Jump to content
GIGN Forum

Saeimas Atlaišana


Turismox
 Share

Recommended Posts

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nee, kaut kas mainisies... bet nevar zinat uz kuru pusi... Es runaju par to ka zags jebkura gadijuma, tas ir neizbegami... Pie tam ceret uz valdibu - but mulkjim... Jadara kaut kas pasham... Valdiba tev nedos 1k algu un visu parejo ko tev gribas...

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

ar šādu filozofiju tu vari pakārties jau tagad. Jo, nothing will change.

A vaitad 20 gadu laikā ir kautkas mainījies? Es saku varbūt beidzot notiks brīnums un viņi sāks vairāk domāt par cilvēkiem :)

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

nākamā Saeima, kas, iespējams, tiks ievēlēta rudenī, var būt daudz radikālāka, gan latviešu, gan krievu nacionālistu spārnā.

nu kads sakars? daunji ibio, suuda dzeltenaa lapele, kudiitaaji.

Neteiktu gan, ka Čepāne ir kaut kāda dzeltenā prese. Viņa ir diez gan laba juriste. Lai nu kā - tā tas varētu būt, jo ar katrām vēlēšanām, manuprāt, Visu Latvijai tiek vairāk cilvēki, kas vairumam SC vienkārši derdzās. Tā nu šie savstarpēji arī diez gan konfliktē, bet ja būs no abām partijām vairāk, kā ir tagad, tad arī ietekme palielināsies un nacionāli jautājumi atkal būs vairāk. Tas, savukārt, varētu arī novest pie krievu kārtējām akcijām.. Bet, kamēr nav bijis tas referendums, tad nedomāju, ka ir vērts spriedelēt, kas būs, kas nebūs. Jāiet balsot, vajadzības gadījumā jāievēl jauna saeima, un tad jau varēs sākt izdarīt kādus pieņēmumus.

Link to comment
Share on other sites

Turklāt, nav teikts, ka mums tas viss ir jāatdod 25 gadu laikā. Tas nav nekāds hipotekārais kredīts. Tā kā ekonomika kopumā sāk atlabt, tad Latvija maksās kaut 200 gadus, bet maksās. Ja mums ekonomiskā situācija pasliktinātos, tad varētu runāt par valsts maksātnespēju.

Link to comment
Share on other sites

Valstiski svarīgas lietas nemēdz slēgt uz 25 gadiem. Kad Latvija sāks atmaksāt aizdevumus, tad maksās ilgi, tas arī viss. Tāpat neviens arī nedibina valsti ar domu, ka tā pastāvēs 50 gadus, bet tālāk nākamā paaudze, lai visu sāk no jauna. Tāpat ar šādiem aizdevumiem. Arī aizdevēji turpina aizdot, pamatojoties uz ekonomisko situāciju. Ja mums viss būtu pavisam pakaļā, tad aizdot pārstātu. Bet, ja mums ekonomika uzlabojas, tas nozīmē pastāvīgus ienākumus ilgtermiņā aizdevējiem.

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Un kas tad būs kad atlaidīs? lol. Tāpat figurēs tie paši vārdi, tikai zem citiem nosaukumiem un citos sastāvos, nezāles tik vienkārši iznīdēt nevar. Te vajag aiziet normāli ieflašot,iesmokot, samest heškas un ar machine gun normāli tanī barā iefragot.

Link to comment
Share on other sites

A vaitad 20 gadu laikā ir kautkas mainījies? Es saku varbūt beidzot notiks brīnums un viņi sāks vairāk domāt par cilvēkiem :)

Blad, tu atceries, ka bija 90's, tagad dzive ir daudz labaka.

Link to comment
Share on other sites

Blad, tu atceries, ka bija 90's, tagad dzive ir daudz labaka.

Tad varēja vismaz kaut ko sākt veidot.... a tagad tas ir vispār neiespējami... Kredītu tu huj dabūsi, savas naudas arī huj piekrāsi lai atvērt kaut ko lādzīgu.

Link to comment
Share on other sites

Beigt dirst, davai?

Kredīts 1991. gadā? Pie ciema mafiozņika, vai?

Ar labu ideju un domu par faktisku realizāciju tagad vārtu ir vairāk un tie ir čum plašāki.

