Jump to content
GIGN Forum

Zatlers


enfuego777
 Share

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kapec visi sheit brauc offtopicaa? Runa jau gaja par Zatleru... Man pilnigi po vai Zatlers paliks vai nee... It kaa jau man vinsh isti nepatiik,bet es jau nezinu,kas ir 2trais kandidats, moshk vel lielaaks lomiks... It kaa jau neko sliktu nav izdarijis Valdis... Lai jau vel paliek 4 gadus...

Link to comment
Share on other sites

Pag, pag enfuego. Īsti nesapratu ko gribi pateikt, topika virsraksts ir Zatlers, tad vel tu piemini kaut kādu naudu (jocīgi, ka angliski, mošk domā ar to dolārus?) Tad vel tu kaut ko runā par moderatoriem un topiku slēgšanu. Man ir divi varianti.

1. Zatlers ar $ palīdzību grib kļūt par moderatoru un slēgt topikus?

2. Vai arī ar cash tu biji domājis foruma moderatoru un gribi, lai viņš nomaina Zatleru? Un tad tu varesi pist, dzert, narkoties tālāk un tas skaitīsies pareizi? Jo, cash tak legalizēs narkotikas, ne? (make sense)

ES PAR CASH!!!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Jā esmu ekstrencisks, jā esmu psihiatrijā jo gribu atrisināt savas dzīves kļūdas, pateicoties narkotikām, akotu vari pateikt, iegāji google.lv uzrakstīji enfuego777 paskatījies atmaskas kā vari man tjipa ielikt. Traks es nēsmu, bet ar Vd slimoju, bet zināšanas man ir un tu tur nestāvi līdzi vienkārši psihiatrija nav slimība, bet lietas kas nav atrisinātas!

oo, ilgi domāju, ko tev kā member title uzlikt. Beidzot pats visu saliki pa plauktiņiem.

kaami - outlawz ar to domāja, ka beefs ir daudz lielāks trollis nekā enfuego un jāatzīst, ka viņam ir pilnīga taisnība :)

Link to comment
Share on other sites

Vienkārši saku kakova hrena slēdz topiku, ja man ir taisnība!!! Narkotikas arī savā ziņā ir dzīves pierdze! Uzmanības deficīts man nekādīgi nevar būt, kā jau 3 bērnu tēvam, un man nav kauns teikt patiesību par sevi, man pat gribas daudzo pastāstīt:)

Ame klausies dauni tu vari pabeigt cik gribi klases ja tev paurī nekā nebūs, tad arī nekas nebūs, esmu pabeidzis 9 klases, jā sāku iet celtniecība jo bija baigais piķis tanī laikā, tad stradāju ārzemēs, viskautur esmu strādājis, aman džeks ar aukstāko izglītību sēž un sūkā ledu joprojām, vot kur ir tava smirdīgā izglītība! Šanos laikos vispār jūsu izglītība ir ārā metama, tagad krīzes laikos ir vajadzīgi cilvēki kuri māk strādāt nevis kārtot papīrus!

Kāda nākotne es priecāšos ja izvilkšu vispār līdz 40 gadiem, vot kur tava nākotne, strādāšu savu smirdīgo darbu kurā es strādāju.

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

1. Ne jau bērnu skaits parāda uzmanības deficītu

2. Ko tu darīsi, kad roku darbs vairs nenesīs tādus augļus, kas nodrošinātu ģimeni?

3. Ko tu darīji skolā tās pašas 9 klases? Es jau kādā piektajā mācēju sakarīgi rakstīt.

4. Nu gan optimists, līdz 40 izvilkt, kam tev tā strādāšana, ja tik ātri taisies piebeigt dzīvi? Kas bērnus izaudzinās par kārtīgiem cilvēkiem? Sieva? :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Hah, 9 klases. Tad jau nav brīnums, ka esi tāds pajols. Normālu darbu tev savā dzīvē neredzēt, varēsi stroikā močīt un pēc darba vēnā padurt. Nebrīnies, ja dabūsi šizofrēniju.

Link to comment
Share on other sites

nu nevajag jau fleimot, tas ka 9 klases neko nenoziimee, jo te Latvijaa neko vairaak arii nevajag! Choms ar savaam 9 klaseem shobriid ir veikala vadiitaajs, bet paluukojie skur ir daudzi ar savaam augstaakajaam izgliitiibaam?

Link to comment
Share on other sites

ak jūs puišeļi, 9 vai 12 klases tam nav nekādas nozīmes, stroikā agrāk gĀJA MAN NAUDA 500Ls nedēļā loģiski, ka es nestrādāšu kautkādu stulbu neapmaksātu profesiju!

Cash tad tu zini kautko par Zatleru vai nē, es zinu visu par viņu! Pastāsti kautko par savu dzīves stilu, un es pateikšu kad tu nosprāgsi!

Nightmares visu cieņu, bet kā tu vari spriest par lietām pār kurām tev nav ne mazākās nojausmas! izskatās, ka tu pimpi pīzdā pat nēsi bāzis! Un es nēsmu vainīgs, ka valdība mainīja likumus un es paliku bez darba! Es varu jums pateikt beidzot patiesību, kāpēc latvija neizcīnija neatkarību, bet tas ir blefs! Un man nav kauns pateikt, ka es šodien sitīšu kulakā:) takšto Cash es tev ielikšu visos caurumos kloķi! Parādi ka esi cienīgs moderātors!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Saprotiet ka jūs mani varat ielikt visos forumos un apdirst, bet patiesībā ir viss savādāk. Epidemic saproti, es savus bērnus jau sen esmu apdrošinājis, kā tu vispār vari kautko tādu teikt, es te varu tādu huinju pateikt tu vnk ahujejišh!

Es ceru, ka tie bērni nebūs atsitušies tēvā. Man patiesībā ir pretīgi apzināties, kā būtu, ja tie tavi bērni lasītu visu šito herņu ko Tu te raksti un kā Tu raksti...

Ko mani bērni iet uz visiem koncertiem un pasākumiem, tu bomzi ko tu vispār muldi mīzel sīkais!

Es vnk saku, ka es zinu patiesību, ka jūs nebūsiet kautkādi speciālisti, un moderātori! Es ielikšu kloķi visos jautājumos!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, tas bija skarbi no manas puses... Par to es atvainojos ;)

Bet par tiem tekstiem... sāc piedomāt pie tā, ko Tu raksti. Un tajā visā Tu arī mierīgi vari iztikt bez tiem pretīgajiem žargoniskajiem vārdiem ;)

Link to comment
Share on other sites

Ej ārstējies botāniķi.

Katrs posts no tavas puses ir tik pārmērīgi stulbuma piesātināts, ka es nevaru saprast smieties vai raudāt. Neesi ne pirmais, ne pēdējais narkomāns, kuru dzīvē nākas satikt un vienu varu teikt droši - tu no tās bedres ārā netiksi, jo esi pārāk debīls, lai kaut ko mainītu savā noželojamajā eksistencē. Izdari mums pakalpojumu - aizej uz aptieku, nopērc šļirces un turpini darīt to, ar ko nodarbojies pēdējos gadus. Gan man, gan tev būs labāk, ja tu mīksti ieslīdēsi krēslā un turpināsi atrofēt savas jau tā gana pārcietušās smadzenes.

Tu visu sevis uzskaitīto zarazu sauc par dzīves pieredzi ? Sajēdz to, ka tie lielākie stulbeņi parasti ir tie "dzīves izglītotākie". Cietumnieks, kurš visu mūžu atsēdējis, sevi sauc par pārgudru, kaut arī viss ko dzīvē ir redzējis - pārējie zeki, zeku peņi un 4 sienas. Narkomāns, kurš nodurstijis sevī pusi, ja ne visu, mendeļejeva tabulu - arī tik pieredzes bagāts. Vienīgā dzīves pieredze, kas tev tiešām ir vērtīga ir tavs atrofētais purns, uz kuru citiem paskatoties nākas apjaust, kā nevajadzētu izniekot dzīvi. Tas arī ir tavs mūža ieguldījums sabiedrībā. Kalpo par putnubiedēkli. Es saviem bērniem rādīšu uz tevi ar pirkstu un teikšu "Rekur džankijs nodūries guļ", atceroties Mr. Mackey no South Parka, ausīs skanot "DRUGS ARE BAD MMMKAY ?"

P.S. Nevaru saprast kuru bērnu man ir vairāk žēl - tavu vai Kombuļu Ineses.

Link to comment
Share on other sites

Piedo ziediņ man slinkums bija lasīt. Tu sīkais mīzel tu spēsi barot 3 bērnus un izskolot?? To ka tu tjipa mācēsi bērniem kautko iemācīt tas vis ir pupu mizas!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...