Jump to content
GIGN Forum

spaikijs

Mirstīgais
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

spaikijs's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Parādi kaut vienu spēlētāju kurš spēlējot css nav aizsvilies un nelietojis kādu aizskarošu frāzi.. Par piemēru ņemsim tevi Ak jel NEvaainīguma GURU>! Tāda nav. Tā kā ja tu nevēlies lai tauta lietotu necenzētu valodu pārej uz css for kids.
  2. Man tev nekas nav jāpierāda. Es te neesmu lai ietu kādu apsūdzēt. Es tikai ceļu augšā lietas par kurām zinu runāt. neiešu te svaidīties ar pārmetumiem vairāk kā vēlos to darīt. Saldu dusu
  3. Es bez iemesla nerunātu vecīt. bet nu lai vai kā tev vienmēr ir galējais vārds.
  4. Tad jau tu nekad nenāksi spēlēt css kad runāsi ar vīnogu un cereu pa skype, kamēr abi atrodas css, ne? Savādāk tu pārkāpsi noteikumus. un Būs jānobanu sevi un draugus?
  5. Tad jau sanāk ka pēc katra otrā lamvārda ko izspļauju spēles laikā man tgd uzmanīgi jāskatās ka kāds man aiz muguras nenāk ar nazi, pagali, vai pistoli? Čali, tu esi smieklīgi pārnopietns.
  6. Bota cik ilgi tu skatījies un kuru no kartēm tu skatījies nevienu nesatrauc. Tu neesi lietas kursā tpc sēdu un klusē. Viss jau ir nodarīts un bani ir salikti. GL&HF es eju tusēt ^^
  7. Unban tu vari nopirkt, bet sapratni nekad. !
  8. Tu serverī esi neilgi, bet tajā pašā laikā tu jau runā visiem lielajiem pretī itkā pazītu un garantētu kā kāds pēkņi naktī neizdomātu aiziet pie tevis un sprandu neaplauztu. !! Vajadzētu jaunu sistēmu priekš tādiem kā tu. Pēc katra nopirktā unban, nākošais ir uz pusi dārgāks. LAi tādi Kā tu netraucētu ikdienā paspēlēt un lai Igors var pa dienu arī normāli paspēlēt bez tās mazās piepūtušās vēniņas viņam uz pieres ;D
  9. Nu lūk.. Monkey ir nopircis unban. Par to atkal ir cits stāsts. Viņam vajag noņemt iespēju šādām funcijām. Lai viņš atsēž un nespēlē. Tad jēga no tā bana? Liekat atpakaļ un lai viņš sēž.. Viņam ir 11 Gadi. Viņš nesapratīs kas noticis un beigu beigās no mammas pa DIR*u dabūs par to ka tērējas un beigu beigās vairs nespēlēs un es būšu laimīgs.. otrāmkārtām. Smiles... Kpc tam sīkajam Ruxim nav bans? Šī ir tikai viena saruna, bet arī smile vajadzētu uzlikt banu, jo pēc šīs kartes, nākošajā Smile parādīju cik ļoti daudz spēj pateikt un izdomāt 14 gadīgs puika. Ja pēc aizrādījuma.. -- Nekomentē katru savu strulbo darbību .. vnk klusē. .. -- Es saņēmu atbildi.. -- Ej nahuj kropli, kuce un tmk.. Tas nav nopietni. Uzliekat kaut modu lai pie katra rupjā vārda kas tiek uzraxtīt, momentāli uzliekas gags/silens un tml. Vismaz kkā nokontrolēs serverī naidīgi noskaņotos.!!!
  10. Reāli ir tā ka šis ieraxts tika uzņemts aizvakar Kartē de_cpl_mill ja nemaldos, vai arī kā pareizi raxtīt. Bet lieta ir tāda, ka nav īpašas atšķirības kuru karti es tgd iemetīšu. Runa iet par to ka šie abi sīkie ienāk serverī, un pēc katra kill/misshot/nāves/nozagta fraga, vai nu atskan kāda stulba piezīme kā..- bļed daunis/ Suka nahuj/ piders.. un tml.. Un tu Pēc katras nākošās sīkās balstiņas kas ik pēc pāris sec kko šādu iekomentē sāc uzvilkties līdz beidzot atskan kkas šāds, kā piemēr, šoreiz no igora puses. Es arī esmu aizvilies un bļāvis uz viņiem, bet tur nav nekādu iespēju viņu apklusināt.. Jaunās paaudzes loģika.. Man mamma pērk, man mamma dara, es tikmēr atļaušos visu jo neviens man neko nepārmetīs un nedarīs pāri, jo mamma kārtos mamas problēmas. Tpc Es iesaku uzlikt banu gan Smile, gan Monkey uz mēnesi. Lai viņi kaut nomaina serveri, man tas nerūt, es pēc viņiem neskumšu. Galvenais lai šādas sīkās mutītes aprod ar domu ka otrpus ekrānam, tāpat kā dzīvē viņiem ir savas robežas.!!! p.s Igoram banu vajadzētu noņemt, līdz brīdim vismaz kamēr abiem sīkajiem nav bans. Savādāk tas ir pilnīgi un galīgi negodīgi no jūsu puses.
  11. KAs pa huiņām ? Kāds prikols uzlikt banu Igoram? Sīkie āksti sāk čakarēt cilvēkam prātu jau no paša rīta.. Ja es tiktu viņiem klāt es dirsas nozilinātu. Pietam.. Teddy.. ko tu vēlies tgd izdarīt? Tu serverī nebiji. Kā tu vari spriest par taisnīgu Spriedumu un banu? Sīkie āksti visu dienu visiem brauca augumā, arī man. Tā kā ja man būtu jārunā, es arī butu nolicis tos sīkos pediņus par tādu valodu. 11 gadi bet jūtas kā ķēniņi.. Es uzliktu banu viņiem uz kādu mēnesi lai domā un saprot savu vietu. Piedodiet par lamāšanos, bet man kretinē šis lēmums par banu igoram, lai gan abi sīkie smerdeļi bija vainīgi. PAskaties iepriekšējās mapes un paklausies/palasi viņu tekstus. Sapratīsi par ko viss šis bazas aizgāja.
  12. Tātad.. 1. Esmu 19 gadus vecs/jauns 2. Guļu, trennējos un iekš brivā laika spēlēju css 3. Pieredzes man ir diezgan daudz, jo spēlēju jau cs/css 9us gadus. Esmu bijis admins iekš Cs.ime.lv, cs.ilva.lv, Css.chill.lv un tas viss kādi nu.. 2gadi. 4. Iekš servera esmu bieži. Brīvākās dienās varu pat nospēlēt visu dienu, jo pie šādiem grādiem, ārā īsti neprasas līst. Esmu sastopans sākot no 12:oo dienā līdz pat o4:oo rītā, ja ir kas spēlē. Tā kā esmu diezgan bieži, es varētu risināt problēmas, visu cauru nedēļu. 5. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=40146 Aizbilstamie - Niknais, Rozā Suņuks, Spec_Alfa, protams arī daudzi citi admini iekš servera. Niks Reģistrēts. Vēlamās komandas - kick,ban,slap,slay
  13. Izlasi manu iepriekšējo pieteikumu un tad te nac gudri runā. ! palasi komentarus !
  14. atbildot uz abiem .. Es esmu iekš css diezgan bieži. lai arī kā tas izskatās. Pajautā gan alfam, gan gucci, gan niknajam. Es pārsvarā esmu on kad arī viņi spēlē. Vnk Esmu bieži online kad ir daudz nekārtību cēlāji un tad adminu nav iekš servera un tpc tam traucējos spēlēt, ilgi nenoturos tur. Tpc arī griezos šeit. Es nācu ar lūgumu negaidot neko. Vnk domāju vai jums tas interesē vai nē. Es neesmu tas sliktākais spēlētājs un protu sakārtot lietas jo galva man ir uz pleciem, bet ja tas nav pietiekoši priekš jums tad piedodiet ka tā uzbāžos !
×
×
  • Create New...