Neskatīsimies pat uz to, kas atradās mājās un ko veikalā varēja dabūt - toreiz un tagad.

Link to comment
Share on other sites

Em, vot tie cilvēki, kuri ir par saeimas atlaišanu... kādu jūs iztēlojaties nākamo valdību? Man liekas, ka ja arī atnāks jaunie cilvēki, viņi uztaisīs vēl lielākus sūdus.

Latvijai vajag to tur prezidentālo republiku, kur viens normāls, ne nacionālists, vecis ar smadzenēm, visu mēģinātu salikt pa plauktiem.

Link to comment
Share on other sites

Kādas muļķības - kas ilgāk zadzis, tas nākamajā piegājienā zags ar labāku vērienu - kā nekā, bail nav + gribas vēl.

Jāatgādina tikai, ka Valdis padeva skalpeli. Griešana ir mūsu rokās. Pirmo posmu - atlaišanu, tur nav šaubu, ka paveiks godam.

Otrais posms - ievēlēt jaunu Saeimu, ar lielāku proporciju Vienotībai, lai nebūtu jākarājas mata galā dēļ kaut kādas ZZS vai citiem nedrošiem partneriem - tas jau ir izaicinājums.

Link to comment
Share on other sites

Saeima tiks atlaista, tas ir drošs kā Šveices bankā, bet kas nāks vietā? Ja būs tā kā tagad, tad lielākās balsis atleks ZZS un SC - PLL jau ir sen politiski līķi, un VL ar vecajiem TB/LNNK ir sava noteikta nemainīga elektorāta masa, bet V var pazaudēt daudz balsu. Toties, ja šajās prezidenta vēlēšanas Zatlers netiks ievēlēts - par ko mums visiem vajag lūgt dievu, allāhu vai kam jūs ticat, jo sabiedrības atbalsts viņam ir mega liels, kas nozīmē, ka viņš ir vienkārši perfekts kandidāts jaunas partijas līderim jeb vecas restrukturizācijai, ar ko es šoreiz domāju V. Respektīvi, ja V grib ar pamatīgu pārsvaru uzvarēt nākamajās vēlēšanas un ar VL veidot kopā koalīciju, tad viņiem kā partijas vadītāju vajag Zatleru, par ministru prezidenta kandidātu var palikt Dombrovskis, jo viņš ir ideāls šim amatam, bet visus pārējos vecos ķēmus, sākot ar aizrūsējušo Kristovski un Āboltiņu ārā no tā veidojuma, ko sauc par Vienotību, un viņu vietā salikt visus tos, kurus oligarhi nekad mūžā negribētu redzēt nevienā valsts amatā - nozares profesionāļi, kuri paļaujas uz savām zināšanām. Ja šāds scenārijs izveidotos, tad es esmu pārliecināts, ka tas atņemtu kaudzi balsu kā ZZS tā arī SC, jo krievi jau nav stulbi, viņiem vienkārši nebija alternatīvas - bija jābalso par principu, bet ja viņi redzēs, ka lv partijai ir ko piedāvāt, tad arī viņi mainīs domas, jo patiesi vien ir, ka par V balsoja kā par mazāko ļaunumu, jo būsim reāli, kā to lokomotīves gāja tie paši vecie kadri, kuri tur ir rotējuši caur partijām teju kopš 90tajiem. Punkts! Lai dzīvo godīgums! :)

Link to comment
Share on other sites

Atkal uz šitiem īdētājiem jātbild, vaitad par saeimas tēmu runāt ir nepaģēlu tirst!

Saeimas atlaišana ieviesīs pārmaiņas tīri pozicionāli, bet reālo ekonomisko situāciju nevar tāpat atrisināt, kamēr neatdosim parādus, jo nav jau no kurienes to naudu kāst. Jo ja nāks jaunie, tie būs vēl vairāk, kāri pēc varas un naudas, nedomājiet, ka kāds tur domā, kā uzlabot valsts ekonomisko situāciju. Šodien LNT TOP10 Zatlers Vs tas otrs kandidāts, es klausījos un sapratu, ka te notiek tikai kārtējā cīņa par varu, tas arī vis, un tā būs mūžīgi, kamēr visi letiņi neizies uz ielām. Kautgan kas tad tiem Latvijas prezidentiem ir par varu?

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...