Jump to content
GIGN Forum

Adminam

clubber
 Share

Recommended Posts

Itkaa jau man ipashu sudzibu nav pret adminiem, jo esmu jauns gign.lv speletajs... Es meginaju ieiet serveri ar savu niku CLuBBeR, bet nevar ieiet, jo rada wh par wh uz niku [sODMG]_PeDoLaciS. Wtf, es pat tadu niku neesmu nekur redzejis, un netik par vinu nezinu... ka lai es ieeju serveri ?

l1nk1n, Tu mazliet piebremzē ar savu dzēlīgo tekstu. Lasot arī ieprikšējo topiku par Tevi, pēc Tavā atbildēm var noprast, ka Tu esi debīls tīnis, kas nespēj uztvert kritiku. Mazliet piebremzē, ja atbildi, tad bez pretīgām piezīmēm, frāzēm, uzsvariem utml... Tomēr Tu esi admins, ja reiz par Tevi ceļ zolīdā tekstā jautājumā, tad proti to nevērtēt nevis parādi, cik pretīgs Tu spēj būt. Jo galu galā, Tu esi admins, ka Es un citi. Mēs ceļam savu autoritāti, reputāciju ar savu prātīgumu un sapratni, tamdēļ negrauj mūsu visu reputāciju. Ceru, ka ir saprotams mans domu gājiens, jo tas tik tiešām no malas izskatās bērnišķīgi. Esam prātīgi un zolīdi citu apmeklētāju un lasītāju acīs.

Turies!

• Like 1

piedod ngear aka padla, bet linkins uzvedas kā bērns ... sorry draudziņ...

šādi bani netiek noņemti. Jūs izmantojat MI pieslēgumus, kuri izmanto konkrētus APN, kā rezultātā noņemot vienu banu, jebkurš cits ienāks sērverī...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...