clubber Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Itkaa jau man ipashu sudzibu nav pret adminiem, jo esmu jauns gign.lv speletajs... Es meginaju ieiet serveri ar savu niku CLuBBeR, bet nevar ieiet, jo rada wh par wh uz niku [sODMG]_PeDoLaciS. Wtf, es pat tadu niku neesmu nekur redzejis, un netik par vinu nezinu... ka lai es ieeju serveri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Tagad atver savu postu velreiz. Bet pirms sac lasit savu postu izlasi visu lidz savam posta sakumam (punkts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
clubber Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Drikst uzdot jautajumu ? Ka var nomainit DSL modeemu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Pirms uzdod stulbus jautajumus, pajautaa Guugles Tantei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clubber Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Nu kapec uzreiz tik traki jaatbild?? Es wnk pavaicaju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Jocīgi, es to banu uzliku tikai vakar. Nevar būt, ka pa šo laiku tev ir nomainījusies IP adrese un trāpījies tieši šis bans. http://www.gign.lv/ban/84478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Jocīgi, es to banu uzliku tikai vakar. Nevar būt, ka pa šo laiku tev ir nomainījusies IP adrese un trāpījies tieši šis bans. http://www.gign.lv/ban/84478 ja pareizi no galvas atceros, tad tas ir bites nets a.k.a. balticom un man ari biezi vien darbaa uz ip ir bans, dienas, nedeljas, menesi veci taa kaa es ipashi par to nebrinitos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Lol, kaut kaa nobanotais IP ar tava foruma IP nesakriit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 abas IP ir tele2 http://whois.domaintools.com/213.102.147.126 nav briinums ka iop var pamainiities kaut 5x dienaa, ar katru reizi kad meegjini valideeties vinju sisteemaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 l1nk1n, Tu mazliet piebremzē ar savu dzēlīgo tekstu. Lasot arī ieprikšējo topiku par Tevi, pēc Tavā atbildēm var noprast, ka Tu esi debīls tīnis, kas nespēj uztvert kritiku. Mazliet piebremzē, ja atbildi, tad bez pretīgām piezīmēm, frāzēm, uzsvariem utml... Tomēr Tu esi admins, ja reiz par Tevi ceļ zolīdā tekstā jautājumā, tad proti to nevērtēt nevis parādi, cik pretīgs Tu spēj būt. Jo galu galā, Tu esi admins, ka Es un citi. Mēs ceļam savu autoritāti, reputāciju ar savu prātīgumu un sapratni, tamdēļ negrauj mūsu visu reputāciju. Ceru, ka ir saprotams mans domu gājiens, jo tas tik tiešām no malas izskatās bērnišķīgi. Esam prātīgi un zolīdi citu apmeklētāju un lasītāju acīs. Turies! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 es sen teic l1nk1n,berns Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) l1nk1n parak vijobistijs stal.. ar tadiem postiem izsktaties pec pilna mudaka. Edited May 10, 2011 by fragn Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaikijs Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 l1nk1n parak vijobistijs stal.. ar tadiem postiem izsktaties pec pilna mudaka. un kāds sakars bija šim trulajam postam tavuprāt? Izteici savu mazsvarīgo viedokli un tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Galvenais "kuri" uzrakstija ka linkins ir m*daks un berns.... Ja vinjam ir tele2 tad sudzibai vispar nav jegas , cheers. Edited May 10, 2011 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 piedod ngear aka padla, bet linkins uzvedas kā bērns ... sorry draudziņ... šādi bani netiek noņemti. Jūs izmantojat MI pieslēgumus, kuri izmanto konkrētus APN, kā rezultātā noņemot vienu banu, jebkurš cits ienāks sērverī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Respektivi mani noliekat par tieshi to pashu, ko dara citi sledozt srazu ciet topikus? Nu juus dodat. P.S. sakara ar IP mainjam nevaretu but, ka no UK pings ir lielaks uzreiz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 kapēc šis vēl bija vaļā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts