtajā reizē ar wh izbanoju.

Link to comment
Share on other sites

es nemēģinu iedziļināties kur? ka gign admini čīto? lol, moš būsi ievērojis, par ko ir šis topiks.

ak jā - kepa stati

Paskataties uz skill līniju un tad atceraties kurš antičīts tika vakar pieslēgts laugh.gif

p.s.

reizes bija 4as. Vienreiz bloodlords, otreiz suliks (kad es blakus stāvēju), trešajā reizē wormam tika iedots links ar demku kur tev ir wh apmēram 3 dienas pirms es tevi ceturtajā reizē ar wh izbanoju.

koroche po

Link to comment
Share on other sites

Luuk tieshi taadi kadri arii naak laukaa 18.gif, kuri ciinaas liidz peedeejam , bet ja apadirsh tad ar 100 procentu pieraadiijumiem 18.gif))) Paldies par uzmaniibu visiem tapat viss skaidrs, taa kaa topiku varat sleegt

Link to comment
Share on other sites

Paldies NIGHT par banu gribeetu zinaat vai vinjam taadas tiesiibas kaads deva to dariit. t.i. vai tas bija kopiigs adminu leemums vai maza nedaneesaata aborta atliekas varas kaares izraadiishana.

Link to comment
Share on other sites

let's consider that as a confession

amen.

p.s.

par nightu

|12:05:15| <NighT^> macho mm tad keps nedriixt banot lai speelee?

|12:06:41| <macho> bano bano

|12:06:48| <macho> kaapeec nedriikst?

|12:06:58| <NighT^> nu nez.. vnk domaju tu nonjemi devi iespeju

|12:07:02| <NighT^> tagad es neredzu ka chiito :/

|12:07:14| <macho> nee es vinjam nekaadu iespeeju nedevu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...